Dodaj do ulubionych

pytanie do dziewczyn/pań:)

23.06.06, 15:03
Czy któras za Was widziala takie buty:
www.gap.com/browse/product.do?cid=13737&pid=387288&scid=387288022
tzn na jeden palec i płąskie, ale ze skóry(!). W panoramie nie ma, a
przynajmniej ja nie widzialam. Która firma(nie musi byc PL) ma takie w swojej
ofercie?
Obserwuj wątek
    • marghot Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 23.06.06, 15:11
      widziałam w Starym Browarze na parterze Intershoe, w Kupcu Poznańskim obok C&A
      i bankowo jeszcze w jednym miejscu, pamiętam że były z brązowej skóki, chyba w
      Kings Crossie
      • v.i.k.k.a Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 23.06.06, 17:36
        Czy ten sklep w browarze jest na parterze, wchodzac od strony Jadzi po lewej
        stronie? Jesli tak to chyba kojarze ten sklep. Co do kupca to wiem, który masz
        na mysli:)
        No ja chce z czarnej skóry, ewentualnie khaki:)
      • Gość: leda10 tak, w king crosie brązowe klapki z tym czymś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:12
        na palec, skórzane, niestety nie pamiętam w którym sklepie :/. Ładne były :)
        • Gość: leda10 sorki, brązowe były, ale ładny brązik :) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:13
          • v.i.k.k.a Re: sorki, brązowe były, ale ładny brązik :) n/t 23.06.06, 18:16
            Tylko, ze mi braz do niczego nie pasuje:(
            • Gość: leda10 ale może mają też czarne, do środka nie właziłam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:35
              tylko widziałam na wystawie. Mogą mieć też -nie jestem pewna-na Starym Rynku,
              przy siouxie (róg Wronieckiej), ale ceny mają tam kooooosmiczne
              • v.i.k.k.a Re: ale może mają też czarne, do środka nie włazi 23.06.06, 19:01
                Na rynku ceny zdecydowanie mieli z kosmosu:(
                Ja za takie laczki moge dac 150, max 200PLN.
            • Gość: czesia Re: sorki, brązowe były, ale ładny brązik :) n/t IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.06, 18:42
              A ja myślałam, że chcesz je dopasować do stringów:-((
              • v.i.k.k.a Re: sorki, brązowe były, ale ładny brązik :) n/t 23.06.06, 19:00
                Tak jak ty zawsze? Rozumiem,ze twoja kolekcja zawiera stringi brazowe we
                wszystkich odcieniach, zółte i czerwone.
    • Gość: jajo Re: pytanie do dziewczyn/pań:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:53
      ale obrzydliwe, ale o że gustach sie nie dyskutuje moze nike,puma,adidas
      • v.i.k.k.a Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 23.06.06, 17:37
        Mi sie podobaja i to ja w nich bede chodzic. Wspomniane przez Ciebie beda za
        bardzo sportowe a takich nie chce.
        • sineira Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 23.06.06, 19:29
          Będzie, że złośliwa jestem, ale niech tam...:)
          Ty w nich zamierzasz chodzić na basen, ewentualnie plażę, prawda?
          • v.i.k.k.a Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 24.06.06, 10:10
            No jak w skórzanych klapkach na basen?:))
            Te, które pokazałam chyba sa faktycznie gumowe, ale w skorzanych zamierzam
            chodzic po ulicy:)
            • sineira Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 24.06.06, 19:30
              Zwaracm honor. Umknęło mi, że skórzane. To z racji osobistego uprzedzenia:)
              Po prostu mnie trzęsie jak widzę takie zestawienie: gumowe albo piankowe
              japonki + seksowna spódniczka lub (o zgrozo!) elegancki kostium.
              Idzie taka "laleczka", kręci biodrami, biust zalotnie wypina, a spod stóp
              słychać "KŁAP KŁAP KŁAP KŁAP"...
              • v.i.k.k.a Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 25.06.06, 09:09
                sineira napisała:

> Zwaracm honor. Umknęło mi, że skórzane. To z racji osobistego uprzedzenia:)
                ###:)

> Po prostu mnie trzęsie jak widzę takie zestawienie: gumowe albo piankowe
                > japonki + seksowna spódniczka
                ### +pomaranczowy pysk, zolte wlosy i rozowe paznokcie:P

lub (o zgrozo!) elegancki kostium.
                ### a tu mi wychodzi baba z siatami;)

> Idzie taka "laleczka", kręci biodrami, biust zalotnie wypina, a spod stóp
                > słychać "KŁAP KŁAP KŁAP KŁAP"...
                ### Ty masz cos do "kłap-kłap"?;) Moje klapki zawsze tez "klapia", a to dlatego,
                ze mam waska i długa stope, przez co wszytskie klapki sa za szerokie:)
                • Gość: Marzena Re: pytanie do dziewczyn/pań:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 11:37
                  ja mam takie firmy bustagrip :)
                  • v.i.k.k.a Re: pytanie do dziewczyn/pań:) 25.06.06, 15:26
                    A mozesz rzucic jakiegos linka? Ja na ich stronie nie widze:/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka