l.george.l 08.06.07, 11:40 Tak, tak, Drogie Panie. Byłyście u ginekologa? Jeśli tak, to i do Was policja może zastukać www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4209884.html A może u proboszcza można jakiś immunitet wykupić? Nie wiecie coś o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
l.george.l Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 08.06.07, 11:47 O właśnie tak będzie wyglądać teraz wizyta u ginekologa www.nie.com.pl/grafika/numery/2007/21/01plod.jpg Dajcie, Drogie Panie, w niedzielę koniecznie na tacę, to wspomożecie tych, którzy zgotowali Wam ten los. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analizator.textów buahahaa, co za wybitna prasa IP: *.echostar.pl 10.06.07, 11:04 > O właśnie tak będzie wyglądać teraz wizyta u ginekologa > www.nie.com.pl/grafika/numery/2007/21/01plod.jpg george cytujący "nie" urbana - to jest najlepszy dowód na prymitywizm mózgowy tego gościa;) a na zebraniach zbowidu i sld już prezentowałeś facet ten materiał? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: buahahaa, co za wybitna prasa 10.06.07, 11:10 Gość portalu: analizator.textów napisał(a): [...] > george cytujący "nie" urbana - to jest najlepszy dowód na prymitywizm mózgowy > tego gościa;) [...] Może nie wiesz, ale częściej na forach posiłkuję się cytatami z ND i Radia Maryja - są bardziej inspirujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analizator.textów Re: buahahaa, co za wybitna prasa IP: *.echostar.pl 11.06.07, 19:36 hehe,no tak, to już jest z ciebie klasyczny pełny debil. Wcześniej miałem cię tylko za półmózga, ale widzę, że jedziesz na czerwonych i czarnych oszołomach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Ale o co chodzi? 08.06.07, 13:19 Georg, mam do Ciebie pytanie: Co Ci się znowu nie podoba? Uważasz, że należy skazać tego lekarza bez przeprowadzania dochodzenia, przesłuchiwania ewentualnych świadków? A może uważasz, że należy uwolnić tego lekarza bez przeprowadzania dochodzenia, przesłuchiwania ewentualnych świadków? Bo naprawdę nie rozumiem, co chcesz ukazać poza swoją ideologiczną nienawiścią do katolicyzmu w niezrozumiałych uwagach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arecki Re: Ale o co chodzi? IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.07, 13:42 A jaki widzisz sens takiego przesłuchania? Policja zapyta: czy przerwała Pani ciążę u doktora x? Przesłuchiwana odpowie: "tak, oczywiście" i pójdzie siedzieć..... Mało prawdopodobne są odpowiedzi inne niż zaprzeczające. Zostanie naruszona tajemnica lekarska i efektu nie będzie żadnego Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Ale o co chodzi? 08.06.07, 13:48 Skąd wiesz, jaka będzie treść przesłuchań? Nie wiemy jakie organy ścigania posiadają informacje, być może pytania mają na celu weryfikację zeznań lekarza, a może jeszcze coś innego. Najłatwiej założyć jak prymitywni dziennikarze i Georg, że przesłuchujący będzie pytał aborcję, nie wiemy tego. Odpowiedz Link Zgłoś
drhuckenbush Re: Ale o co chodzi? 11.06.07, 16:16 O ile wiem (moge sie mylic) - to kobiecie za aborcje nie grozi odpowiedzialnosc karna. Grozi temu, kto jej dokonal. Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Tajemnica lekarska 08.06.07, 18:55 Została naruszona tajemnica lekarska, jeszcze chwila a policja weźmie do kontroli akta adwokatów, przecież to też będzie służyć tylko prawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:26 > Została naruszona tajemnica lekarska Ciekawe w jaki sposób :D Oj histeryzujemy, histeryzujemy... to pewnie przez upał! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:34 A czy przeglądanie teczek lekarskich nie jest naruszeniem tajemnicy lekarskiej, może faktycznie zejdź ze słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 19:50 Jak Tobie lekarz zaszyje chustę w brzuchu albo nagle przy porodzie umrze żona i dziecko to też będziesz tak bronił tajemnicy lekarskiej??? Chyba nie rozumiesz znaczenia "tajemnicy lekarskiej"... Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:59 Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :))) Od przeglądania dokumentacji lekarskiej są eksperci wyznaczeni przez niezawisły sąd, a nie psy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 20:02 krystian10 napisał: > Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :))) ???????????????????? Za to ty nie wiesz nic... Zbłaźniłeś się kolejnym postem człowieku. Świat nie dzieli się na podobnych do ciebie głupków i tych co głosują na PiS. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 20:23 > Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :))) Typowy przykład.. ktoś śmie mieć inne zdanie, to znaczy, że od razu jest zwolennikiem PiSu, nie mam zamiaru po raz kolejny udowadniać, że nie jestem wielbłądem. Ale z drugiej strony, przynajmniej już wiemy z kim mamy do czynienia. Ech... Teraz przejdźmy do meritum. Po czym wnosisz, że policja przegląda nielegalnie dokumentacje medyczną? Jeżeli posiadasz jakieś informacje na ten temat, zgłoś je do prokuratury, a jeżeli opierasz się na wiedzy czerpanej z tekstu artykułu, to pozwolę sobie zacytować: "Policja zabrała z gabinetu dokumentację kilkudziesięciu pacjentek. Kobiety te będą przesłuchane przez policję lub prokuraturę." Kto umie czytać, ten zrozumie :) Natomiast nie rozumiem skąd u fanatycznych wrogów obecnej władzy taka nienawiść do policji? Czyżby każdy "przedstawiciel władzy" choćby w najszerszym tego słowa rozumieniu jest dla Was obiektem nienawiści? Trochę to zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 20:31 trajan_bez_ziemi napisał: > > Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :))) > > Typowy przykład.. ktoś śmie mieć inne zdanie, to znaczy, że od razu jest > zwolennikiem PiSu, nie mam zamiaru po raz kolejny udowadniać, że nie jestem > wielbłądem. Ale z drugiej strony, przynajmniej już wiemy z kim mamy do > czynienia. Ech... Ja byłam nieco dosadniejsza. Przyznaję, że brak mi już cierpliwości na takich ograniczonych palantów. Nie zgadzasz się z nimi to jesteś moherem, pisiakiem albo z rodziny giertychów... Ich jedyny kontrargument! Odpowiedz Link Zgłoś
krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 20:58 Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 21:11 krystian10 napisał: > Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie > dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to > oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi. Taaa... A żona już przestała się puszczać? Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 21:21 > Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie > dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to > oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi. Tego się nie spodziewałem, Ty naprawdę nic nie zrozumiałeś i w dodatku nadal kontynuujesz swój ślinotok o PiSie. Powiedz mi tylko dziecko, czy Ty naprawdę sądzisz, że sąd osobiście zabezpiecza dowody i zbiera dokumentację? Takimi czynnościami zajmuje się policja, to właśnie oni posiadają do tego uprawnienia. Prokurator ani sędzia nie łażą w togach po lekarzach z nakazami zbierając teczki pacjentów, to robota policji. Myślałem, że jest to oczywiste dla każdego, przecież nawet dzieci wychowane na durnych kryminałach telewizyjnych mają na ten temat mgliste pojęcia, ale jak widać nie wszystkie... Inka--> niestety masz rację, to jakiś kliniczny przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:30 zupełnie nie wiem, o co chodzi. Przecież nikt nikomu nie będzie nigdzie zaglądał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inka Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 18:28 Tak, tak drogi george. Jak zastuka do ciebie to popełnisz od razu samobójstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 10.06.07, 12:41 Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie czasem jakiegoś pisowskiego Dębskiego?), aby wiadomośc z twojej ginekologicznej kartoteki, że np jestes trwale bezpłodna stała sie powszechnie wiadoma dla chłopcow z jakiegos komisariatu, być może takiego , na którym będzie pracował twój brat czy chłopak. Powodzenia w pisim raju. Odpowiedz Link Zgłoś
renepoznan Inka - daj spokój 10.06.07, 13:17 lepszejutro napisała: > Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ He, he, he. Jak widać niektórzy sa niereformowalni i swiat widzą wyłącznie w bardzo uproszczonej formie: Pisowcy i Oni. Nie wiedzą, że spektrum ludzkich pogladów jest bogatsze niż ich widzenie swiata zaczerpnięte z ich ulubionych propagandowych gazetek. Daj spokój Inko. Dla nich juz nie ma nadzieji - nie przejrzą na oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Inka - daj spokój 10.06.07, 13:40 Wazne, ze wszystko wyraźnie widza tacy jak ty. Jeszcze lepiej zobaczysz, jak wlezą ci jak do Czarzastego, o piątej rano, strzałem rozwala zamki, a twej żonie bez gaci przyłożą spluwę do czoła. Ciekawe, czy wtedy tez uznasz tych, co krzyczeli o zamordystycznym państwie za beznadziejne przypadki. Póki co, wasza fioletowa dostojność Michalik za takowych uznał was-prawicowych durni. Odpowiedz Link Zgłoś
trajan_bez_ziemi Re: Inka - daj spokój 10.06.07, 13:48 "Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie czasem jakiegoś pisowskiego Dębskiego?)" Jak małym trzeba być chamusiem, żeby napisać coś takiego :/ Mam do Ciebie "lepszejutro" osobistą prośbę, nie zaśmiecaj sobą tego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreul Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.icpnet.pl 10.06.07, 14:33 epszejutro napisała: > Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie czasem jakiegoś pisowskiego Dębskiego?),itp itd O, jaki znajomy knajacki styl... Taki typowy dla towarzyszy. Ciebie nawet nie trzeba pytać z kim sypiasz. O ile masz z kim hahaha. I cała nadzieja w tym, że jesteś kobieto bezpłodna. Szkoda rozmnażać taką głupotę. Odpowiedz Link Zgłoś
lepszejutro Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 10.06.07, 15:39 Ten knajacki styl, to właśnie dostosowanie sie do poziomu tej o nicku jak od Dębskiego. Nim wraz z ubogim trajanem bedziecie robić uwagi niewygodnym adwersarzom, to poczytajcie sobie, co trochę wyżej wypisuje ta broniona przez was ściera,- dokładnie pościk o puszczalskiej żonie. Szczyt artyzmu i dobrych manier, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pochewka Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:15 ty je.b.any ku.t.a.sie!!!!!!!!!!!!już we mnie nie wejdziesz pi.er.d.o.lcu!!!!!!!!!!!!!sam się w.a.l!!!!!!!! geju! Odpowiedz Link Zgłoś