Dodaj do ulubionych

Wsciekly pterodaktyl, ha!

11.01.02, 07:48
Jeszcze nikt nigdy nie nazwał mnie pterodaktylem. Na dodatek wsciekłym. Właśnie
wyobraziłam sobie siebie w tym wcieleniu. Latam nad ziemią, macham prototypem
nieopierzonych skrzydeł i świergolę jak wściekła, z zadowoleniem szczerząc przy
tym uzębiony dziób. Jestem zadowolona! Dzień dobry :))
Obserwuj wątek
    • kitek1 witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:14
      ery polodowcowej, dziob w dziob
      • mario2 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:22
        odfrunela do pracy :o(((
        • kitek1 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:27
          szkoda, bo mialem dla nie 50kg daktyli maczanych w mleku na sniadanie,
          • mario2 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:31
            dostala bulke z serem i tez byla zadowolona :o)
            • oona Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:43
              minimalistka Ci sie trafiła ,pogratulować
              a mnie sie Kitek obraził :(((
              • jasmina_tdi Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 09:45
                daktyle....mniam mniam mniam......... a ja tu z głodu umieram!
                • maryjo2 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 16:15
                  Kitek - zebys Ty widzial to moje spojrzenie spod miesistych powiek, uzebiony
                  dziob i inne ptero-atrybuty, to bys inaczej spiewal :o))
                  • jasmina_tdi Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 16:21
                    maryjko coś Ty zeżarła, że Cię tak pokrzywiło????? mówiłam, żebyś nie jadła wszystkiego, co mario
                    ugotuje!!!!!!! ostrzegałam!!!! ;)

maryjo2 napisał(a):

> Kitek - zebys Ty widzial to moje spojrzenie spod miesistych powiek, uzebiony
                    > dziob i inne ptero-atrybuty, to bys inaczej spiewal :o))

• maryjo2 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 17:01
                      Jasmina- opowiem Ci dzis na osobnosci :o)
                      • jasmina_tdi Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 17:06
                        Ty nic nie mów tylko przynieś trochę :))))))

maryjo2 napisał(a):

> Jasmina- opowiem Ci dzis na osobnosci :o)

• maryjo2 Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 17:08
                          Jajko sadzone mam Ci przyniesc i ogorka kwaszonego?? Ziemniaki juz zeżarte .
                          • jasmina_tdi Re: witaj najsliczniejszy pterodaktylku, 11.01.02, 17:18
                            gluty z patelni odpadają, ale ogóreczek - nie ma sprawy :))))

maryjo2 napisał(a):

> Jajko sadzone mam Ci przyniesc i ogorka kwaszonego?? Ziemniaki juz zeżarte .

• Gość: leziox Re: ha,jaki ptaszek IP: 62.26.69.* 11.01.02, 22:09
                              Ptaszek,dalej zwany pterodaktylem pobił dzisiaj wszelkie rekordy wylegiwania
                              się w łóżku,dając o sobie znać swoim skrzekliwym głosikiem wprost sprzed
                              jakichś 200 mln lat dopiero po godzinie 7-ej,czym mnie zaskoczył.
                              Przyznam że oczekiwałem raczej coraz wcześniejszek pobudki,ale i dinozaury jak
                              widać powoli się cywilizują.
                              Do pełnego opisu wściekłego pterodaktyla brakuje białego puszku przy szyi,który
                              ewentualnie można zastąpić jakimś futrzakiem,oraz błękitnych jak toń jeziora
                              niebieskich oczu,w które były zaopatrzone,jak nam wiadomo wszystkie wściekłe
                              pterodaktyle,te normalne miały wredne oczka żółte.
                              Z gadzim pozdrowieniem skrzecząc po swojemu_Józef Pteranodon /-/
                              • maryjo2 Re: ha,jaki ptaszek 12.01.02, 01:44
                                Sie nie cywilizuja, tylko portal Gazety cofa sie w rozwoju. O 6.00 rano nic nie
                                dzialalo :((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka