tytus62 05.10.06, 12:24 Pomylili flagi Rosji i Czech. Co za łosi tam zatrudnili ? Dobrze,że nie mamy broni atomowej, bo jakby się im guziki pomyliły... Strach pomyśleć.III wojna jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Kaczyści znów dali ciała 05.10.06, 12:37 Spoko. Na poniższym zdjęciu widać że prezydent jest w dobrych rękach, pewnie o jego guziki też małżonka się troszczy. img156.imageshack.us/img156/4184/przylapani9742897xq4fe.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S'Kubana Re: Kaczyści znów dali ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 13:36 "podobno byłem rozczochrany" :)))) Widzieliście fotke jak Kaczyńska publicznie zpina mężowi rozporek ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Kaczyści znów dali ciała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.06, 14:20 Rozczochrany był ten drugi, Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,,, przecinek ,,, Re: Kaczyści znów dali ciała IP: *.proxywebhost.com 05.10.06, 19:57 Bo cieplucha kotek nie uczesze. Podobno Jarus zawsze ma rozpieta marynarke, bo nie ma kto mu jej zapiac, jak preziowi Lechowi. PS. Jarus jest sam bo mu brat najpiekniejsza sprzatnal sprzed nos. Zal mi jej. Odpowiedz Link Zgłoś
facet123 Re: Kaczyści znów dali ciała 05.10.06, 16:16 Jarosław zaraz się pokaże i powie, że SBcy z WSI wraz z kolegami z TVN podmienili flagi żeby skompromitowac najlepszy w historii rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
dobrusia_to_ja Re: Kaczyści znów dali ciała 05.10.06, 21:42 To bardzo możliwe, ponieważ poprzednio winę za pomyłkę ponosili byli współpracownicy Kwaśniewskiego. Niestety, ich już wyrzucili, więc muszą znaleźć nowych wrogów. Odpowiedz Link Zgłoś