Dodaj do ulubionych

Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywał

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 17:32
na serbskiej na przystanku autobusowym rozklad jazdy MPK. Uslyszalem dwoch
gosci : Walnij jakiego taga(?) na rozkladzie. Drugi: OK. Podszedł i markerem
zaczał bohomaz po tablicy z rozkładem jazdy. Strzeliłem mu tak petarde ze od
razu krewka sie pokazała , drugi cos szepnał ale nie ruszył. Żałuje tylko ze
nie kazałem mu zjeść markera. Od dzisiaj bede na takich polował. Dziekuje za
wsparcie ludzi ktorzy pochwalili taka interwencje.
Obserwuj wątek
    • Gość: LLL Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 18:00
      Tym sposobem mysle ze z chuliganami sie nie wygra...
      z drugiej strony jakim zwalczyc skoro policja jest bezsilna...
      cicho popieram, moze bedzie to nauczka dla grafficiarza ;)
    • Gość: Rafis Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.01.03, 18:23
      Gość portalu: spokojny napisał(a):

> na serbskiej na przystanku autobusowym rozklad jazdy MPK. Uslyszalem dwoch
      > gosci : Walnij jakiego taga(?)

Czyli specjalizujesz się w robieniu tagów? he he na twarzy ;-)
    • pan_pndzelek Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa 18.01.03, 19:21
      To jedna z lepszych metod o jakich słyszałem, gratulacje. Nie ma się co nad
      hołotą blokerską rozczulać.
      • Gość: spokojny do czasu Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 21:27
        W pełni popieram !
        Świetna akcja
        • Gość: anty tag Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 18.01.03, 22:59
          trza mu bylo jeszcze na ryju kluczem wyryc jestem pojebany
          • Gość: couleur3 Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 01:47
            Popieram.
            • smakoszsz Re: popieram , walic w morde gnoi i skopac dupy 19.01.03, 10:25
              kazdy tak powinien - brawo
              • Gość: alien Re: popieram , walic w morde gnoi i skopac dupy IP: carramba:* / *.echostar.pl 19.01.03, 12:20
                tam się patyczkujesz-trzeba było zabrać mu markera....
    • Gość: guerra Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.01.03, 13:18
      W pełni popieram- wręcz zazdroszczę takiej gratki
    • Gość: adam Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 19.01.03, 16:29
      Ode mnie byś zaraz dostał po mordzie ubeku. Śmierć zwolennikom porządku -
      mazanie po rozkładach jazdy to prawdziwa sztuka. Sam się dzisaj wybieram na
      miasto z markerem. Podaj swój adres ubecka zapijaczona szmato, to z twojego
      domu zrobię wielkie alternatywne dzieło sztuki, tak że zdechniesz z przerażenia.
      • Gość: Radost Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 19.01.03, 17:29
        Gość portalu: adam napisał(a):

> Ode mnie byś zaraz dostał po mordzie ubeku. Śmierć zwolennikom porządku -
        > mazanie po rozkładach jazdy to prawdziwa sztuka. Sam się dzisaj wybieram na
        > miasto z markerem. Podaj swój adres ubecka zapijaczona szmato, to z twojego
        > domu zrobię wielkie alternatywne dzieło sztuki, tak że zdechniesz z
        przerażenia
        > .

Dzieło sztuki? a zapłacisz kretynie za pomalowane rozkłady???
      • pan_pndzelek Re: do adamci 19.01.03, 21:44
        ha ha po mordzie, powiadasz? ha ha... a ja ci mówię, że jeszcze byś pociągnął
        synku i podziękował za łaskę...
        • Gość: adam tchórzysz? IP: *.poznan.dialup.inetia.pl 20.01.03, 13:24
          Jakoś byłem dziwnie spokojny, że nie podasz adresu zakompleksiony ubecki
          tchórzu wyładowujący swoje kompleksy na przystankach autobusowych.
          • Gość: Radost Re: tchórzysz? IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.01.03, 15:20

> Jakoś byłem dziwnie spokojny, że nie podasz adresu zakompleksiony ubecki
            > tchórzu wyładowujący swoje kompleksy na przystankach autobusowych.

Chodzi Tobie o przystanki? Czy o smieci co je niszcza?
          • max73 ten aDAM to chyba jakiś niedorozwoj 24.01.03, 17:54
            takich jak on powinno sie eliminowac.
      • lowca.masek Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa 20.01.03, 03:46
        No to do zobaczenia, palancie. Jak natkniesz się na mnie, to dopiero Twoja gęba
        przypominać będzie dzieło sztuki pod tytułem "Indianin w barwach wojennych po
        wojnie". Nie zapomnij wziąć także farby w sprayu, żebym mógł pomalowac Ci jaja.
      • max73 lecz sie na nogi bo na glowe za pozno 24.01.03, 17:50
        tylko tyle moge powiedzie debilu.
      • Gość: ubek:) Re: Strzeliłem peterdę frajerowi który zamalowywa IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.01.03, 21:23

> Ode mnie byś zaraz dostał po mordzie ubeku. Śmierć zwolennikom porządku -
        > mazanie po rozkładach jazdy to prawdziwa sztuka. Sam się dzisaj wybieram na
        > miasto z markerem. Podaj swój adres ubecka zapijaczona szmato, to z twojego
        > domu zrobię wielkie alternatywne dzieło sztuki, tak że zdechniesz z
        przerażenia
        > .

Ty tylko udajesz nienormalnego, czy naprawde jestes psychiczny?
    • max73 podaj gdzie kupic takie petardy 24.01.03, 17:56
      sam chetnie sie uzbroje w cos takiego.
      bo na takich reki nie warto uzywac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka