Dodaj do ulubionych

Szukam sprawdzonego solarium w centrum

IP: *.eranet.pl 04.06.07, 20:00
WITAM
SZUKAM DOBREGO SPRAWDZONEGO (KTORE SZYBKO OPALA) SOLARIUM W CENTRUM POZNANIA
LUB OKOLICACH STAROLEKI:
Z GORY DZIEKUJE ZA INFOR
Obserwuj wątek
    • Gość: poznanianka Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 22:30
      przy ul.Św.Marcin 8.Czynne do 21.00 nowe lampy,ja wchodzę na 7 minut,opalam się
      na brązowo.Bez zapisów
      • Gość: Jester Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.14, 18:55
        Solarium może i dobre ale obsługa fatalna i arogancka, nie cała ale pracująca dziś dziewczyna na pewno, za to wczoraj dziewczyna bardzo miła.
        Właśnie wróciliśmy z Solarium, chodzimy tam z mężem co jakiś czasu, dzisiaj jednak był to chyba nasz ostatni, ponieważ obsługa tzn. pracująca dziś dziewczyna okazała się bardzo nie miła arogancka co już kiedyś zauważyliśmy ale w stosunku do nas był to pierwszy raz.
        Gdy weszliśmy, zajęłam wolne łóżko, a mąż usiadłem i czekał ponieważ drugie łóżko było zajęte, w międzyczasie weszła koleżanka Pani obsługującej. Gdy zwolniłam łóżko mąż wstałem i chciał również z nigo skorzystać, wówczas dowiedzieliśmy się że, nikt z nas nie poinformował obsługi iż chcę jeszcze jedna osoba się opalać i teraz już jej koleżanka wchodzi - na nasze pytanie czy raczej Pani z obsługi nie powinna zapytać o to nas wcześniej, bo w końcu to jej praca, dowiedzieliśmy się, że Ona nie jest od zadawania pytań i nie będzie się każdemu pytać, to my mamy się określać wcześniej, przy tym mówiła to w bardzo opryskliwy sposób.
        Nadmienie, że drugie łóżko miało się zwolnić za ok 4 min więc poczekalibyśmy nawet gdyby nie arogancja tej dziewczyny, na prośbę o numer telefonu do właściciela dowiedzieliśmy się że nie jest uprawiona do jego rozdawania, jeszcze potrafie to zrozumieć ale jej drwiącego uśmiechu jak to mówiła już nie.
        Gratuluje obsługi i życzę powodzenia z nią w przyszłości )))))
        P.S.
        Zamieściliśmy tą wiadomość również na Facebooku na ich stronie ale ktoś ją usunął i zablokował dalsze wpisy :)))))))
    • tinkey Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum 27.06.07, 22:33
      Troszkę przcuję w tej branży i mogę polecić na samej starołęce przy przejeździe
      jedno,a jeści chodzi o centrum to Ul.Strzelecka-solarium VIVA.POZDRAWIAM
    • Gość: Sara Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.07, 23:41
      Cześć Natalia
      Ja chodzę na Strzelecką w Poznaniu,do Studio ViVa. Super sol. Dobrze
      opala.Jestem zadowolona. Polecam
      • tinkey Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum 02.07.07, 22:46
        Polecam równiez Solarium VIVA na Rózanej na Wildzie w Swarzedzu os.Czwartaków i
        os.Raczyńskiego.Pozdrawiam.
        • Gość: Monika Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.07, 21:53
          Jestem stałym klientem Studio Viva na ul. Strzeleckiej, narożnik ul. Długiej,
          mają super lampy, wymieniają systematycznie, jest ok.
          Z tego co wiem od dziewczyn pracujęcych jest to firma która ma w swojej ofercie
          sprzedaż urządzen,lamp i kosmetyków. Chodze do nich od roku i jestem naprzwde
          zadowolona, opalenizna super, trzyma się długo.Malą też kilka inych salonów np.
          w Swarzędzu...., jak nie ma tam miejsca, zapisuję się w innym studio np. ul.
          Wawrzyniaka - tam jets tez superowo mają 7 łóżek i jedno z bryzą. POLECAM SUPER
          SOLARIUM STUDI VIVA
          • tinkey Re: Szukam sprawdzonego solarium w centrum 09.01.08, 00:20
            Tak dziewczyny mówiły prawdę.Pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka