greene3 29.12.06, 16:51 Witam, mam szansę na prywatne leczenie w ramach ubezpieczenia w pracy - ginegkolog z Certusa lub Kliniki Promienistej - możecie kogoś polecić? Czy raczej od tych dwóch przychodni trzymać się z daleka?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogata11 Re: lepiej Certus czy Promienista 29.12.06, 21:39 certusa raczej nie polecam, byłam wprawdzie raz ale moje koleżanki nie są zadowolone (lekarka ,,blond Wenus" w średnim wieku - nie pamiętam nazwiska), jeżeli Ci się uda sprawdź czy ginekolog, do którego idziesz pracuje również w szpitalu bo wówczas ma większe doświadczenie(ta pani z Certusa nigdzie więcej nie pracuje). Jeżeli w Klinice Promienistej(nie wiem czy dobrze kojarzę)pracują Fisherowe ( matka i córka) to tam się udaj, mają b. dobrą opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
tess74 Re: lepiej Certus czy Promienista 31.12.06, 15:20 tak, to one założyły tę klinikę Odpowiedz Link Zgłoś
earl.grey Re: lepiej Certus czy Promienista 05.01.07, 23:31 ale patrz tutaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=36824&w=54735843 Odpowiedz Link Zgłoś
citri Re: lepiej Certus czy Promienista 07.01.07, 21:04 Z certusa jest Nieczyperowicz czy jakos tak... pacjętki ja lubią jednak sprzęt nie dokokońca ok! !!!!!! ps. chyba lubi pieniążki _______________________________________ ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
monstermama Re: lepiej Certus czy Promienista 10.01.07, 12:12 Ja chodziłam do Certusa do drMarzeny Cytlak. Jest dobra do bezproblemowych ciąż, ale na USG i tak wysyła do szpitala, bo w gabinecie jest fatalne. Plusem certusa jest laboratorium - za jednym zamachem szłam na badania i ona już je miała na podglądzie w swoim gabinecie. Bada też bardzo delikatnie, jednorazowe wzierniki, itd. No i przyjmuje rano (np.: w środy od 8:00), co dla mnie było ważne, bo chodziłam przed pracą. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_inka Re: lepiej Certus czy Promienista 16.01.07, 11:46 polecam Promienistą - standart naprawdę wysoki a lekarze naprawdę wyspecjalizowani Odpowiedz Link Zgłoś