Dodaj do ulubionych

Gdzie portret miłościwie nam panujacej Adminki ?

21.11.06, 09:57
Gdzie mozna znaleść portret miłościwie nam panujacej Adminki ?
Grono poddanych forumowiczów chciałoby znać odlicze Władczyni a tu w
prezentacji Admina tylko tekst. Jakże mamy oddawać hołd poddańczy jeżeli nie
wiemy komu?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ja Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.icpnet.pl 21.11.06, 21:18
      No gdzie?????
    • redakcja_poznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 11:28
      Pomyślę o tym;)
      • pulchna.lapka.w.pulpit Tylko powiedz mu tak: 22.11.06, 15:50
        "Ty mnie nie maluj na klęczkach - Ty mnie maluj dobrze!" ;)
      • lucyferciu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 16:01
        redakcja_poznan napisał:

> Pomyślę o tym;)

No to czekamy cierpiwie;) A dla mnie, to proszę dodatkowo o trzy odbitki:D
        --
        Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu
        M.K.
        • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 16:12
          lucyferciu napisał:
          > No to czekamy cierpiwie;) A dla mnie, to proszę dodatkowo o trzy odbitki:D

Aż trzy? Coś mi się to kolego nie podoba. Czy szanowna Małzonka wie o tym?
          • Gość: leda10 małżonka wie tylko o jednej :D n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:16
            • lucyferciu Re: małżonka wie tylko o jednej :D n/t 22.11.06, 23:18
              Właśnie przed chwilą powiedziałem jej o drugiej;) Jakoś to "łyknęła":D:D
              --
              M.K.
              • leda10 to o trzeciej odbitce oznajmij jej w okolicach 22.11.06, 23:40
                "mikołajek" :)
                • lucyferciu Re: to o trzeciej odbitce oznajmij jej w okolicac 22.11.06, 23:47
                  Nie wiem czy tak długo wyrobię;)
                  --
                  M.K.
      • renepoznan O Pani !!!! Czekamy!!! 23.11.06, 19:11
        :)
        • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 24.11.06, 15:01
          Nadal czekamy!!!!! :-(:-(:-(:-( ;-)
          • redakcja_poznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 24.11.06, 15:41
            Jak słusznie zuważyli forumowiecze, muszę sie wyrychtować;) A to trwa!
            • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 24.11.06, 15:44
              Rozumiem. W takim razie uzbrajam sie w cierpliwość. Znając kobiety wezmę
              gruuuuuuuubą książkę. :):)
              • lucyferciu Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 24.11.06, 23:01
                renepoznan napisał:

> Znając kobiety wezmę gruuuuuuuubą książkę. :):)

Najlepiej to całą serię. Encyklopedia Britanica idealnie tu pasuje;)
                --
                M.K.
                • dobrusia_to_ja Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 24.11.06, 23:54
                  A może "W poszukiwaniu straconego czasu"??
                  • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 25.11.06, 17:09
                    dobrusia_to_ja napisała:

> A może "W poszukiwaniu straconego czasu"??

Nie chcę się narażać Trajanowi i innym.:)
              • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 25.11.06, 17:08
                Jak zapowiedziałem tak musiałem zrobić. Wziąłem gruba książkę -
                czyli "Przeminęło z wiatrem". Ale po 50 stronach wysiadłem. Nie, tego nawet dla
                naszej Adminki nie jestem w stanie zmęczyć. Teraz jestem w 3/4 "Wojny
                Żydowskiej" Flawiusza. Jak skończę to wezmę tegoż autora "Autobiografię"
                i "Przeciw Apionowi". Ale to pewno za mało. Co polecacie? Tak myslę o
                Thackerayu.
                Jak my się cywilizujemy i ukulturalniamy przy tych kobietach!!!
                :):):)
                • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 26.11.06, 23:16
                  Wiem. Nudny jestem. Ale nadal się ukulturalniam.:(:(
                  • redakcja_poznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 26.11.06, 23:57
                    Ech, nawet nie mam kiedy sie wyrychtować, bo wybory i w pracy jestem całymi
                    dniami i nocami... Ale pamietam;)
                    • dobrusia_to_ja Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 27.11.06, 12:38
                      W takim razie proszę porządnie wypocząć, a dopiero później dać się zdjąć, aby
                      chłopcy i niektóre panienki się do naszej wszechwładnej nie doczepiali;)
                      • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 27.11.06, 19:16
                        O tak. Prosze wypocząć a my w tym czasie zastanowimy się jaka poza byłaby
                        najwłaściwsza dla Wszechwładnej.
                        Czy królewska:
                        pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Diego_Vel%C3%A1zquez_027.jpg
                        Czy macierzyńska:
                        commons.wikimedia.org/wiki/Image:Renoir13.jpg
                        A może figlarna;
                        alf.ifj.edu.pl/~bartyzel/jpeg/mal/maja%20ubrana.jpeg
                        A może ???
                        img174.imageshack.us/img174/1664/majanaga1798pradomadryt7tx.jpg
                        Nie chodzi mi o osobę. Chodzi o to władcze, macierzyńskie czy figlarne
                        spojrzenie na nas szarą forumową masę.
                        To na co głosujecie??????

O Pani. Wyrażam nadzieję, że z nalezytym humorem potraktujesz te
                        spekulacje "czasu oczekiwania".
                        :)
                        • l.george.l Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 28.11.06, 10:50
                          Ja bym raczej coś takiego zaproponował
                          www.tomasso.kurian.pl/obrazy/sniadanie%20na%20trawie.jpg
                          bo Adminka powinna być między forumowiczami :)
                          • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 28.11.06, 12:40
                            .george.l napisał:

> Ja bym raczej coś takiego zaproponował
                            > www.tomasso.kurian.pl/obrazy/sniadanie%20na%20trawie.jpg
                            > bo Adminka powinna być między forumowiczami :)

W żadnym przypadku George. Zbyt jednoznacznie erotycznie sytuacja. Jak Ty sobie
                            to wyobrażasz? "Wszechwładna" w otoczeniu szarej forumowej masy? Chcesz,
                            żebyśmy się pobili?????
                            Adminka powinna jaśnieć w odddali. Widoczna, czywająca ale nieosiągalna. Ideał
                            do którego wzdychamy ale którego dotknąć się nie ośmielamy. :):)
                            A poza tym proza życia - co na to Szanowny Małżonek??????
                            • l.george.l Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 28.11.06, 14:34
                              renepoznan napisał:
                              [...]
                              > Jak Ty sobie
                              > to wyobrażasz? "Wszechwładna" w otoczeniu szarej forumowej masy? Chcesz,
                              > żebyśmy się pobili????? [...]

Zdobywasz sympatię kobiet pięściami? Do tej pory żyłem w przekonaniu, że Twoja erudycja jest magnesem, który przyciąga uwagę forumowiczek.
                              • renepoznan Re: O Pani !!!! Czekamy!!! 28.11.06, 15:07
                                .george.l napisał:

> renepoznan napisał:
                                > [...]
                                > > Jak Ty sobie
                                > > to wyobrażasz? "Wszechwładna" w otoczeniu szarej forumowej masy? Chcesz,
                                > > żebyśmy się pobili????? [...]
                                >
                                > Zdobywasz sympatię kobiet pięściami?

Nigdy. Za prymitywnego kromaniończyka mnie masz? Zresztą kobiety obdarzające
                                sympatią za "pięść" są mało interesujące. To najczęściej "niezłe sztuki" a nie
                                kobiety.
                                Natomiast niewątpliwie trzeba czasami przedpole oczyścić - co nie oznacza
                                zdobywania sympatii. Dlatego intelekt i erudycja mimo wszystko.
                        • redakcja_poznan Obiecuję 28.11.06, 12:30
                          Ponieważ dyskusja zaczyna obierać niepokojący kierunek i dla rozwiania wszlkich
                          watpliwości obiecuję że zdjęcie będzie najpóxniej w środę.
                          • renepoznan Re: Obiecuję 28.11.06, 12:45
                            redakcja_poznan napisał:

> Ponieważ dyskusja zaczyna obierać niepokojący kierunek ....

Dlaczego niebezpieczny? Przeciez my tylko chcemy zapewnic jak najlepszy odbiór
                            wizerunku naszej Adminki:):):)
                            Czyżby któraś z probozycji była z góry wykluczona???????
                          • lucyferciu Re: Obiecuję 28.11.06, 12:56
                            redakcja_poznan napisał:

> Ponieważ dyskusja zaczyna obierać niepokojący kierunek i dla rozwiania
                            > wszlkich watpliwości obiecuję że zdjęcie będzie najpóxniej w środę.

Dzięki:) Czy mogę prosić o takie na cały monitor 21 calowy;)
                            --
                            M.K.
                            • renepoznan Re: Obiecuję 28.11.06, 13:00
                              lucyferciu napisał:
                              > Dzięki:) Czy mogę prosić o takie na cały monitor 21 calowy;)

Hm. Chcesz się narazić wszystkich forumowiczom płci męskiej???
                          • tipsiara no więc zdjęcie jest ale dlaczego...... 28.11.06, 19:02
                            Adminka patrzy w górę?jako szefowa forumowiczów powinna patrzec w dół czyli z
                            góry na nas;)
                            • l.george.l Re: no więc zdjęcie jest ale dlaczego...... 28.11.06, 19:45
                              Nie szukaj dziury w całym. Przede wszystkim należy się Admince plus za to, że
                              się nie targowała. Mogła przecież postawić warunek, że wstawi swoje zdjęcie,
                              kiedy my wstawimy nasze. Drugi plus za to, że fotka nie przeszła przez
                              photoshopa. Trzeci, największy, za te iskierki w oczach.
                              • renepoznan Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 20:02
                                Chłopaki jest zdjęcie. Przemiłe.
                                Dziękujemy!!!

Też uważam, że Adminka powinna spogladać z góry na poddanych ale rozumiem, że
                                to ukłon w stosunku do nas. Abyśmy sie lepiej poczuli.
                                Ale ten filuterny uśmieszek i diabliki (george nazwał je kurtuazyjnie
                                iskierkami) w oczach dają do myślenia. :):):)
                                (O kurczę - żadnych skojarzeń z politykami - jasne).

Lucyferciu - jak tam Twój monitor? Ja mam tylko 17-tkę. Niestety. :(:(:(
                                • lucyferciu Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 22:57
                                  renepoznan napisał:

> Lucyferciu - jak tam Twój monitor? Ja mam tylko 17-tkę. Niestety. :(:(:(

Na moim telebimie;) całkiem nieźle prezentuje się zdjęcie Adminki. Moje
                                  spostrzeżenia zbliżone są do George'a. Najbardziej zaintrygowały mnie iskierki w
                                  oczach. Ja już to gdzieś widziałem;) Czy nie ma Pani przodków pochodzących z
                                  naszej linii?;) U nas takie iskiereczki są dość powszechne:)

Dzięki Pani Moniko:) I dobrze, że odpuściła sobie Pani Photoshopa. Naprawdę:)

Pozdrawiam
                                  Lucyferciu:)
                                  -
                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:01
                                    lucyferciu napisał:
                                    Najbardziej zaintrygowały mnie iskierki
                                    > w
                                    > oczach. Ja już to gdzieś widziałem;) Czy nie ma Pani przodków pochodzących z
                                    > naszej linii?;) U nas takie iskiereczki są dość powszechne:)

Ot. Chytrość szatańska. Już próbuje zawłaszczyć Adminkę.
                                    Ale wnioski mamy podobne.

Zauważyłeś jakie milczenie zachowują forumowe kobietki. Poza jednym
                                    przypadkiem - cisza. Co to moze oznaczać?
                                    • lucyferciu Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:14
                                      renepoznan napisał:

> Zauważyłeś jakie milczenie zachowują forumowe kobietki. Poza jednym
                                      > przypadkiem - cisza. Co to moze oznaczać?

Ależ to proste;) Nasze "sikoreczki" jak zobaczyły fotę Adminki to zaczęły się na
                                      umór rychtować i zobaczysz, że za niedługo będzie wysyp zdjątek na forum:):)
                                      Ciekawe która przebije iskierki Adminki?;)
                                      • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:19
                                        lucyferciu napisał:

> Ależ to proste;) Nasze "sikoreczki" jak zobaczyły fotę Adminki to zaczęły się n
                                        > a
                                        > umór rychtować i zobaczysz, że za niedługo będzie wysyp zdjątek na forum:):)
                                        > Ciekawe która przebije iskierki Adminki?;)

Ja się na to nie piszę. Mam niedobre doświadczenia.
                                    • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:14
                                      Chyba dwoma przypadkami...
                                      • lucyferciu Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:23
                                        dobrusia_to_ja napisała:

> Chyba dwoma przypadkami...

Och, co to są dwa. Tu powinno być 25 przypadków;)
                                        • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:27
                                          Fakt. Dwa przypadki. Reszta udaje, żę nie widzi. Hmmmmm.
                                          • lucyferciu Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:33
                                            renepoznan napisał:

> Reszta udaje, żę nie widzi.

Tak, tak. Udaje, że nie widzi, ale "gula" skacze;)
                                            • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:35
                                              lucyferciu napisał:
                                              > Tak, tak. Udaje, że nie widzi, ale "gula" skacze;)

Nie wiem jak u Ciebie. Ale do mnie z okolic Przeźmierowa jakies zgrzytanie
                                              zębów dochodzi. Która to tam mieszka?
                                              • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:38
                                                renepoznan napisał:

> Nie wiem jak u Ciebie. Ale do mnie z okolic Przeźmierowa jakies zgrzytanie
                                                > zębów dochodzi. Która to tam mieszka?

He he he. Aż tak nisko mnie cenisz??
                                                • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:40
                                                  dobrusia_to_ja napisała:
                                                  > He he he. Aż tak nisko mnie cenisz??

Ups. Nie wiedziałem. Podejrzewałem kogos innego. Ale jeśli to Ty? - Nie ma
                                                  tematu.:):)
                                                  • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:45
                                                    Chyba nie miałeś na myśli doktorka?? Czego by o nim nie powiedzieć, bez
                                                    wątpienia jest facetem.
                                              • lucyferciu Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:44
                                                renepoznan napisał:

> Nie wiem jak u Ciebie. Ale do mnie z okolic Przeźmierowa jakies zgrzytanie
                                                > zębów dochodzi. Która to tam mieszka?

No to masz przerąbane u Vikki;) Ale ten zgrzyt to też słyszę:):)
                                                • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:46
                                                  Vikka nie mieszka w Przeźmierowie!! Złośliwcy!!
                                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:49
                                                    dobrusia_to_ja napisała:

> Vikka nie mieszka w Przeźmierowie!! Złośliwcy!!

A doktorek? A poza tym skąd Ty wiesz gdzie mieszka Vikka?
                                                  • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:51
                                                    Trzeba czytać dokładnie to, co pisze:))
                                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 28.11.06, 23:57
                                                    dobrusia_to_ja napisała:

> Trzeba czytać dokładnie to, co pisze:))

No nie bądź wiśnia. Zdradź. A może wiesz gdzie Leda i inne bywają?
                                                  • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 29.11.06, 00:00
                                                    O Ledzie Ty wiesz więcej:) Vikka to znane Tobie rejony. Pisała o tym na forum:)
                                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 29.11.06, 00:11
                                                    dobrusia_to_ja napisała:

> O Ledzie Ty wiesz więcej:)

Niestety kamufluje się.

Vikka to znane Tobie rejony. Pisała o tym na forum:)
                                                    To jednak kiepsko czytuję bo nie zauważyłem.
                                                  • Gość: kibic Czy Wy na akord czy na godziny działacie? IP: *.poz.zigzag.pl 29.11.06, 13:07
                                                    Jw.
                                                  • lucyferciu Re: Czy Wy na akord czy na godziny działacie? 29.11.06, 17:43
                                                    Co za różnica. I tak pracujemy 32 h/dobę:):)
                                                  • Gość: leda10 :D:D:D prawda, że kamuflarz skuteczny ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:23
                                                  • dobrusia_to_ja Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 29.11.06, 21:42
                                                    renepoznan napisał:

> Vikka to znane Tobie rejony. Pisała o tym na forum:)
                                                    > To jednak kiepsko czytuję bo nie zauważyłem.

Trzeba czytać uważniej:) Mnie też ktoś kiedyś zwrócił na to uwagę, ponieważ
                                                    również myślałam, że Vikka mieszka w Przeźmierowie.
                                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 29.11.06, 22:12
                                                    dobrusia_to_ja napisała:
                                                    > Trzeba czytać uważniej:) Mnie też ktoś kiedyś zwrócił na to uwagę, ponieważ
                                                    > również myślałam, że Vikka mieszka w Przeźmierowie.

Fakt. Kiepsko czytam. Ale coś nam vikka zniknęła z forum.

Hej Vikka - żyjesz?
                                                  • v.i.k.k.a Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 02.12.06, 19:05
                                                    renepoznan napisał:

> Fakt. Kiepsko czytam. Ale coś nam vikka zniknęła z forum.
                                                    >
                                                    > Hej Vikka - żyjesz?
                                                    ### Jestem, jestem, dawno nie zagladalam do tego watku:)
                                                  • renepoznan Re: Chłopaki jest !!!!!!!!!!!!! 02.12.06, 19:32
                                                    v.i.k.k.a napisała:

> renepoznan napisał:
                                                    > ### Jestem, jestem, dawno nie zagladalam do tego watku:)

W tej sytuacji wybaczymy. Ale melduj sie co jakis czas by stado było zwarte i
                                                    gotowe:):):)
                                • Gość: leda10 a teraz, Panowie, umieszczajcie swoje foty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:25
                                  tam gdzie trzeba:), a przynajmniej - pokażcie się Admince. Ona się odsłoniła,
                                  teraz czas na tych, którzy się tego domagali !
                                  • lucyferciu Re: a teraz, Panowie, umieszczajcie swoje foty 29.11.06, 17:50
                                    Gość portalu: leda10 napisał(a):

> tam gdzie trzeba:), a przynajmniej - pokażcie się Admince. Ona się odsłoniła,
                                    > teraz czas na tych, którzy się tego domagali !

Spoko. Przyjdzie czas, to będą. Wiem, że do wczoraj przebierałyście nóżkami
                                    czekając na fotę Adminki. Jak się pojawiła, to AŻ zaniemówiłyście:> Rychtujcie
                                    się dziewczyny, aby Wasze foty były równie ponętne. Przed zrobieniem zdjęcia
                                    zalecam "trenowanie" wzroku, aby wyrobić w sobie TE iskiereczki:):):)
                          • dobrusia_to_ja Dziękujemy:))) 28.11.06, 21:25
                            Zdjęcie jest fajne:)) Lubię dziewczyny (bez żadnych podtekstów), które mają
                            diabliki w oczach, tak jak nasza adminka:))
    • tipsiara Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 11:42
      kobieta musi sie wyszykować zanim zrobi sobie fotkę,fryzura,makijaż,odpowiednie
      światło-to nie jest ot tak:)
      • Gość: misio Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 15:40
        Musi sie porządnie wyrychtować skoro mają ją podziwiać miliony. :)
        • Gość: Ryszard Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:42
          Jak juz to niech bedzie w bikini albo w "malej czarnej".
          • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 22:47
            Gość portalu: Ryszard napisał(a):

> Jak juz to niech bedzie w bikini albo w "malej czarnej

Cos ty. To przecież nie Kwaśniewska czy inna "dama" z Vivy ani z Tańca z
            gwiazdami. To nasza Adminka. Wydaje mi się, że stosowna byłaby elegancka suknia
            balowa i dyskretny diademik z brylantami. Może być cały komplecik czyli i
            kolia i kolczyki. O takich oczywistościach jak dobra fryzura to nawet nie
            wspominam.
            I oczywiście malarz - portrecista lub ewentualnie (ta proza życia) fotograf z
            najwyzszej półki.
            • leda10 ech, faceci :( a może po prostu wystarczą jeansy 22.11.06, 22:49
              lekko znoszone i sportowa koszulka? Zreszta, na takich fotkach i tak widać
              mniej, niż klasyczne, ekhm popiersie
              • renepoznan Re: ech, faceci :( a może po prostu wystarczą jea 22.11.06, 22:56
                Chyba babska zazdrość przez Ciebie przemawia. zadne dzinsy, żadna znoszona
                koszulka. I zadna fotka. Albo dobry portret malarski albo portret
                fotograficzny. Ostatecznie GW stać na to. Dobry polski portret malarski to góra
                30 tys zł. To zadne pieniadze przy takim celu.
                • lucyferciu Re: ech, faceci :( a może po prostu wystarczą jea 22.11.06, 23:04
                  renepoznan napisał:

> Ostatecznie GW stać na to. Dobry polski portret malarski to góra
                  > 30 tys zł. To zadne pieniadze przy takim celu.

No, zgadza się;) Na miejscu GW to wydałbym nawet kilka razy tyle, aby właściwie
                  pokazać nam adminkę;)
                  --
                  M.K.
                  • leda10 szkoda, że nie pracuje w GW, mialabym szanse 22.11.06, 23:05
                    na artystyczne utrwalenie wizerunku w korzystnej cenie :/
                    • lucyferciu Re: szkoda, że nie pracuje w GW, mialabym szanse 22.11.06, 23:11
                      leda10 napisała:

> na artystyczne utrwalenie wizerunku w korzystnej cenie :/

No, ale to można zrobić również bez gazety;)
                      --
                      M.K.
                      • leda10 tylko tych drobnych 30 tys. brakuje :> n/t 22.11.06, 23:12
                      • renepoznan Re: szkoda, że nie pracuje w GW, mialabym szanse 22.11.06, 23:19
                        lucyferciu napisał:

> leda10 napisała:
                        >
                        > > na artystyczne utrwalenie wizerunku w korzystnej cenie :/
                        >
                        > No, ale to można zrobić również bez gazety;)

Jasne. Pod warunkiem,że bedzie sponsor lub zaoszczędzi się z kieszonkowego na
                        kosmetyki. Co to dla naszych Pań.
                        • lucyferciu Re: szkoda, że nie pracuje w GW, mialabym szanse 22.11.06, 23:21
                          Przy drugim wariancie to ZDECYDOWANIE więcej zaoszczędzi się:):)
                          --
                          M.K.
                        • leda10 hahaha!! na kosmetyki ?? wolę sobie uzbierać 22.11.06, 23:39
                          na coś znacznie bardziej przydatnego. A jak Wy się paćkacie kremami za pare stów
                          - Wasza sprawa
                          • renepoznan Re: hahaha!! na kosmetyki ?? wolę sobie uzbierać 22.11.06, 23:42
                            leda10 napisała:

> na coś znacznie bardziej przydatnego. A jak Wy się paćkacie kremami za pare
                            stó
                            > w
                            > - Wasza sprawa

Czyzbyś też ze Szkocji? Czy może naturalną urodą się cieszysz?
                            • leda10 jestem genetycznie zaprogramowana na opcję 22.11.06, 23:45
                              drugą :). Do czasu, oczywiście :)
                              • renepoznan Re: jestem genetycznie zaprogramowana na opcję 22.11.06, 23:48
                                Szczęsliwa istota. Jesteśmy pełni podziwu. Po codziennym ogladaniu prac
                                tynkarskich w zmasowanej skali z przyjemnością sie to słucha a jeszcze lepieuj
                                ogląda - jak mozna.
                                • leda10 serio mówię, właśnie dzisiaj, przed waznym 22.11.06, 23:51
                                  spotkaniem, zapragnęlam trochę się podkoloryzować, zerkam a tynk przeterminowany
                                  o dobry rok. Nie ryzykowalam wysypki ;)
                                  • lucyferciu Re: serio mówię, właśnie dzisiaj, przed waznym 22.11.06, 23:53
                                    leda10 napisała:

> Nie ryzykowalam wysypki ;)

Noo;), ja też bym nie ryzykował:)))
                                    --
                                    M.K.
                              • lucyferciu Re: jestem genetycznie zaprogramowana na opcję 22.11.06, 23:48
                                Możesz nam zdradzić nazwę tego programu;)
                                --
                                M.K.
                                • leda10 zdrowy tryb życia :))))))))))))))))))))))))))) n/t 22.11.06, 23:52
                                  • Gość: z Re: zdrowy tryb życia :)))))))))))))))))))))))))) IP: *.icpnet.pl 24.11.06, 20:51
                                    To Ty?

galeria.klp.pl/p-6034.html
                                    • dobrusia_to_ja Leda!! Masz wielbiciela:)))) 24.11.06, 20:58
                                      :))))))))))))))))))))))))))
                                      • renepoznan Re: Leda!! Masz wielbiciela:)))) 24.11.06, 21:28
                                        Fiu, fiu. Koleżanka faktycznie tynku nie potrzebuje.
                                        • dobrusia_to_ja Re: Leda!! Masz wielbiciela:)))) 24.11.06, 21:31
                                          Tynk wygląda ładnie z daleka. Z bliska to już katastrofa:((
                                          • marynka.s Re: Leda!! Masz wielbiciela:)))) 01.12.15, 09:14
                                            Czy wiesz, że siedzenie jest równie szkodliwe jak papierosy? Chcesz poznać jeszcze kilka innych zaskakujących informacji na temat trybu życia? Przeczytaj ten artykuł: www.kreatywna.pl/zdrowie/siedzenie-rownie-szkodliwe-jak-papierosy/
                                      • Gość: leda10 cholercia, to niedobrze :(. Zaprzestanę chyba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:15
                                        aktywności na forumie :(:(
                                        • renepoznan Re: cholercia, to niedobrze :(. Zaprzestanę chyba 29.11.06, 20:59

> aktywności na forumie :(:(

Wielbiciel Tobie się nie podoba> Pociesz się. Niektórzy z nas maja wielbicieli
                                          i wielbicielki - tzw. "inaczej". Ten to chociaż chciał dobrze.
                                    • renepoznan Re: zdrowy tryb życia :)))))))))))))))))))))))))) 28.11.06, 16:51
                                      Niezłe.
                                      Ale wydaje mi sie, że raczej ta:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/37/Leda_mit_dem_Schwan.jpg
                                      albo może ta:

pl.wikipedia.org/wiki/Grafika:Leda.jpg
                                      Pozazdrościć temu łabędziowi.
                                      A może te:
                                      commons.wikimedia.org/wiki/Image:Correggio_038.jpg
                                      commons.wikimedia.org/wiki/Image:L%C3%A9da_et_le_Cygne_Amiens_FRA_001.jpg
                                      commons.wikimedia.org/wiki/Image:L%C3%A9da_et_le_Cygne_Amiens_FRA_002.jpg
                                      commons.wikimedia.org/wiki/Image:MoreauLeda.jpg
                                      commons.wikimedia.org/wiki/Image:%D0%9B%D0%B5%D0%B4%D0%B0_%D0%B8_%D0%BB%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%B4%D1%8C.jpg

Którą wybieracie?
                                      • renepoznan Leda! Jak moje domysły? 28.11.06, 22:10
                                        Dostanę po głowie czy wskażesz najbardziej podobną?
                                        • Gość: leda10 spóźniłam sie :), nie śledziłam skrzętnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 19:16
                                          tego wątku.. a teraz już wszystko jasne. Obstawiałam na opcję "królewską".
                                          Pozdrawiam
                                          • renepoznan Re: spóźniłam sie :), nie śledziłam skrzętnie 29.11.06, 20:57

> tego wątku.. a teraz już wszystko jasne. Obstawiałam na opcję "królewską

faktycznie wyskoczyłaś z tematu. Moje pytanie dotyczyło tego do której z
                                            wskazanych led jesteś podobna. Ale może to dyplomatyczne unikniecie odpowiedzi.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=52568684&a=53037924
                                            • dobrusia_to_ja Re: spóźniłam sie :), nie śledziłam skrzętnie 29.11.06, 21:43
                                              Przecież wszystkim wiadomo, że to ta od łabędzia, więc czemu się dziwisz??
                                              • renepoznan Re: spóźniłam sie :), nie śledziłam skrzętnie 29.11.06, 22:08
                                                dobrusia_to_ja napisała:

> Przecież wszystkim wiadomo, że to ta od łabędzia, więc czemu się dziwisz??

Hmmmmmmmm. Coś mi się w tej Twojej wypowiedzi nie podoba. Może szukam dziury w
                                                całym ale myslisz, że romans z łabędziem utrudnia orientację forumową.

:):):):)
                                                Ale jestem wredny :):):):)
                                                • dobrusia_to_ja Re: spóźniłam sie :), nie śledziłam skrzętnie 30.11.06, 00:22
                                                  Czy czegoś nie jarzę??
                                            • Gość: leda10 po krótkiej analizie lustrzanego odbicia stwierdza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.06, 09:47
                                              się, że nie jestem podobna do zadnego ze wskazanych wzorów :)
                                              • renepoznan Re: po krótkiej analizie lustrzanego odbicia stwi 02.12.06, 01:27

> się, że nie jestem podobna do zadnego ze wskazanych wzorów :)

Jesteś pewna? Chyba my powinnismy to stwierdzić. Ale jak? Portret dałby jakis
                                                obraz ale niepełny. A cała postać wzorowana na arcydziełach malarstwa mogłaby
                                                wzbudzić wątpliwości moralistów - choć niewątpliwie spotkałaby sie z
                                                entuzjazmem koneserów sztuki.
                                                I co tu zrobić?
                                                Lucyferciu - masz pomysł?
                                                • lucyferciu Re: po krótkiej analizie lustrzanego odbicia stwi 02.12.06, 01:34
                                                  renepoznan napisał:

> I co tu zrobić?
                                                  > Lucyferciu - masz pomysł?

To proste;) Niech wrzuci to swoją fotę w całej okazałości:> A jak się wstydzi,
                                                  to spokojnie może na maila. Rychło damy odpowiedź:):)
                                                  • renepoznan Leda słyszysz!!!!!!!! Masz wykonać!!!!!!!! 02.12.06, 01:37
                                                    lucyferciu napisał:
                                                    > To proste;) Niech wrzuci to swoją fotę w całej okazałości:> A jak się wstyd
                                                    > zi,
                                                    > to spokojnie może na maila. Rychło damy odpowiedź:):)

Leda wykonać. I żadnych tłumaczeń w stylu naszej Adminki. Nie tłumacz nam, że
                                                    wybory Tobie przeszkadzają.
                                                    Bez fotoszopa i innych tego typu ceregieli. O tynku nie mówie bo nie stosujesz.
                                                  • Gość: leda10 moje zdjęcia są niedostępne ;) n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.06, 12:31
                                                  • lucyferciu Re: moje zdjęcia są niedostępne ;) n/t 02.12.06, 14:18
                                                    Rozumiem, że masz odbitki tylko w "analogu". Podeślij je, przeskanuję Ci w
                                                    odpowiedniej rozdzielczości;) No i wtedy napewno będą dostępne:>
                                                  • renepoznan Re: moje zdjęcia są niedostępne ;) n/t 02.12.06, 15:06
                                                    lucyferciu napisał:

> Rozumiem, że masz odbitki tylko w "analogu". Podeślij je, przeskanuję Ci w
                                                    > odpowiedniej rozdzielczości;)

He, he. Kolega chce sobie pierwszeństwo załatwić.
    • pan.nikt Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:07
      Żarty, żartami, ale rzeczywiście warto zobaczyc adminkę.
      W końcu OSOBA PUBLICZNA

Ps.
      Kurcze Ona dwojga nazwisk, widać zamężna.
      Panowie, pewnie kłopot
      • lucyferciu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:13
        pan.nikt napisał:

> Kurcze Ona dwojga nazwisk, widać zamężna.

Nie Ona pierwsza i nie ostatnia:):) Panie.nikt. Ty już tu nie wybrzydzaj;)
        --
        M.K.
        • pan.nikt Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:14
          a czy ja wybrzydzam??
          Co najwyżej żałuję.
          Uhahaha
      • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:15
        pan.nikt napisał:
        > Panowie, pewnie kłopot

Jaki kłopot? Bo nie rozumiem?
        • pan.nikt Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:19
          może masz rację??
        • lucyferciu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:20
          renepoznan napisał:

> Jaki kłopot? Bo nie rozumiem?

On chyba czymś "zaraził się" od Szkotów :) "Światopogląd" zmienił czy co?;)
          --
          M.K.
          • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:22
            lucyferciu napisał:

> renepoznan napisał:
            >
            > > Jaki kłopot? Bo nie rozumiem?
            >
            > On chyba czymś "zaraził się" od Szkotów :) "Światopogląd" zmienił czy co?;)

Chyba mielismy nosa jak tych Szkotów z Poznania wywalaliśmy.
            • lucyferciu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:32
              renepoznan napisał:

> Chyba mielismy nosa jak tych Szkotów z Poznania wywalaliśmy.

Aaaa, rozumiem;) To On jest kolejną "emigracją"?:):)
              --
              M.K.
      • l.george.l Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:33
        pan.nikt napisał:

[...]
        [...]

„Ponad dziesięć procent badanych mężatek utrzymuje stałe, trwające co najmniej od 12 miesięcy kontakty z innym partnerem”. Źródło: www.durex.pl
        • l.george.l Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:34
          A tak w ogóle to tylko 3% ssaków żyje w monogamii.
          • pan.nikt Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:39
            o cholera
            To jestem z zdecydowanej mniejszości
            • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:43
              pan.nikt napisał:

> o cholera
              > To jestem z zdecydowanej mniejszości

Podrywasz na wierność?
              • pan.nikt Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:48
                nie podrywam na wiernośc, tylko zwyczajnie jestem wierny.

A\swoją drogą znasz to hasło??

"kocham tylko żone, inne (tylko) pie..ę"

Brzdkie słowo, ale hasło dosadne.
                Mnie nie dotyczty
                • dobrusia_to_ja Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 23.11.06, 19:47
                  Skoro Ciebie nie dotyczy, to dlaczego się tak tłumaczysz??:>
        • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:39
          .george.l napisał:
          Źródło: www.durex.pl

No nie. George. To juz przestałeś Ojca Zawsze Dyrektora cytować i na durex sie
          przerzuciłeś. Czyzby zona wyjechała na dłuzej?
          • l.george.l Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:52
            Inspiracją była wiadomość, że BXVI ma ponad 100-stronicowe opracowanie na temat prezerwatyw. Oczywiście nie będę w stanie nigdy dorównać i mieć tak wyczerpujących przemyśleń na frapujący papieża temat.
          • lucyferciu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 22.11.06, 23:52
            renepoznan napisał:

> No nie. George. To juz przestałeś Ojca Zawsze Dyrektora cytować
            > i na durex sie przerzuciłeś. Czyzby zona wyjechała na dłuzej?

Przecież George widział reklamę durexu w telewizji ojca;)
            --
            M.K.
    • qwardian Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 28.11.06, 11:24
      W skali jeden do dziesięć, typ atrakcyjny, średnioatrakcyjny, czy odlotowy?
    • Gość: antyrycho Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.icpnet.pl 28.11.06, 16:11
      Wiara ja wam gadam Adminki "fotki" nie bedzie bo łuna jezd no no no ..wina brak!!
      • renepoznan Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 28.11.06, 22:09
        Gość portalu: antyrycho napisał(a):

> Wiara ja wam gadam Adminki "fotki" nie bedzie bo łuna jezd no no no ..wina
        brak

A widzisz!!!! Fotka jest. A wino też się znajdzie.
        Zdrowie Adminki!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Anty Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.11.06, 21:34
          Wyglada na zydowke , Blazej zreszta tez . To w Polsce juz nie ma polakow?
          • bewu Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink 30.11.06, 10:46
            Na Żydówkę wyglądam?
            • Gość: ja czyli ja Re: Gdzie portret miłościwie nam panujacej Admink IP: *.icpnet.pl 01.12.06, 14:28
              bewu napisał:

> Na Żydówkę wyglądam?

Jakby się zastanowić? Kto wie co człowiek w spodniach nosi lub czego nie ma?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka