Dodaj do ulubionych

do mieszkancow Posen

27.04.03, 13:50
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=5707202&a=5806588
Obserwuj wątek
    • Gość: sigi Glupek robi glupie rzeczy IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 15:00

Juz raz na podobne debilizmy wypowiedzial sie Sergio,ze nie warto odpowiadac i
      marnowac energii,zeby z czasem zniknely z horyzontu . W ten sposob pozwolimy,by
      choroba zwana megalomania po nieudanej probie zarazenia Bydgoszczy zzarla
      swojego autora. Ja pozwole sobie dopisac tylko cos w jezyku Mozarta:

Sans ma net boes,du bist im Stress
      Bist den gonzn Tag nervös
      Wenn des net kronk is
      Total beschädigt!
      Wenn des net g`stört is
      Komplett erledigt
      Fix und fertig
      Und hi`
      Dann ober nur dann bin I

Nie odpisujcie tez na moj wpis.
      To najlepsza reakcja
    • Gość: Leon Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 16:13
      Niemcy, wypierdzielać z Polski, świnie! Śląsk na zawsze polski!!! Jak świat
      światem nie będzie Polak Niemcowi bratem!
      • Gość: Łukasz Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.icpnet.pl 27.04.03, 23:27
        Ty to chyba dla własnego brata bratem nie jesteś. Tak ograniczony i
        nietolerancyjny to nawet Lechita nie jest.
        • Gość: Leon Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:46
          Za drugiej tak głupiej osoby jak ty nie ma na całym świecie! Poza tym ja
          toleruje normalnych!!!!!! Ty sie do nich nie zaliczasz!!
          • Gość: Łukasz Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.icpnet.pl 27.04.03, 23:55
            Czy poza Tobą na świecie są normalni?
            • Gość: sigi Kogo ci przypomina Leon? IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 23:58
              Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Czy poza Tobą na świecie są normalni?

Dyskusja z nim nie ma sesu,napisz lepiej kogo ci on przypomina
              • Gość: Łukasz Re: Kogo ci przypomina Leon? IP: *.icpnet.pl 28.04.03, 06:47
                Masz rację! leon, kilka razy Tobie odpowiedziałem, ale Twoja intelektualna
                indolencja nie obliguje mnie do kontynuowania jakiejkolwiek rozmowy z Tobą.
                Przypominasz mi Hitlera w latach 30-tych no i może trochę Leppera i tego typu
                ludzi. Zwierząt nie będę obrażać.
                • Gość: Sergio Re: Kogo ci przypomina Leon? IP: *.man.poznan.pl 28.04.03, 09:36
                  Gość portalu: Łukasz napisał(a):

> Masz rację! leon, kilka razy Tobie odpowiedziałem, ale Twoja intelektualna
                  > indolencja nie obliguje mnie do kontynuowania jakiejkolwiek rozmowy z Tobą.
                  > Przypominasz mi Hitlera w latach 30-tych no i może trochę Leppera i tego typu
                  > ludzi. Zwierząt nie będę obrażać.

ach, od razu takie historyczne porównania... gość wolałby, żebyś go porównał
                  raczej do Felka Dzierżyńskiego, albo Josifa, którego podobiznę, jak twierdzi,
                  nosi na koszulce, a ty mu z Hitlerem wyjeżdżasz :)
                  Lepper... i po co od razu Lepper? :)
                  zostawcie gościa w spokoju, przejdą mu złe dni i przemówi do nas rozsądniej, a
                  póki co niech samotnie walczy z "nienormalnymi", których sobie wymyślił
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka