Dodaj do ulubionych

Hilton stanie w Poznaniu?

08.05.07, 08:51
"minimum luksusu" - jeśli ktoś potrzebuje minimum luksusu, to za dobrą cenę
mogę zaoferować nocleg w altance na mojej działce. Dla bardziej wymagających
mogę nawet postawić namiot.
Obserwuj wątek
    • Gość: ksz Re: Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 09:15
      a będzie Paris przecinała wstęgę?
      • miron999 Re: Hilton stanie w Poznaniu? 08.05.07, 10:56
        Nie wiadomo. Na razie 'siedzi' ;)
        m.
        • tetlian Re: Hilton stanie w Poznaniu? 09.05.07, 07:23
          Nieźle. Tak dorobić się na hotelach to super sprawa.
          • Gość: lu Kon by sie usmial IP: *.acn.waw.pl 09.05.07, 09:45
            Dwu-, trzygwiazdkowy hotel oferuje "minimum luksusu"?! Pani, ktora to
            powiedziala, albo nie ma pojecia o hotelach albo celowo wprowadza w blad
            czytelnikow GW. Bo dwu-, trzygwiazdkowy hotel to ZADEN luksus. Taki hotel
            zapewnia po prostu przyzwoite warunki do spania, a nie zaden luksus.
          • Gość: lu Kon by sie usmial IP: *.acn.waw.pl 09.05.07, 09:45
            Dwu-, trzygwiazdkowy hotel oferuje "minimum luksusu"?! Pani, ktora to
            powiedziala, albo nie ma pojecia o hotelach albo celowo wprowadza w blad
            czytelnikow GW. Bo dwu-, trzygwiazdkowy hotel to ZADEN luksus. Taki hotel
            zapewnia po prostu przyzwoite warunki do spania, a nie zaden luksus.
      • Gość: Pyris Re: będzie Paris przecinała wstęgę ? IP: *.icpnet.pl 09.05.07, 20:26
        A co, chciałbyś może wmurować akt erekcyjny ? ;->
    • Gość: MAG Re: Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 10:57
      Jesli w Poznaniu ma powstac taka maszkara to lepiej niech nie powstanie!!!
      • Gość: taxes Re: Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:06
        jakiś potworny ten hotelik, to juz F1 są ładniejsze:)
        • Gość: gosc Re: Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.lodz.dialog.net.pl 08.05.07, 13:12
          a Wasz Sheraton to nie straszy wygladem ????
          • Gość: MAG Re: Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.adsl.inetia.pl 08.05.07, 13:20
            oj straszy strasznie :-)
          • dobrusia_to_ja Re: Hilton stanie w Poznaniu? 08.05.07, 15:24
            Nasz?? Wszystkie w Polsce straszą:((
          • xaliemorph Re: Hilton stanie w Poznaniu? 08.05.07, 15:25
            IMHO jest okropny. Hotel 5 gwiazdkowy a architektura poziomem podobna do hotelu Polonez. Wstyd.
    • Gość: poznan-2012.org Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 11:07
      poznan-2012.org___no ciekawe no ciekawe
    • Gość: xxx Hilton stanie w Poznaniu? IP: *.icpnet.pl 08.05.07, 15:02
      mam nadzieje, że nie będzie to taka sama beznadzieja jak sheraton!! co za
      brzydki budynek!!!
    • dobrusia_to_ja Czy mógłby być ładny, ciekawy i nowoczesny 08.05.07, 15:26
      w jednym?? To, co pokazują zdjęcia z Warszawy i wizualizacja z Łodzi jest szkaradne.
    • Gość: znafca kolejny syfny sheraton IP: *.echostar.pl 08.05.07, 15:29
      pewnie bedzie tak piekny jak sheraton wiekszego syfu niz szeraton to w zyciu
      nie widzialem a miejskiego planiste powinni za ja.. powiesic ze pozwoli takie
      cos postawic!!!
      • Gość: mm Re: kolejny syfny sheraton IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 07:52
        Masz rację.Powinni nazwisko architekta i osoby zatwierdzającej projekt podać do
        publicznej wiadomości.
        • Gość: betsaida Re: kolejny syfny sheraton IP: *.icpnet.pl 09.05.07, 08:51
          Dopisuję sie do bluzgów na Sheraton- prawie codziennie tamtędy przejezdzam- jak
          pewnie wiekszosc miasta, i nie mogę zdzierżyc tego widoku. Koleżanka, którą
          ostatnio oprowadzałam nie mogła uwierzyc ze to dopiero co wybudowane: twierdziła
          ze musiał tam stać gomułkowski blok, który trochę poprawili.

Jeżeli ma byc Hilton to niech nie stawiają tego wg swoich standardowych planów,
          tylko wpasują w zabudowe miasta(hiltony potrafią byc obrzydliwe z zewnatrz
          prawie tak jak w srodku) - jeżeli w centrum to adaptacja starych
          przemysłowych/innych budynków. A takie kloce to proszę sobie pod miastem stawiac!!!
          • Gość: hhh Re: kolejny syfny sheraton IP: *.icpnet.pl 11.05.07, 08:57
            ludzie ..... niech wiecej takich rzeczy powstaje...a te stare kamieniczki to
            najlepiej wyburzyc bo straszne szpeca cala polska
        • Gość: archifun Hilton może tylko pozbyć sie tego czegoś w Wa-wie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 09:01
          To na zdjęciu z Warszawy o nazwie Hilton to chyba podróbka z jarmarku Europa na
          stadionie. Nie wiem jak mozna było wybrać tak zabiedzoną lokalizację dla hotelu
          ***** - psia ulica, dookoła syf, z tyłu jakaś skundlona mieszkaniówka podobna
          do dzielnicy blokowych slamsów z miast azjatyckich. A "architektura"
          warszawskiego hotelu, no cóż próżno słów szukać w języku polskim i Mickiewicz
          nie potrafiłby opisać uczuć, które wyzwala to pudło - może rozwolnienie. I
          część bazową - niską hotelu tworzył chyba designer sprzętu AGD z epoki Gierka.

Przerażające czasy niekompetencji, fałszywych autorytetów i powszechnej brzydoty
          • Gość: azm2 Re: Hilton może tylko pozbyć sie tego czegoś w Wa IP: *.aster.pl 09.05.07, 09:22
            Zgadzam się. Warszawski Hilton jest obrzydliwy. Niestety, często przejeżdzam w
            pobliżu, więc mam nieszczęście widywać go.
            Co do otoczenia: ulica jest rzeczywiście kiepska, ale ten fragment dzielnicy
            Wola szybko się zmienia i slumsów ubywa.
            • Gość: rt Re: Hilton może tylko pozbyć sie tego czegoś w Wa IP: *.aster.pl 09.05.07, 11:25
              to hotel widmo - koparka pracuje 15 m od okna baru w lobby (oczywiście pustego
              bo widoki w tej chwili nie z tej ziemi:))

no ale owszem - okolica się zmieni
    • Gość: cc A może i Paris przyjedzie na otwarcie... IP: 80.240.172.* 09.05.07, 15:22
      Poznaniacy czekają..
    • Gość: Menschenfresser Hilton stanie w Poznaniu? IP: 213.139.155.* 09.05.07, 16:27
      > Prawdziwy król w branży hotelarskiej, Hilton

Juz pierwsze zdanie smierdzi kryptoreklama, fuj!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka