Dodaj do ulubionych

Policja zajrzy Wam do pochwy

08.06.07, 11:40
Tak, tak, Drogie Panie. Byłyście u ginekologa? Jeśli tak, to i do Was policja
może zastukać www.gazetawyborcza.pl/1,75248,4209884.html
A może u proboszcza można jakiś immunitet wykupić? Nie wiecie coś o tym?
Obserwuj wątek
    • l.george.l Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 08.06.07, 11:47
      O właśnie tak będzie wyglądać teraz wizyta u ginekologa
      www.nie.com.pl/grafika/numery/2007/21/01plod.jpg
      Dajcie, Drogie Panie, w niedzielę koniecznie na tacę, to wspomożecie tych,
      którzy zgotowali Wam ten los.
      • Gość: analizator.textów buahahaa, co za wybitna prasa IP: *.echostar.pl 10.06.07, 11:04
        > O właśnie tak będzie wyglądać teraz wizyta u ginekologa
        > www.nie.com.pl/grafika/numery/2007/21/01plod.jpg
        george cytujący "nie" urbana - to jest najlepszy dowód na prymitywizm mózgowy
        tego gościa;)
        a na zebraniach zbowidu i sld już prezentowałeś facet ten materiał? ;)
        • l.george.l Re: buahahaa, co za wybitna prasa 10.06.07, 11:10
          Gość portalu: analizator.textów napisał(a):
          [...]
          > george cytujący "nie" urbana - to jest najlepszy dowód na prymitywizm mózgowy
          > tego gościa;)
          [...]

Może nie wiesz, ale częściej na forach posiłkuję się cytatami z ND i Radia
          Maryja - są bardziej inspirujące.
          • Gość: analizator.textów Re: buahahaa, co za wybitna prasa IP: *.echostar.pl 11.06.07, 19:36
            hehe,no tak, to już jest z ciebie klasyczny pełny debil. Wcześniej miałem cię
            tylko za półmózga, ale widzę, że jedziesz na czerwonych i czarnych oszołomach ;)
    • trajan_bez_ziemi Ale o co chodzi? 08.06.07, 13:19
      Georg, mam do Ciebie pytanie:
      Co Ci się znowu nie podoba?

Uważasz, że należy skazać tego lekarza bez przeprowadzania dochodzenia,
      przesłuchiwania ewentualnych świadków?

A może uważasz, że należy uwolnić tego lekarza bez przeprowadzania dochodzenia,
      przesłuchiwania ewentualnych świadków?

Bo naprawdę nie rozumiem, co chcesz ukazać poza swoją ideologiczną nienawiścią
      do katolicyzmu w niezrozumiałych uwagach.
      • Gość: Arecki Re: Ale o co chodzi? IP: *.polkomtel.com.pl 08.06.07, 13:42
        A jaki widzisz sens takiego przesłuchania?

Policja zapyta: czy przerwała Pani ciążę u doktora x?

Przesłuchiwana odpowie: "tak, oczywiście" i pójdzie siedzieć.....

Mało prawdopodobne są odpowiedzi inne niż zaprzeczające.

Zostanie naruszona tajemnica lekarska i efektu nie będzie żadnego
        • trajan_bez_ziemi Re: Ale o co chodzi? 08.06.07, 13:48
          Skąd wiesz, jaka będzie treść przesłuchań? Nie wiemy jakie organy ścigania
          posiadają informacje, być może pytania mają na celu weryfikację zeznań lekarza,
          a może jeszcze coś innego.
          Najłatwiej założyć jak prymitywni dziennikarze i Georg, że przesłuchujący będzie
          pytał aborcję, nie wiemy tego.
        • drhuckenbush Re: Ale o co chodzi? 11.06.07, 16:16
          O ile wiem (moge sie mylic) - to kobiecie za aborcje nie grozi odpowiedzialnosc
          karna. Grozi temu, kto jej dokonal.
      • krystian10 Tajemnica lekarska 08.06.07, 18:55
        Została naruszona tajemnica lekarska, jeszcze chwila a policja weźmie do
        kontroli akta adwokatów, przecież to też będzie służyć tylko prawdzie.
        • trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:26
          > Została naruszona tajemnica lekarska

Ciekawe w jaki sposób :D
          Oj histeryzujemy, histeryzujemy... to pewnie przez upał!
          • krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:34
            A czy przeglądanie teczek lekarskich nie jest naruszeniem tajemnicy lekarskiej,
            może faktycznie zejdź ze słońca.
            • Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 19:50
              Jak Tobie lekarz zaszyje chustę w brzuchu albo nagle przy porodzie umrze żona i
              dziecko to też będziesz tak bronił tajemnicy lekarskiej???

Chyba nie rozumiesz znaczenia "tajemnicy lekarskiej"...
              • krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 19:59
                Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :)))
                Od przeglądania dokumentacji lekarskiej są eksperci wyznaczeni przez niezawisły
                sąd, a nie psy.
                • Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 20:02
                  krystian10 napisał:

> Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :)))

????????????????????
                  Za to ty nie wiesz nic... Zbłaźniłeś się kolejnym postem człowieku. Świat nie
                  dzieli się na podobnych do ciebie głupków i tych co głosują na PiS. Naprawdę.
                • trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 20:23
                  > Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :)))

Typowy przykład.. ktoś śmie mieć inne zdanie, to znaczy, że od razu jest
                  zwolennikiem PiSu, nie mam zamiaru po raz kolejny udowadniać, że nie jestem
                  wielbłądem. Ale z drugiej strony, przynajmniej już wiemy z kim mamy do
                  czynienia. Ech...

Teraz przejdźmy do meritum.
                  Po czym wnosisz, że policja przegląda nielegalnie dokumentacje medyczną?
                  Jeżeli posiadasz jakieś informacje na ten temat, zgłoś je do prokuratury, a
                  jeżeli opierasz się na wiedzy czerpanej z tekstu artykułu, to pozwolę sobie
                  zacytować:
                  "Policja zabrała z gabinetu dokumentację kilkudziesięciu pacjentek. Kobiety te
                  będą przesłuchane przez policję lub prokuraturę."
                  Kto umie czytać, ten zrozumie :)

Natomiast nie rozumiem skąd u fanatycznych wrogów obecnej władzy taka nienawiść
                  do policji? Czyżby każdy "przedstawiciel władzy" choćby w najszerszym tego słowa
                  rozumieniu jest dla Was obiektem nienawiści? Trochę to zabawne.

• Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 20:31
                    trajan_bez_ziemi napisał:

> > Jak zwykle wy z Pisu wiecie lepiej :)))
                    >
                    > Typowy przykład.. ktoś śmie mieć inne zdanie, to znaczy, że od razu jest
                    > zwolennikiem PiSu, nie mam zamiaru po raz kolejny udowadniać, że nie jestem
                    > wielbłądem. Ale z drugiej strony, przynajmniej już wiemy z kim mamy do
                    > czynienia. Ech...

Ja byłam nieco dosadniejsza. Przyznaję, że brak mi już cierpliwości na takich
                    ograniczonych palantów. Nie zgadzasz się z nimi to jesteś moherem, pisiakiem
                    albo z rodziny giertychów... Ich jedyny kontrargument!
                    • krystian10 Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 20:58
                      Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie
                      dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to
                      oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi.
                      • Gość: Inka Re: Tajemnica lekarska IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 21:11
                        krystian10 napisał:

> Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie
                        > dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to
                        > oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi.

Taaa... A żona już przestała się puszczać?
                      • trajan_bez_ziemi Re: Tajemnica lekarska 08.06.07, 21:21
                        > Trzeba naprawdę być tłumokiem lub pisuarem żeby nie wiedzieć że zabranie
                        > dokumentacji lekarskiej jest pogwałceniem tajemnicy lekarskiej, ale wam to
                        > oczywiście nie przeszkadza, przecież i tak wszystko mówicie ojcu dyrektorowi.

Tego się nie spodziewałem, Ty naprawdę nic nie zrozumiałeś i w dodatku nadal
                        kontynuujesz swój ślinotok o PiSie.

Powiedz mi tylko dziecko, czy Ty naprawdę sądzisz, że sąd osobiście zabezpiecza
                        dowody i zbiera dokumentację?
                        Takimi czynnościami zajmuje się policja, to właśnie oni posiadają do tego
                        uprawnienia. Prokurator ani sędzia nie łażą w togach po lekarzach z nakazami
                        zbierając teczki pacjentów, to robota policji. Myślałem, że jest to oczywiste
                        dla każdego, przecież nawet dzieci wychowane na durnych kryminałach
                        telewizyjnych mają na ten temat mgliste pojęcia, ale jak widać nie wszystkie...

Inka--> niestety masz rację, to jakiś kliniczny przypadek.
    • Gość: hmmm Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 16:30
      zupełnie nie wiem, o co chodzi. Przecież nikt nikomu nie będzie nigdzie zaglądał
    • Gość: Inka Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.icpnet.pl 08.06.07, 18:28
      Tak, tak drogi george. Jak zastuka do ciebie to popełnisz od razu samobójstwo.
      • lepszejutro Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 10.06.07, 12:41
        Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie czasem
        jakiegoś pisowskiego Dębskiego?), aby wiadomośc z twojej ginekologicznej
        kartoteki, że np jestes trwale bezpłodna stała sie powszechnie wiadoma dla
        chłopcow z jakiegos komisariatu, być może takiego , na którym będzie pracował
        twój brat czy chłopak. Powodzenia w pisim raju.
        • renepoznan Inka - daj spokój 10.06.07, 13:17
          lepszejutro napisała:

> Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/

He, he, he. Jak widać niektórzy sa niereformowalni i swiat widzą wyłącznie w
          bardzo uproszczonej formie: Pisowcy i Oni. Nie wiedzą, że spektrum ludzkich
          pogladów jest bogatsze niż ich widzenie swiata zaczerpnięte z ich ulubionych
          propagandowych gazetek.
          Daj spokój Inko. Dla nich juz nie ma nadzieji - nie przejrzą na oczy.
          • lepszejutro Re: Inka - daj spokój 10.06.07, 13:40
            Wazne, ze wszystko wyraźnie widza tacy jak ty. Jeszcze lepiej zobaczysz, jak
            wlezą ci jak do Czarzastego, o piątej rano, strzałem rozwala zamki, a twej żonie
            bez gaci przyłożą spluwę do czoła. Ciekawe, czy wtedy tez uznasz tych, co
            krzyczeli o zamordystycznym państwie za beznadziejne przypadki. Póki co, wasza
            fioletowa dostojność Michalik za takowych uznał was-prawicowych durni.
            • trajan_bez_ziemi Re: Inka - daj spokój 10.06.07, 13:48
              "Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie czasem
              jakiegoś pisowskiego Dębskiego?)"

Jak małym trzeba być chamusiem, żeby napisać coś takiego :/
              Mam do Ciebie "lepszejutro" osobistą prośbę, nie zaśmiecaj sobą tego forum.
        • Gość: kreul Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.icpnet.pl 10.06.07, 14:33
          epszejutro napisała:

> Życzę ci z całego serca pisowska Inko (ciekawe, czyją d.... jestes/ - nie
          czasem jakiegoś pisowskiego Dębskiego?),itp itd

O, jaki znajomy knajacki styl... Taki typowy dla towarzyszy. Ciebie nawet nie
          trzeba pytać z kim sypiasz. O ile masz z kim hahaha.
          I cała nadzieja w tym, że jesteś kobieto bezpłodna. Szkoda rozmnażać taką głupotę.
          • lepszejutro Re: Policja zajrzy Wam do pochwy 10.06.07, 15:39
            Ten knajacki styl, to właśnie dostosowanie sie do poziomu tej o nicku jak od
            Dębskiego. Nim wraz z ubogim trajanem bedziecie robić uwagi niewygodnym
            adwersarzom, to poczytajcie sobie, co trochę wyżej wypisuje ta broniona przez
            was ściera,- dokładnie pościk o puszczalskiej żonie. Szczyt artyzmu i dobrych
            manier, prawda?
            • rosa.de.luks Klikam na kosz! n/t 10.06.07, 18:07
    • Gość: Pochewka Re: Policja zajrzy Wam do pochwy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.07, 20:15
      ty je.b.any ku.t.a.sie!!!!!!!!!!!!już we mnie nie wejdziesz
      pi.er.d.o.lcu!!!!!!!!!!!!!sam się w.a.l!!!!!!!! geju!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka