danl16 05.09.06, 20:32 wszyscy sie uczą juz w 1 dzien ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hieronim.b Re: co tak cicho na tym forum ??? 06.09.06, 12:26 Koniec wakacji to i net lepiej chodzi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: co tak cicho na tym forum ??? 06.09.06, 17:01 hieronim.b napisał: > Koniec wakacji to i net lepiej chodzi :-))) To że lepiej chodzi o niczym nie świadczy, zapraszajcie ludzi to trochę ruszy i nie muszą być wszyscy tylko z komina myślę że w Krakowie też są fajni ludzie i z ogromną chęcią w Koninie coś ciekawego na forum napiszą, chcieć to móc,zatem do dzieła............Pozdrawiam i wcale nie z Krakowa Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: co tak cicho na tym forum ??? 06.09.06, 21:45 Marudzicie, jeden dzień spokoju, a Wy juz płaczecie, że wszyscy pomarli. Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: co tak cicho na tym forum ??? 06.09.06, 21:48 hehe sloggi gdyby na salonie nikt jeden dzien nikt nic nie pisał tez bys sie załamał !!! to forum traktuje jak swoje praktycznie ! bo na mojej koninianie na razie mało wpisów :/ (wiesz moze kto usunał mój post-czy nawet 2) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: co tak cicho na tym forum ??? 07.09.06, 01:13 Teraz to tu są tłumy :) ps. nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: co tak cicho na tym forum ??? 07.09.06, 16:13 wiem ze są tłumy :) (i ja wsrod nich ) ktos usunal mi 2 lub 3 posty -tez niewiem kto Odpowiedz Link Zgłoś
atagadt Re: co tak cicho na tym forum ??? 08.09.06, 18:13 danl16 napisał: > wiem ze są tłumy :) (i ja wsrod nich ) > > ktos usunal mi 2 lub 3 posty -tez niewiem kto Jakie mają znaczenie usunięte 2 posty wpisów prawie 5 tysięcy, nie ma co się dziwić ludzie zapracowani młodzież zajęta pilnie nauką, tematy drętwe ale jak nie ma się nic do powiedzenie to lepiej pomilczeć i bezpieczniej jest, choć tematów zapewne nie brakuje, sam chętnie bym więcej tu czasu poświęcił ale ostatnio na Gosławicach taka ciepła woda rybki dobrze biorą, a kasa nie śmierdzi i z czegoś trzeba żyć Odpowiedz Link Zgłoś
danl16 Re: co tak cicho na tym forum ??? 08.09.06, 18:29 to zapodaj jakis temat !!! Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: co tak cicho na tym forum ??? 18.12.06, 23:11 danl16 napisał: > to zapodaj jakis temat !!! > A może coś w tym tonie??? www.youtube.com/watch?v=b5MehEkcW44&mode=related&search= Odpowiedz Link Zgłoś
frek Re: co tak cicho na tym forum ??? 21.01.07, 14:22 Jeśli chcecie temat do dyskusji, to Wam podrzucę, bo jestem pewien, że dotyczy on conajmniej połowy mieszkańców Konina i czwartej części Polski - oszustwa na wielką skalę w spółdzielniach mieszkaniowych. Nieco lepiej w temat wprowadzi Was ten link: www.polskiesm.pl Jak sobie trochę poczytacie, co się dzieje w spółdzielniach, to zjeży się Wam włos na glowie a w jej wnętrzu nie przestaną już się kłębić różne myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
whitenyga Re: co tak cicho na tym forum ??? 05.09.07, 22:27 od kiedy danl16 nei pisze na tym forum to jeszcze bardziej pusto niż kiedyś..... sibeliuss też już tu nie zagląda... Odpowiedz Link Zgłoś
horgen Re: co tak cicho na tym forum ??? 08.09.07, 08:27 zajrzyj na forum konin.lm tam na pewno nie jest cicho, i co zajrzałeś już? chyba jednak lepsza ta cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
andreas077 Re: co tak cicho na tym forum ??? 13.09.07, 21:53 horgen napisała: > chyba jednak lepsza ta cisza... Tu nie jest tak cicho, jak spokojnie jeszcze, ale jak ruszą wszyscy z kopyta to dopiero zacznie się ostra jazda, temat wybory na topie, ale w czym??? Odpowiedz Link Zgłoś