krzyyy 22.06.03, 12:14 I POCZĄTEK KONIECA ŻYCIA NARKOMANA LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIAĆ NARKOTYKOWYM DILEROM Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MA Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII IP: 142.94.86.* 22.06.03, 20:08 Taka jest niestety prawda. Znam kilku mlodych chlopakow, ktorzy przerwali studia badz nauke w szkole sredniej i schodza na psy bo palili i nadal pala trawke. Odpowiedz Link Zgłoś
gejeb Re: zacząłem od tej cholernej marychy 23.06.03, 00:30 która tak niewinnie sie ciagnie i mowi sie ze to nie narkotyk qwa - ja właśnie od tego zacząłem potem brałem coraz twardsze rzeczy i stało się jestem NARKOMANEM byłem już na dwóch kuracjach, tam spotkałem gości i oni dokładnie jak ja mieli taką samą drogę do ośrodka monaru KAŻDY ZACZYNAŁ OD MARYCHY Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: zacząłem od tej cholernej marychy 13.07.03, 16:11 gejeb napisał: > która tak niewinnie sie ciagnie i mowi sie ze to nie narkotyk > qwa - ja właśnie od tego zacząłem > potem brałem coraz twardsze rzeczy > i stało się > jestem > NARKOMANEM > byłem już na dwóch kuracjach, tam spotkałem gości i oni dokładnie jak ja mieli > taką samą drogę do ośrodka monaru > KAŻDY ZACZYNAŁ OD MARYCHY Bos glupi jest i tyle...! Do dragow trzeba miec rozum. Ja probowalem wszystkiego. I zostalem tylko przy trawie. Alkoholu tez unikam bo swinstwo. Dragi sa dla madrych a nie dla idiotow! Niesteti wkurwia mnie ze byle obszczymur czy smierdzacy dresiarz przypalaja gdzie popadenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII IP: *.echostar.pl 07.07.03, 09:24 Pewnie macie rację to może być początek. ale nie musi. marycha może też pomóc wyjść z nałogu - myślę tu o twardych . Mam kolege który w ten sposób oderwał się od krązków. moim zdaniem to czy marycha jest początkiem końca zależy tylko i wyłącznie od charakteru użytkownika i od siły jego woli. Ja praiwe przez rok brałm różne świństwa i postanowiam pestać . A teraz kiedy idę na imprezę zapalam blanta i bawię się równie dobrze jak nie lepiej , jak po innych rzeczach. Palę marysię i jakoś nie biorę innych rzeczy. Więć można i tak. Nie lubę generalizowania - tak naprawdę to ty zawsze decydujesz za siebie a nie marichuana czy amfetamina , to zawsze jest indywidualna decyzja- a Jeśli wiesz że masz peoblemy z nałogami typu alkohol czy papierochy to nie zabieraj się do brania czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś
gejeb Re: g - jakis ty głupi - robi sie wprost niedobrze 10.07.03, 01:38 Gość portalu: g napisał(a): > Pewnie macie rację to może być początek. ale nie musi. marycha może też pomóc > wyjść z nałogu - myślę tu o twardych . Mam kolege który w ten sposób oderwał > się od krązków. moim zdaniem to czy marycha jest początkiem końca zależy tylko > i wyłącznie od charakteru użytkownika i od siły jego woli. Ja praiwe przez rok > brałm różne świństwa i postanowiam pestać . A teraz kiedy idę na imprezę > zapalam blanta i bawię się równie dobrze jak nie lepiej , jak po innych > rzeczach. Palę marysię i jakoś nie biorę innych rzeczy. Więć można i tak. Nie > lubę generalizowania - tak naprawdę to ty zawsze decydujesz za siebie a nie > marichuana czy amfetamina , to zawsze jest indywidualna decyzja- a Jeśli wiesz > że masz peoblemy z nałogami typu alkohol czy papierochy to nie zabieraj się do > brania czegoś innego. FACET JESTEŚ SKOŃCZONY - TWOJE DNI SĄ POLICZONE w najbliższym czasie kutas nie będzie ci stawał, o dzieciakach zapomnij bo już teraz jesteś bezpłodny, a do twardzieli i tak wrócisz - bo masz nasrane w głowie WSPÓŁCZUJE I KOPIĘ CIEBIE W DUPĘ BO NA NIC WIĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ CIEPLAJU Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: worek na zwłoki Re: g - jakis ty głupi - robi sie wprost niedobrz IP: *.icpnet.pl 14.07.03, 17:18 gejeb napisał: > WSPÓŁCZUJE I KOPIĘ CIEBIE W DUPĘ > BO NA NIC WIĘCEJ NIE ZASŁUGUJESZ CIEPLAJU Na jakim my świecie żyjemy? :((( Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: MARIHUANA TO POCZĄTEK NARKOMANII 08.07.03, 18:13 No cóz wystarczy przeczytać artykuł w ostatnim czwartkowym dodatku Wyborczej o lekarzu co został narkomanem i przez wiele wiele lat myślał, że w każdej chwili może przestać i się przeliczył. Sami nigdy nie wiecie kiedy przekroczycie tę magiczną granicę, choć może się wam wydawać, że jest zupełnie inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan, Chicago Taj jest! I schizofrenii! IP: *.client.attbi.com 14.07.03, 16:42 Moj krewny - mlody chlopak - w Polsce tak samo gadal o marichuanie - to dla twardych tylko, zawsze mozna sie kontrolowac. Niestety nie. Potem strzelil twarde. To wyzwolilo - trigger - chorobe psychiczna. Dzis jest zaawansowanym schizofrenikiem. Nie waidomo czy w tobie to tez nie siedzi wiec nie badz taki pewny siebie. Do konca zycia jestes juz zdany na laske i pomoc rodzicow. A co bedzie jak rodzice pomra? Zamkniety zaklad! Gratuluje pewnosci siebie. Wykorzystaj ja jednak do czego innego! Pozdrowienia $tefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan, Chicago Tak jest! I schizofrenii! IP: *.CHCGILGM.covad.net 15.07.03, 19:24 Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów. A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować nad nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia. $tefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
oczapowski Re: Tak jest! I schizofrenii! 16.07.03, 19:36 Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a): > Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów. > > A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować nad > nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia. > $tefan, Chicago Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja. A poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona, ze ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten temat sie napisalem w roznych miejscach. Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej juz tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie? Pa palancie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tak jest! I schizofrenii! IP: *.wise.edt.ericsson.se 16.07.03, 21:59 > Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja. A > poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona, ze > ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten temat > sie napisalem w roznych miejscach. > Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej juz > tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w > ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie? > Pa palancie! Nie bardzo na temat, ale z tego co wiem, w Holandii marycha jest legalna, ale to nie znaczy, ze Holendrzy jej uzywaja - przynajmniej tak wynika z moich obserwacji z holenderskiej prowincji. Coffee shop'y sa glownie dla turystow, a standardowi Holendrzy, nawet Ci mlodzi sa bardzo na nie w stosunku do np. drugow, eutanazji i gejowskich malzenstw, tyle, ze o tym nie krzycza, bo przeciez nikt ich do niczego nie zmusza. Moim zdaniem marycha powinna byc legalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan, Chicago Oczapowski ty bucu! IP: *.CHCGILGM.covad.net 16.07.03, 22:06 oczapowski napisała: > Gość portalu: $tefan, Chicago napisał(a): > > > Powinno być oczywiście TAK a nie taj - to z powodu grubych paluchów. > > > > A zwolennicy narkotyków jakby ucichli. I ci co mówią, że potrafią panować > nad > > nałogiem - też jakoś nic nie mają do powiedzenia. > > $tefan, Chicago > > Oj Stefan. Nie zamilkli, tylko jak sie czyta takie glupoty, to rece opadaja. A > poza tym - idiotow ktorzy maja rozmiekczony od wodki mozg sie nie przekona, ze > ziolo jest dobre. I juz. Nie chce mi sie dyskutowac, bo juz wiele na ten temat > sie napisalem w roznych miejscach. > Czyli wniosek jeden - wszyscy ktorzy jezdza sobie do Holandii niech lepiej juz > tego nie robia, bo za kazdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai. A w > ogole to w Holandii sa jeszcze normalni ludzie? > Pa palancie! Oczapowski ty bucu! Do Holandii nikt nikomu nie broni jeżdzić. Dlaczego uważasz, że za każdym rogiem jakis chizio z siekiera sie czai - masz już zwidy? Pisałem, że użycie narkotyku może wyzwolić chorobę psychiczną. No i niemoc fizyczną - tak delikatnie napisałeś, żę ci ręce opadają - pewnie, żeby jakoś podeprzeć opadłego członka. Może o tym nie wiedziałeś jak zaczynałeś brać. eraz już wiesz. I nie namawiaj nikogo do narkotyków - popatrz na tych co zaczęli wcześniej niż ty i przestań. Oczapowski - Ty bucu! Lecz się. $tefan, Chicago PS to że Oczapowski jest bucem to moja szczera opinia w którą wierzę zdecydowanie. Narkotyki to zniszczenie i śmierć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luv Re: Oczapowski ty bucu! IP: 217.97.135.* 17.07.03, 12:09 sam sie lecz bucu. tobie drugi niepotrzebne, żeby straszyć ludzi swoja psychozą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $tefan, Chicago Nastepny buc sie odezwal IP: *.client.attbi.com 17.07.03, 15:13 Gość portalu: luv napisał(a): > sam sie lecz bucu. tobie drugi niepotrzebne, żeby straszyć ludzi swoja psychozą > . Drugi bohater sie odezwal. To co uwazasz za psychoze to sa fakty. Z tym nie jestes w stanie dyskutowac. Gdyby chlopak nie uzywal narkotykow do dzis pewnie stan jego bylby normalny. Uzywanie narkotykow wyzwolilo w nim schizofrenie - uwazasz ze to jest straszenie? Faktycznie jednak strach oblatuje gdy zdasz sobie konsekwencje z brania twoich dragow, co? $tefan, Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nastepny buc sie odezwal IP: 194.237.142.* 17.07.03, 17:57 > Drugi bohater sie odezwal. > To co uwazasz za psychoze to sa fakty. Z tym nie jestes w stanie dyskutowac. > Gdyby chlopak nie uzywal narkotykow do dzis pewnie stan jego bylby normalny. > Uzywanie narkotykow wyzwolilo w nim schizofrenie - uwazasz ze to jest > straszenie? > Faktycznie jednak strach oblatuje gdy zdasz sobie konsekwencje z brania twoich > dragow, co? > $tefan, Chicago A ja slyszalem o gosciu co dostal wylewu tuz przed orgazmem - to Ci pech! Najlepiej niczego nie uzywac, to nic nie zaszkodzi. Na jednym przypadku nie mozna budowac jakis regul. Co do akceptacji dragow - najpierw proponuje zaakceptowac fakt, ze rozni ludzie moga miec rozne opinie, a nie wyzywac ich z miejsca od bucow. Chyba, ze demokracja amerykanska polega w zasadzie na wymuszonej jednomyslnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adamo ALKOHOL/ PAPIEROSY TO POCZĄTEK NARKOMANII!!! IP: *.tele2.pl 19.07.03, 14:56 NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIĆ SKLEPIKARZOM/KIOSKARZOM!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś