Gość: P.B IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 00:36 Polecam ciekawy artykuł! wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/http://tygodnik.wprost.pl/index.php3? dzial=6&art=10574&numer=981 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P.B Re: Bogata stolica? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:36 Gość portalu: P.B napisał(a): > Polecam ciekawy artykuł! > <a href="wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/http://tygodnik.wprost.pl/i > ndex.php3?">wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/tygodnik.wprost.pl/index > .php3?</a> > dzial=6&art=10574&numer=981 > Coś poprzednio źle mi sie wpisało, więc ponawiam link. wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/http://tygodnik.wprost.pl/index.php3? dzial=6&art=10574&numer=981 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Bogata stolica? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 18:38 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Polecam ciekawy artykuł! > > <a href="<a href="wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/http://tyg > odnik.wprost.pl/i">wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/tygodnik.wprost.p > l/i</a> > > ndex.php3?">wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/<a href="tygodni > k.wprost.pl/index">tygodnik.wprost.pl/index</a> > > .php3?</a> > > dzial=6&art=10574&numer=981 > > > Coś poprzednio źle mi sie wpisało, więc ponawiam link. > <a href="wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/http://tygodnik.wprost.pl/i > ndex.php3?">wprost.wp.pl//index.html/v%3F_hd_=1/tygodnik.wprost.pl/index > .php3?</a> > dzial=6&art=10574&numer=981 > Kurde za długi link, do wiadomości podaję,ze nie podświetlony kawałek linku też nalezy skopiowac i dodać do adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Bogata stolica? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.12.01, 22:58 heh P.B. warszawa a Praga czy Budapeszt..... czy ktos z nas prownuje Poznan do Zurichu (poza Szczesnym-Kaczmarkiem of course:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pyrsko Re: Bogata stolica? 19.12.01, 10:57 Fakt! Nie porównujmy Poznania naszego do Ułan Bator, czy Kinszasy, bo najemy się wstydu tylko i będą się z Nas śmaić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Bogata stolica? IP: *.wskiz.poznan.pl 19.12.01, 11:49 Gość portalu: posener napisał(a): > heh P.B. warszawa a Praga czy Budapeszt..... czy ktos z nas prownuje Poznan do > Zurichu (poza Szczesnym-Kaczmarkiem of course:))))) Rzecz w tym, że Poznań w przeciwieństwie do Warszawy nie szczyci się, że jest europejską potęgą. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrsko Re: Bogata stolica? 19.12.01, 11:56 Gość portalu: P.B napisał(a): > Gość portalu: posener napisał(a): > Rzecz w tym, że Poznań w przeciwieństwie do Warszawy nie szczyci się, że jest > europejską potęgą. > Ja uważam, ze Poznań jest miastem europejskim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxpayne Re: Bogata stolica? IP: *.gazeta.pl 19.12.01, 12:36 pyrsko napisał(a): > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > Gość portalu: posener napisał(a): > > > Rzecz w tym, że Poznań w przeciwieństwie do Warszawy nie szczyci się, że j > est > > europejską potęgą. > > > > > Ja uważam, ze Poznań jest miastem europejskim. Ty tak uwazasz zkompleksiony pyrusie. Napisaleś na forum krakowskim ze Krakow to prowincionalna miescina, a ktory uniwerek jest lepszy wasz czy Jagiellonka, jak sie ma wasza prowincjonalna politechnika do AGH. Krakow to co prawda dawna stolica Polski ale obecnie i tak pozostaje stolicą kulturalno-naukową naszego "pięknego" kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.B Re: Bogata stolica? IP: *.wskiz.poznan.pl 19.12.01, 12:47 Gość portalu: maxpayne napisał(a): > pyrsko napisał(a): > > > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > > > Gość portalu: posener napisał(a): > > > > > Rzecz w tym, że Poznań w przeciwieństwie do Warszawy nie szczyci się, > że j > > est > > > europejską potęgą. > > > > > > > > > Ja uważam, ze Poznań jest miastem europejskim. > > Ty tak uwazasz zkompleksiony pyrusie. Napisaleś na forum krakowskim ze Krakow t > o > prowincionalna miescina, a ktory uniwerek jest lepszy wasz czy Jagiellonka, jak > > sie ma wasza prowincjonalna politechnika do AGH. Krakow to co prawda dawna > stolica Polski ale obecnie i tak pozostaje stolicą kulturalno-naukową > naszego "pięknego" kraju. > Masz rację, ja tego nie podważam co napisałeś. Nie zwracaj uwagi na to co wyprawia pyrsko, bo to tylko głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rubino Re: Bogata stolica? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 18:07 Gość portalu: maxpayne napisał(a): > pyrsko napisał(a): > > > Gość portalu: P.B napisał(a): > > > > > Gość portalu: posener napisał(a): > > > > > Rzecz w tym, że Poznań w przeciwieństwie do Warszawy nie szczyci się, > że j > > est > > > europejską potęgą. > > > > > > > > > Ja uważam, ze Poznań jest miastem europejskim. > > Ty tak uwazasz zkompleksiony pyrusie. Napisaleś na forum krakowskim ze Krakow t > o > prowincionalna miescina, a ktory uniwerek jest lepszy wasz czy Jagiellonka, jak > > sie ma wasza prowincjonalna politechnika do AGH. Krakow to co prawda dawna > stolica Polski ale obecnie i tak pozostaje stolicą kulturalno-naukową > naszego "pięknego" kraju. > AGH pusty smiech:) buachahachachchchchchacachchachachchchchhccahach AGH buachachachachachchchhchchachac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: posener Re: Bogata stolica? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 22:43 no i wlasnie o to mi chodzi pzdr:-)) Odpowiedz Link Zgłoś