monita11 17.05.06, 17:35 Mam prośbe do Was. Napiszcie jak załatwia się 1-osobową salę poporodową. czy trzeba ja rezerwować wcześniej czy w dniu przyjęcia na porodówkę. No i komu i kiedy się płaci? Cenne wszystkie informacje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aagawek Re: św.Rodzina - sala 1-osobowa 18.05.06, 08:53 Kochana to wygląda tak: przyjeżdżasz do szpitala rodzić i najlepiej od razu w recepcji spytaj, czy jedynka jest wolna. Jeśli będzie, rezerwuj. W żadnym wypadku nie czekaj z rezerwacją do końca porodu, bo ktoś Cię może ubiec. Tak właśnie poradził mi mój lekarz. Koszt to 120 pln za dobę. Nie musisz jej wynajmować na cały czas pobytu w szpitalu, możesz to zrobić np. tylko na jedną dobę. Te sale są malutkie, ale naprawdę bardzo przytulne i mają swoje łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
annamariaj Re: św.Rodzina - sala 1-osobowa 18.05.06, 16:08 a przed przyjazdem do szpitala mozna rezerwować? Odpowiedz Link Zgłoś
aagawek Re: św.Rodzina - sala 1-osobowa 19.05.06, 09:31 Nie, ponieważ nigdy nie ma pewności, że w tym szpitalu zostaniesz. Rezerwuje się w momencie wejścia na izbę przyjęć. Odpowiedz Link Zgłoś