willli2 27.04.03, 13:50 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=94&w=5707202&a=5806588 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sigi Glupek robi glupie rzeczy IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 15:00 Juz raz na podobne debilizmy wypowiedzial sie Sergio,ze nie warto odpowiadac i marnowac energii,zeby z czasem zniknely z horyzontu . W ten sposob pozwolimy,by choroba zwana megalomania po nieudanej probie zarazenia Bydgoszczy zzarla swojego autora. Ja pozwole sobie dopisac tylko cos w jezyku Mozarta: Sans ma net boes,du bist im Stress Bist den gonzn Tag nervös Wenn des net kronk is Total beschädigt! Wenn des net g`stört is Komplett erledigt Fix und fertig Und hi` Dann ober nur dann bin I Nie odpisujcie tez na moj wpis. To najlepsza reakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 16:13 Niemcy, wypierdzielać z Polski, świnie! Śląsk na zawsze polski!!! Jak świat światem nie będzie Polak Niemcowi bratem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.icpnet.pl 27.04.03, 23:27 Ty to chyba dla własnego brata bratem nie jesteś. Tak ograniczony i nietolerancyjny to nawet Lechita nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leon Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.04.03, 23:46 Za drugiej tak głupiej osoby jak ty nie ma na całym świecie! Poza tym ja toleruje normalnych!!!!!! Ty sie do nich nie zaliczasz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Zamkinij ryj niemiecka szmato! IP: *.icpnet.pl 27.04.03, 23:55 Czy poza Tobą na świecie są normalni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigi Kogo ci przypomina Leon? IP: *.11.15.univie.teleweb.at 27.04.03, 23:58 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Czy poza Tobą na świecie są normalni? Dyskusja z nim nie ma sesu,napisz lepiej kogo ci on przypomina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz Re: Kogo ci przypomina Leon? IP: *.icpnet.pl 28.04.03, 06:47 Masz rację! leon, kilka razy Tobie odpowiedziałem, ale Twoja intelektualna indolencja nie obliguje mnie do kontynuowania jakiejkolwiek rozmowy z Tobą. Przypominasz mi Hitlera w latach 30-tych no i może trochę Leppera i tego typu ludzi. Zwierząt nie będę obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sergio Re: Kogo ci przypomina Leon? IP: *.man.poznan.pl 28.04.03, 09:36 Gość portalu: Łukasz napisał(a): > Masz rację! leon, kilka razy Tobie odpowiedziałem, ale Twoja intelektualna > indolencja nie obliguje mnie do kontynuowania jakiejkolwiek rozmowy z Tobą. > Przypominasz mi Hitlera w latach 30-tych no i może trochę Leppera i tego typu > ludzi. Zwierząt nie będę obrażać. ach, od razu takie historyczne porównania... gość wolałby, żebyś go porównał raczej do Felka Dzierżyńskiego, albo Josifa, którego podobiznę, jak twierdzi, nosi na koszulce, a ty mu z Hitlerem wyjeżdżasz :) Lepper... i po co od razu Lepper? :) zostawcie gościa w spokoju, przejdą mu złe dni i przemówi do nas rozsądniej, a póki co niech samotnie walczy z "nienormalnymi", których sobie wymyślił Odpowiedz Link Zgłoś