Dodaj do ulubionych

NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ

20.01.07, 12:56
www.gazetasredzka.pl/forum/index.php

Wraz z nowa witryną GS postarało się o nowe forum. Jak juz zdążyłem się
zorientować ma pare zalet, których nie ma to forum ale ma także pewne wady.
Jestem ciekaw jak się będzie rozwijać, przypuszczalnie lepiej niż nasze. :)
Ale pożyjemy zobaczymy, poki co zarezerwowałem już swój nick.:P
Pozdrawiam

PS. Że tez ja nie wpadłem nigdy na to, żeby nie wpuszczać tu użytkowników
poniżej 13 roku! ;)
Obserwuj wątek
    • kormoran7 Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 20.01.07, 13:26
      Jak przeczytalem pzred chwila forum to bedzie podobno bardzo dobrze moderowane.
      Tak ze jakos nie wroze juz temu forum takiej dobrej passy niz ostanio.
      Oczywiscie to lepiej dla nas:)
      • waclaw_kzn Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 21.01.07, 23:30
        Zarejestrowałem się już.
        Rzeczywiście nowe Forum jest wyraźnie moderowane... tylko, niestety, dość wolno.
        Każdy post wymaga zatwierdzenia przed umieszczeniem... ale to trwa goooodzinami.
        Najwyraźniej nad wszystkim czuwa tylko jeden moderator, który się zbyt często
        nie pojawia. Szkoda.
        Dzięki temu nowe Forum na pewno uniknie losu poprzedniego... ale czy nie
        zniechęci to dyskutantów?? Zobaczymy...

POJAWIA SIę NAJWAżNIEJSZE PYTANIE!!!
        Pamiętacie, że gdy zakładaliśmy (tzn. Duch zakładał) to Forum, miało ono być z
        początku tymczasowe, by przeczekać okres chamstwa i idiotyzmu na Forum Gazety
        Średzkiej..?
        Najwyraźniej Forum GŚ zostało naprawione i do dawnych błędów nie dopuści...
        PYTANIE: Czy dotrzymujemy dawnego słowa i powracamy, porzucając to Forum?
        CZY: Uznajemy, że za długo musieliśmy czekać i tu jest nasz nowy dom?

Ja na razie wybieram rozwiązanie pośrednie - udzielał się będę na jednym i
        drugim,a jeśli któreś Forum wymrze śmiercią naturalną, sytuacja sama się
        rozwiąże...
        Chyba, że podejmiemy zbiorową inną decyzję.
        • kormoran7 Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 22.01.07, 22:51
          Ja raczej skłaniam sie do pozostania na tym forum bo mam wieksza gwarancje na
          rzeczowa, ciekawa i pelna roznych pogladow rozmowe. Na GS moze byc ok ale nie
          da sie gadac czekajac iles godzin na jedna odpowiedz. To na dluzsza mete
          starsznie meczace jest. Ale podobnie jak ty Kazanku wybieram rozwiazanie
          posrednie czyli jesli tam na GS bedzie w miare ciekawy temat to tez sie
          wypowiem. Ale wystarczy ze zobacze jeden przejaw chamstwa na GS to bez zalu
          podejme decyzje ze bede udzielal sie tylko tu
          • duch3 Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 23.01.07, 12:08
            Dla mnie jak na razie forum nr 1 to "to" forum! :) Ale nie ukrywam, że jeśli
            ktoś napisze coś ciekawego na forum GS, to nie będę się wzbraniał przed
            zabraniem głosu. :)
            Tego forum na pewno nie zlikwiduje, bo nigdy nie wiadomo jak sytuacja będzie
            wyglądać za roku albo dwa.
      • mini_kks Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 19.05.07, 17:11
        kormoran7 napisał:

Jak przeczytalem pzred chwila forum to bedzie podobno bardzo dobrze
        moderowane.
        Tak ze jakos nie wroze juz temu forum takiej dobrej passy niz ostanio.

I jest bardzo dobrze moderowane... w tempie posta na dzień.
    • mis.bialy Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 08.04.07, 21:12
      www.srodaforum.fora.pl - to dopiero
      forum :)
      • kormoran7 Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 09.04.07, 11:06
        Forum moze i jest ok ale administrator tego forum do uprzejmych nie nalezy o
        czym zdażyłem sie przekonać. Ja go przeprosiłem a on nawet nie raczył uczynic
        tego samego. Zjechał mnie tylko dlatego ze osmielilem sie wstawic link do
        naszego forum. Uraz pozostanie wiec raczej do was nie zajrze
        • waclaw_kzn Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 09.04.07, 12:12
          Kultura reklamowania swojego forum też niska... na szczęście o tym wiemy tylko
          my, administratorzy, bo innym użytkownikom oszczędziliśmy niezbyt dojrzałych
          (hm, to raczej eufemizm) wygłupów, zamieszczonych niedawno.
          • szefo_srody Re: NOWE FORUM GAZETY ŚREDZKIEJ 17.09.07, 22:21
            Witam widzę że nie tylko Ja interesuje się sprawami tego miasta...
            Co do forum wydaje mi się lekka przesadą akceptowanie każdego posta, na takim
            forum nie ma wolności słowa rozumiem, że a to uchronić przed grubiaństwem ale sa
            na to inne sposoby...
            Już od dawna tworze strony i pomyślałem że moge zrobić o naszym mieście...
            sroda.e-wielkopolska.pl
            Strona ma dopiero miesiąc więc nie wymagajcie od niej za wiele tym bardziej że
            teraz miałem wakacje i mi się nie chciało... :) ale jak to bywa kończą się
            wakacje i cześciej siedzi się przed kompem...
            Chce zrobić stronę na której bedzie wszystko o środzie od forum przez galerie po
            artykuły z aktualnościami...
            Tak więc zapraszam na moją stronke, sa wolne stanowiska dla moderatorów i ludzi
            którzy chcą coś zmienic...
            Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka