katarzyna821 05.11.06, 00:26 Witam! Czy zna ktoś firmę która zajmuje się haftem artystycznym? Konkretnie interesuje mnie wyhaftowanie imion na ręcznikach które mają być na prezent. Proszę bardzo o informacje. Z góry serdecznie dziękuję:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tyder Re: haft na ręcznikach IP: *.icpnet.pl 05.11.06, 20:12 taka firma byla kiedys przy malcie, ale niestety nie pamietam teraz adresu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katarzyna821 Re: haft na ręcznikach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.06, 17:51 mimo wszystko dziękuje za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia1953 Re: haft na ręcznikach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.06, 19:41 ul.głogowska na wysokości za ul wyspiańskiego przy jubilerze jest sklep z fajnymi ręcznikami i tam można wyhaftować właściwie wszystko można dojechać tranwajem do przystanku parku Odpowiedz Link Zgłoś
jagna025 Re: haft na ręcznikach 19.11.06, 21:16 ja też kiedyś korzystałam z wymienionego sklepu na głogowskiej, mozna ta kupić ręczniki i posciele od koloru do wyboru, na ręcznikach wyhaftowali mi imiona a w przypadku pościeli na poduszkach imiona a na poszwie na kołdrę napis nasza pierwsza kołderka- młodzi byli urzeczeni prezentem:) Odpowiedz Link Zgłoś