Dodaj do ulubionych

MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII

22.06.03, 12:14
I POCZĄTEK KONIECA ŻYCIA NARKOMANA

LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIAĆ NARKOTYKOWYM DILEROM
Obserwuj wątek
    • Gość: MA Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII IP: 142.94.86.* 22.06.03, 20:08
      Taka jest niestety prawda.
      Znam kilku mlodych chlopakow, ktorzy przerwali studia badz nauke w szkole
      sredniej i schodza na psy bo palili i nadal pala trawke.
      • gejeb Re: zacząłem od tej cholernej marychy 23.06.03, 00:30
        która tak niewinnie sie ciagnie i mowi sie ze to nie narkotyk
        qwa - ja właśnie od tego zacząłem
        potem brałem coraz twardsze rzeczy
        i stało się
        jestem
        NARKOMANEM
        byłem już na dwóch kuracjach, tam spotkałem gości i oni dokładnie jak ja mieli
        taką samą drogę do ośrodka monaru
        KAŻDY ZACZYNAŁ OD MARYCHY
        • oczapowski Re: zacząłem od tej cholernej marychy 13.07.03, 16:11
          gejeb napisał:

> która tak niewinnie sie ciagnie i mowi sie ze to nie narkotyk
          > qwa - ja właśnie od tego zacząłem
          > potem brałem coraz twardsze rzeczy
          > i stało się
          > jestem
          > NARKOMANEM
          > byłem już na dwóch kuracjach, tam spotkałem gości i oni dokładnie jak ja
          mieli
          > taką samą drogę do ośrodka monaru
          > KAŻDY ZACZYNAŁ OD MARYCHY

Bos glupi jest i tyle...!
          Do dragow trzeba miec rozum.
          Ja probowalem wszystkiego. I zostalem tylko przy trawie.
          Alkoholu tez unikam bo swinstwo.
          Dragi sa dla madrych a nie dla idiotow!
          Niesteti wkurwia mnie ze byle obszczymur czy smierdzacy dresiarz przypalaja
          gdzie popadenie...
    • papuzkanimfa Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII 05.07.03, 23:41
      to prawda
    • Gość: g Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII IP: *.echostar.pl 07.07.03, 09:24
      Pewnie macie rację to może być początek. ale nie musi. marycha może też pomóc
      wyjść z nałogu - myślę tu o twardych . Mam kolege który w ten sposób oderwał
      się od krązków. moim zdaniem to czy marycha jest początkiem końca zależy tylko
      i wyłącznie od charakteru użytkownika i od siły jego woli. Ja praiwe przez rok
      brałm różne świństwa i postanowiam pestać . A teraz kiedy idę na imprezę
      zapalam blanta i bawię się równie dobrze jak nie lepiej , jak po innych
      rzeczach. Palę marysię i jakoś nie biorę innych rzeczy. Więć można i tak. Nie
      lubę generalizowania - tak naprawdę to ty zawsze decydujesz za siebie a nie
      marichuana czy amfetamina , to zawsze jest indywidualna decyzja- a Jeśli wiesz
      że masz peoblemy z nałogami typu alkohol czy papierochy to nie zabieraj się do
      brania czegoś innego.
      • gejeb Re: g - jakis ty głupi - robi sie wprost niedobrze 10.07.03, 01:38
        Gość portalu: g napisał(a):

> Pewnie macie rację to może być początek. ale nie musi. marycha może też pomóc
        > wyjść z nałogu - myślę tu o twardych . Mam kolege który w ten sposób oderwał
        > się od krązków. moim zdaniem to czy marycha jest początkiem końca zależy
        tylko
        > i wyłącznie od charakteru użytkownika i od siły jego woli. Ja praiwe przez
        rok
        > brałm różne świństwa i postanowiam pestać . A teraz kiedy idę na imprezę
        > zapalam blanta i bawię się równie dobrze jak nie lepiej , jak po innych
        > rzeczach. Palę marysię i jakoś nie biorę innych rzeczy. Więć można i tak. Nie
        > lubę generalizowania - tak naprawdę to ty zawsze decydujesz za siebie a nie
        > marichuana czy amfetamina , to zawsze jest indywidualna decyzja- a Jeśli
        wiesz
        > że masz peoblemy z nałogami typu alkohol czy papierochy to nie zabieraj się
        do
        > brania czegoś innego.

FACET JESTEŚ SKOŃCZONY - TWOJE DNI SĄ POLICZONE
        w najbliższym czasie kutas nie będzie ci stawał, o dzieciakach zapomnij bo już
        teraz jesteś bezpłodny, a do twardzieli i tak wrócisz - bo masz nasrane w głowie
        WSPÓŁCZUJE I KOPIĘ CIEBIE W DUPĘ
        BO NA NIC WIĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ CIEPLAJU
        • Gość: worek na zwłoki Re: g - jakis ty głupi - robi sie wprost niedobrz IP: *.icpnet.pl 14.07.03, 17:18
          gejeb napisał:

> WSPÓŁCZUJE I KOPIĘ CIEBIE W DUPĘ
          > BO NA NIC WIĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ CIEPLAJU

Na jakim my świecie żyjemy? :(((
    • patyczako Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII 08.07.03, 18:13
      No cóz wystarczy przeczytać artykuł w ostatnim czwartkowym dodatku Wyborczej o
      lekarzu co został narkomanem i przez wiele wiele lat myślał, że w każdej chwili
      może przestać i się przeliczył. Sami nigdy nie wiecie kiedy przekroczycie tę
      magiczną granicę, choć może się wam wydawać, że jest zupełnie inaczej.
      • Gość: $tefan, Chicago Taj jest! I schizofrenii! IP: *.client.attbi.com 14.07.03, 16:42
        Moj krewny - mlody chlopak - w Polsce tak samo gadal o marichuanie - to dla
        twardych tylko, zawsze mozna sie kontrolowac. Niestety nie.
        Potem strzelil twarde. To wyzwolilo - trigger - chorobe psychiczna. Dzis jest
        zaawansowanym schizofrenikiem.
        Nie waidomo czy w tobie to tez nie siedzi wiec nie badz taki pewny siebie. Do
        konca zycia jestes juz zdany na laske i pomoc rodzicow. A co bedzie jak rodzice
        pomra? Zamkniety zaklad!
        Gratuluje pewnosci siebie. Wykorzystaj ja jednak do czego innego!
        Pozdrowienia
        $tefan, Chicago
        • Gość: $tefan, Chicago Tak jest! I schizofrenii! IP: *.CHCGILGM.covad.net 15.07.03, 19:24
          Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów.

A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować nad
          nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia.
          $tefan, Chicago
          • oczapowski Re: Tak jest! I schizofrenii! 16.07.03, 19:36
            Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a):

> Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów.
            >
            > A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować
            nad
            > nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia.
            > $tefan, Chicago

Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja. A
            poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona, ze
            ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten temat
            sie napisalem w roznych miejscach.
            Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej juz
            tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w
            ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie?
            Pa palancie!
            • Gość: gosc Re: Tak jest! I schizofrenii! IP: *.wise.edt.ericsson.se 16.07.03, 21:59
              > Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja.
              A
              > poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona,
              ze
              > ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten
              temat
              > sie napisalem w roznych miejscach.
              > Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej
              juz
              > tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w
              > ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie?
              > Pa palancie!

Nie bardzo na temat, ale z tego co wiem, w Holandii marycha jest legalna, ale
              to nie znaczy, ze Holendrzy jej uzywaja - przynajmniej tak wynika z moich
              obserwacji z holenderskiej prowincji. Coffee shop'y sa glownie dla turystow, a
              standardowi Holendrzy, nawet Ci mlodzi sa bardzo na nie w stosunku do np.
              drugow, eutanazji i gejowskich malzenstw, tyle, ze o tym nie krzycza, bo
              przeciez nikt ich do niczego nie zmusza. Moim zdaniem marycha powinna byc
              legalna.
            • Gość: $tefan, Chicago Oczapowski ty bucu! IP: *.CHCGILGM.covad.net 16.07.03, 22:06
              oczapowski napisała:

> Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a):
              >
              > > Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów.
              > >
              > > A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować
              > nad
              > > nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia.
              > > $tefan, Chicago
              >
              > Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja.
              A
              > poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona,
              ze
              > ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten
              temat
              > sie napisalem w roznych miejscach.
              > Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej
              juz
              > tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w
              > ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie?
              > Pa palancie!

Oczapowski ty bucu!
              Do Holandii nikt nikomu nie broni jeżdzić. Dlaczego uważasz, że za każdym
              rogiem jakis chizio z siekiera sie czai - masz już zwidy?
              Pisałem, że użycie narkotyku może wyzwolić chorobę psychiczną. No i niemoc
              fizyczną - tak delikatnie napisałeś, żę ci ręce opadają - pewnie, żeby jakoś
              podeprzeć opadłego członka. Może o tym nie wiedziałeś jak zaczynałeś brać. eraz
              już wiesz.
              I nie namawiaj nikogo do narkotyków - popatrz na tych co zaczęli wcześniej niż
              ty i przestań.
              Oczapowski - Ty bucu!

Lecz się.
              $tefan, Chicago

PS to że Oczapowski jest bucem to moja szczera opinia w którą wierzę
              zdecydowanie. Narkotyki to zniszczenie i śmierć.
              • Gość: luv Re: Oczapowski ty bucu! IP: 217.97.135.* 17.07.03, 12:09
                sam sie lecz bucu. tobie drugi niepotrzebne, żeby straszyć ludzi swoja psychozą.
                • Gość: $tefan, Chicago Nastepny buc sie odezwal IP: *.client.attbi.com 17.07.03, 15:13
                  Gość portalu: luv napisał(a):

> sam sie lecz bucu. tobie drugi niepotrzebne, żeby straszyć ludzi swoja
                  psychozą
                  > .
                  Drugi bohater sie odezwal.
                  To co uwazasz za psychoze to sa fakty. Z tym nie jestes w stanie dyskutowac.
                  Gdyby chlopak nie uzywal narkotykow do dzis pewnie stan jego bylby normalny.
                  Uzywanie narkotykow wyzwolilo w nim schizofrenie - uwazasz ze to jest
                  straszenie?
                  Faktycznie jednak strach oblatuje gdy zdasz sobie konsekwencje z brania twoich
                  dragow, co?
                  $tefan, Chicago
                  • Gość: gosc Re: Nastepny buc sie odezwal IP: 194.237.142.* 17.07.03, 17:57
                    > Drugi bohater sie odezwal.
                    > To co uwazasz za psychoze to sa fakty. Z tym nie jestes w stanie dyskutowac.
                    > Gdyby chlopak nie uzywal narkotykow do dzis pewnie stan jego bylby normalny.
                    > Uzywanie narkotykow wyzwolilo w nim schizofrenie - uwazasz ze to jest
                    > straszenie?
                    > Faktycznie jednak strach oblatuje gdy zdasz sobie konsekwencje z brania
                    twoich
                    > dragow, co?
                    > $tefan, Chicago

A ja slyszalem o gosciu co dostal wylewu tuz przed orgazmem - to Ci pech!
                    Najlepiej niczego nie uzywac, to nic nie zaszkodzi. Na jednym przypadku nie
                    mozna budowac jakis regul.
                    Co do akceptacji dragow - najpierw proponuje zaakceptowac fakt, ze rozni ludzie
                    moga miec rozne opinie, a nie wyzywac ich z miejsca od bucow. Chyba, ze
                    demokracja amerykanska polega w zasadzie na wymuszonej jednomyslnosci...
    • Gość: Adamo ALKOHOL/ PAPIEROSY TO POCZĄTEK NARKOMANII!!! IP: *.tele2.pl 19.07.03, 14:56
      NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIĆ SKLEPIKARZOM/KIOSKARZOM!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka