Gość: goojaa IP: *.man.poznan.pl 04.09.07, 13:27 Pilne! Gdzie w Poznaniu można wieczorowo lub zaocznie zrobić technika farmacji???? W Medycznym Studium Zawodowym niestety tylko dzienna nauka :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: me Re: Technik farmacji IP: *.eastwest.com.pl 13.11.07, 19:45 i nikt nie wie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Technik farmacji IP: *.centertel.pl 02.12.07, 23:20 ja wiem:)bo tez ide:)a więć w Wielkopolska Szkoła Medyczna ul. Grabowa 22; 61-473 Poznań :)jest tylko w piątki,soboty i niedziele:)ale cena kosmiczna 450zł na miesiąc przez 11 miesięcy płatna niestety:(pozdrówka i nie ma za co :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ralph Re: Technik farmacji IP: *.toya.net.pl 13.02.08, 11:09 Cześć ostatnio trafiłem na Forum techników farmacji. Tam za pewne otrzymacie kompetentne informacje na temat farmaceutów. tf.vdd.pl pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaole Re: Technik farmacji 18.02.08, 08:39 Jestem technikiem farm. z 12 letnim doswiadczeniem. konczyłam Medyczne studim nz ul.Szamarzewskiego-jest tylko dzienne,2 letnie. Uwazam, ze tylko ta szkoła przygotowuje rzetelnie do pracy (materiał+ ćwiczenia)i w 2 latach trudno zmiescic cała wiedze. Mowsze prywatne szkoły proponują szybciej i drozej ale byle jak. Po tylu latach pracy miałam okazje poznac rozne osoby,ktore były na praktykach i wierzcie mi miały kłopoty prawie ze wszystkim.Praca w aptece to nie handel tylko słuzenie pacjentom swoja wiedza i sercem, a nie liczenie obrotu. No chyba,ze komus zalezy na papierku... ale to juz inna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: Technik farmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 18:50 A te dzienne sudium jest płatne? I ile? Bo jestem zainteresowana ;] dziekuję za odp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Technik farmacji IP: *.adsl.inetia.pl 08.08.08, 00:58 Czesc. Może mi ktoś powiedziec gdzie w tym roku mozna jeszce zrobic technika farmaceutę w poznaniu??? Alez zeby zajęcia odbywały sie w tylko w piątki soboty i niedziele. Odpowiedz Link Zgłoś
klaudia530 Re: Technik farmacji 10.09.15, 12:50 Cześć.Takie technikum jest na Ściegiennego w Poznaniu , tel:61 867 34 16 .Pozdrawiam K:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: Technik farmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.08, 16:04 Ja w tym roku idę na studium farmacji do poznania na samarzewskiego;) tam nauczanie jest bezpłatne no ale trzeba chodzic od poniedziałku do piątku. Wydaje mi sie że robienie farmacji zaocznie jest bezsensowne,spotkałam sie z opiniami innych,ktorzy po zaocznych nie mogli znaleźć pracy,a po dziennych bez problemu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akysz Re: Technik farmacji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.08, 00:18 pati ile miałaś z matury z bioli i chemii? ja też składam do pzń na szamarzewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amadeo Re: Technik farmacji IP: *.toya.net.pl 05.10.08, 20:48 sporo cennych informacji można znaleźć na stronie Związku Zawodowego Techników Farmaceutycznych oraz forum techników farmaceutycznych. Odpowiadają tam na każde pytanie dotyczące naszego zawodu. www.zztf.pl/forum www.zztf.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
poznan-city Re: Technik farmacji 13.09.08, 11:40 Gość portalu: jaaa napisał(a): > A te dzienne sudium jest płatne? I ile? Bo jestem zainteresowana ;] dziekuję z > a > odp :) To dzienne studium na Szamarzewskiego jest nieodpłatne. Ja również kończyłam tę szkołę ale jako technik elektroradiolog trzy lata temu :) Zgadzam się z mamaole "Uwazam, ze tylko ta szkoła przygotowuje rzetelnie do pracy (materiał+ ćwiczenia)i w 2 latach trudno zmiescic cała wiedze. Mowsze prywatne szkoły proponują szybciej i drozej ale byle jak." ja również uczyłam się 2 lata, każdą kość i jej topografię po polsku i łacinie...2 lata i jeszcze można by dłużej....polecam...było tylko 150 zł na rzecz szkoły ale to raz na rok się płaciło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ololol Re: Technik farmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.08, 22:37 RADZE ROBIĆ STUDIA FARMACJI TECHNIKÓW JEST W NASZYM KRAJU BARDZO ZA DUŻO JUŻ :) ALE KTO CO CHCE. MOIM ZDANIEM PO CO SIĘ MĘCZYĆ JAK I TAK STAŻU NIE ZROBICIE :p A TRAWA OBOWIĄZKOWO 2 LATA Po SZKOLE I PLATNY JAK STAZ PO 600ZL OPLACA SIE UCZYC 2 LATA ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: Technik farmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 09:46 Cześć,tak to prawda że techników jest bardzo duzo ale nie przesadzaj że nie można odrobić stażu i że płatny jest 600zł...mam inne doświadczenia niz Ty...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Technik farmacji IP: *.icpnet.pl 14.06.09, 22:17 owszem, jest szkoła Wielkopolska Szkoła Medyczna, kształci w systemie dzxiennym i weekendowym 3-4 dni, po południu w czwartki, piątki, soboty i niedziele. Poziom o.k. dużo profesorów z Uniwersytetu Medycznego, zealizują program MEN tj. 25 godz. tygodniowo. Egzamin i tak jest zewnętrzny, a więc dyplom państwowy. Tak więc warto tutaj chodzić, szczególnie dla pracujących dobry układ, ale dużo nauki, atmosfera fajna, duży nacisk na umiejetności praktyczne, pracę znajdują wszyscy, egzamin tez zdaja wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aurora Re: Technik farmacji IP: *.icpnet.pl 02.02.10, 14:27 Tak, ja też kończyłam tę szkołę Wielkoplską Szkołę Medyczną, duuuużo nauki, ale mogłam pogodzić pracęz nauką, atmosfera super, dużo ćwiczeń praktycznych, ciekawe wykłady. Ważne też to,że zdawalność państwowego egzaminu jest b.duża i można zacząć od lutego. Odpowiedz Link Zgłoś
patroszka Re: Technik farmacji 20.03.10, 21:23 Orientuje się ktoś co do zarobków techników farmacji w Rzeszowie? Wybieram się po maturze na studium i chciałabym sie też dowiedzieć do której szkoły warto pójść, gdzie jest duża zdawalność, gdzie dobrze przygotują do zawodu a gdzie jest po prostu lekko. Znalazłam kilka: Medyk ul. Warzywna (są egzaminy wstępne myślę że to wymagająca szkoła) Akademia Zdrowia ul. Jagiellońska Omega ul. Warszawska Lambda ul. Jałowego Nie wiem też czy w Cosinusie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Becia Re: Technik farmacji IP: *.icpnet.pl 27.08.10, 22:10 Ja polecam Poznań, szkoła z długą tradycją, Wielkopolska Szkoła Medyczna ul. Rodziewiczówny. Mają jedną z najlepszych zdawalność egzaminu państwowego w Polsce. Przekrój wiekowy od 19-55 lat, ale atmosfera fantastyczna, jednak trzeba wkuwać... Odpowiedz Link Zgłoś
adri81 Re: Technik farmacji 16.05.11, 22:43 Wielkopolska Szkoła Medyczna - tam liczą się tylko wpłaty czesnego. Poszkodowani są Ci uczniowie, którzy się uczą i chodzą na zajęcia, ponieważ słuchacz może przyjść 3 razy w semestrze i też zaliczy przedmiot. A poza tym przerabiany materiał jest przestarzały - tak więc do egzaminu należy się uczyć czegoś innego niż na zajęciach i to z głównych przedmiotów. Poziom nauki okazał się na ostatnim egzaminie na tech. farmacji w lutym 2011 (na 25 zdających zdało 5 czy 6 osób) - nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abrakadabra Re: Technik farmacji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.11, 21:53 Jestem dokladnie tego samego zdania! Jestem na 3 dni przed egzaminem i w glowie mam metlik! Mialam o wiele wieksze oczekiwania co do tej szkoly! Gdyby nie moja samodzielna nauka przed egzaminem nie wiedzialabym nic. I to głównie przez SŁAWÓJA KUCHARSKIEGO któy uczy staroci a nie tego co powinien. Odpowiedz Link Zgłoś
koniczyna38 Re: Technik farmacji 08.07.11, 12:19 Witam, mam pytanko czy jest możliwość uzyskania jakichś notatek z wykładów i ćwiczeń z kierunku Technik farmacji (może do ściągnięcia na komputer?). Chciałabym rozpocząć naukę w systemie zaocznym, myślę że takie materiały byłyby bardzo pomocne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga90 Re: Technik farmacji IP: *.icpnet.pl 23.08.11, 21:11 materiały można otrzymać od słuchaczy 2 roku, ja chętnie odstąpię, ale lepiej samodzielnie proadzić notatki i koniecznie chodzić na wykłady i ćwiczenia, to podstawa uzyskania wiedzy i zdania egzaminu. Ci co "olewali" nie zdali,w kazdym semestrze poprawka!!! tak to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kama Re: Technik farmacji IP: *.icpnet.pl 21.09.11, 08:34 mam dobre notakti z 1 roku, mogę odstąpić. Też polecam własną pracę, lepiej chyba sie ze swoich notatek uczyć, a trzeba sporo. Lubię tą szkołę, mamy fajnych ludzi, wykładowców, dobrze prowadzone laborki z TPL i analizy. Podobno będą drzwi otwarte w październiku, warto samemu się przekonać...Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: Technik farmacji IP: *.play-internet.pl 12.07.12, 20:20 Witam, czy mógłby mi ktoś z Poznania pożyczyć notatki ze studium farmaceutycznego? Chciałabym się zapisać w tym roku i wcześniej trochę przejrzeć program. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulina Re: Technik farmacji IP: *.awakom.net 31.07.12, 23:23 Ja niestety notatek nie mam, ale też się wybieram w tym roku. Mam z kolei obawy , że się nie dostanę, bo nie pisałam matury z wymaganych przedmiotów ;/ ale jak ktoś ma notatki to tez z chęcią przejrzę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota białe umundurowanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 02.09.13, 21:47 W tym roku zaczynam naukę w studium na szamarzewskiego. Ma ktoś do sprzedania białe umundurowanie z tej szkoły? Rozmiar M. Byłabym wdzięczna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydziaaaa !!!! IP: *.cable.net-inotel.pl 18.10.13, 22:16 Musi być koniecznie kupiony mundurek w tej szkole,taki wymóg. A jaki jesteś kierunek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cczecha Szkoła technik farmacji IP: *.cpe.smnt.pl 06.11.13, 21:50 Nie wiem czy jeszcze aktualne pytanie, ale ja polecam Policealne Studium farmaceutyczne na ul. Ściegiennego w tym roku 100% osób zdało egzamin praktyczny (taką zdawalnością może poszczycić się jeszcze tylko Państwowe Technikum) www.szkoly.stopkapress.com.pl/rekrutacja-studium-farmaceutyczne-poznan.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Szkoła technik farmacji IP: *.static.icpnet.pl 04.01.14, 08:12 Ja polecam jeszcze technikum farmaceutyczne na Rodziewiczówny, dobre wyniki egzaminu, fantastyczna atmosfera, ładne pracownie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AM Wielkopolska Szkoła Medyczna - opinia IP: *.systemia.pl 23.09.14, 11:27 Czy może ktoś napisać jak faktycznie jest na wielkopolskiej szkole medycznej w Poznaniu?? Jak ją oceniacie, jakie nastawienie do uczniow?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marge88 Re: Technik farmacji IP: 46.101.79.* 22.08.19, 12:31 W WSM wznowili technika farmaceutycznego a słyszałam dobre opinie więc może warto tam iść :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basku Re: Technik farmacji IP: *.static.ip.netia.com.pl 28.08.19, 14:51 wybieram się w tym roku na WSM na Technika farmaceutycznego bo wznowili kierunek Odpowiedz Link Zgłoś