Dodaj do ulubionych

Dr Kądziołka - Poznań

23.05.07, 11:42
Mam pytanie czy ktoś zna dr Kądziołkę? Jest to ginekolog położnik specjalista
od IV i niepłodności. Byłam u niego na pierwszej wizycie i wykrył moją ciążę.
Zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie, ale oczywiście chcę się upewnić czy jest
specjalistą w tym co robi i czy inne osoby mają z nim jakieś doświadczenie?
Czekam na jakąś wiadomość.
Obserwuj wątek
    • ajkkaa Re: Dr Kądziołka - Poznań 08.06.07, 10:31
      chodzę do lekarki, która z nim ma prywatne gabinety. Z tego cdo słyszałam, to
      jest bardzo dobrym specjalistą. Chyba dobrze trafiłaś...
      • wiktorka07 Re: Dr Kądziołka - Poznań 08.06.07, 22:31
        jestem pacjentka, Kądziołki i jestem bardzo z niego zadowolona, pierwszy raz
        spotkałam się z nim 3 lata temu przy in vitro, niestety nie udanym, ale w
        tamtym roku znów podeszłam do in vitro i udało się mam 4 miesięczną córeczkę
        dzięki niemu, całą ciąże mi prowadził, na wszystkie pytania odpowiadam mi
        bardzo dokładnie, dzwoniłam do niego z każdym głupstwem i nigdy nie poczułam że
        mu przeszkadzam, mąż był ze mną na każdym badaniu i nigdy go nie wyprosił, ja
        czułam się u niego pewnie że z moim maleństwem jest wszystko ok.
    • mamamaksia1 Re: Dr Kądziołka - Poznań 15.06.07, 21:42
      Witam, miałam prowadzoną prywatnie pierwszą ciążę przez Dra Kądziołkę. Robiąc
      ponad 10 razy USG w czasie wizyt nie stwierdził (a według innych specjalistów
      powinien) najcięższej złożonej wady serduszka mojego synka, tzw. niedorozwój
      lewego serca, polegającej m. in. na braku lewej komory i przedsionka. Do dziś w
      głowie mam słowa Dra:tu jest prawa komora, prawy przedsionek,lewa komora,lewy
      przedsionek.... Po porodzie, gdy wadę stwierdzono przypadkiem, omijał mnie
      łukiem. Dla mnie to nie facet z honorem. Jestem w drugiej ciąży, prowadzonej
      przez innego lekarza, ten przynajmniej robi każdej kobiecie szczegółowe
      badania, a nie tylko morfologię, jak Dr Kądziołka. Nawet przezierności karku
      nie wykonał. Ale żartami i tekstami wrażenie usiłował zrobić, owszem.
      Pozdrawiam.
    • madjak Re: Dr Kądziołka - Poznań 20.06.07, 15:32
      witam
      Dr. Kądziołka prowadził moją ciążę z Antosiem. Dla mnie to lekarz, który
      zdziera niezłą kasę i w zasadzie pacjentki ma głęboko gdzies. Jak u naszego
      skarba Pani doktor(podobno jego uczennica) wykryla wade serduszka, on wyslal
      mnie do szpitala, zeby pozbyc sie problemu. Nawet nie wiedzial co sie stalo z
      Antosiem, ze po prostu odszedł od nas... straszny mam żal do niego i odradzam
      tego lekarza...]Madzienka mamka aniołka Antośka +19.06.2006
      www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec395.htm
      • kabekabe3 Re: Dr Kądziołka - Poznań 10.07.07, 11:25
        Moją ciążę również prowadził dr. Kądziołka, niestety skończyła się
        tragicznie....
    • kasiga Re: Dr Kądziołka - Poznań 24.06.07, 22:03
      bardzo dużo opini o tym lekarzu znajdziesz na bocianie! Byłam u niego raz i
      więcej nie poszłam, absolutnie nie podobały mi się jego żarty i ogólne podejście
      do mojego problemu, zlecił drogie badanie, które od początku było zbędne! Bądź
      bardzo ostrożna!!!
      • renia266 Re: Dr Kądziołka - Poznań 06.07.07, 22:04
        Moim zdaniem to lekarz ktory jest niezwykle mily i przyjemny, a to miało dla
        mnie znaczenie znaczenie na plus. Niestety w razie jakichkolwiek problemow
        wychodzi z niego cała powierzchownosc tej sympatycznosci. Rzeczywiscie
        kasiarz. Ceny za wizyty w Intermedice przyprawiają o zawrót głowy - nigdy nie
        mialam na szczescie koniecznosci korzystac z usług IM , bo dziecko poczeło sie
        bez większych starań :), jednak musiałam się raz z P. Kedziołką pilnie
        skontaktować i był dostępny akurat tam. 250 zl za 5 minut rozmowy to dla mnie
        przesada.
        Jestem w 11 tyg ciązy i raczej mysle o zmianie lekarza, a posty powyzej mnie do
        tego przekonują

Dr Kedziołka przyjmuje także w Medicusie na 3 maja, tam wizyta kosztuje ok 100
        zł, na plus zaliczyc mozna w miare dobre USG robione bez problemów.
        • renia266 Re: Dr Kądziołka - Poznań 06.07.07, 22:15
          Preostuje ta klinika nazywala sie chyba invimed, chodiz o ta na cytadeli
          a o doktorze kądziłce rzeczywiscie mozna znleźć duzo internecie

www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=31782&highlight=k%B1dzio%B3ka

może się komuś przyda:)

Renia
    • kabekabe3 Re: Dr Kądziołka - Poznań 10.07.07, 10:55
      Osobiście nie polecam. Prowqadził moją ciążę, która skończyła się tragicznie.
      • madziajaw1 Re: Dr Kądziołka - Poznań 17.07.07, 13:53
        Uciekłam od tego lekarza. Jestem bardzo szczęśliwa, że to zrobiłam bo obecny
        ginekolog jest o niebo lepszy. Wizyta nie trwa już 7 minut, badanie usg
        wykonywane jest nie na zasadzie jest serce więc ok, tylko dokładnie i
        szczegółowo. No i badania. Teraz muszę wiele badań nadrobić, bo doktorek nawet
        toxo nie kazał mi robic...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka