Gość: Szy IP: *.icpnet.pl 10.08.03, 21:10 Widocznie dzieciakowi się należało. Rodzice w domu nie nauczyli dyscypliny. Teraz dzieciak będzie sobie wolności nadużywał - i jeszcze rodzice będą mu w tym pomagać... Ot - tzw. nowoczesne wychowanie!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zamrocz Re: Nauczyciel muzyki uderzył 12-letniego chłopca IP: *.icpnet.pl 10.08.03, 22:58 bachor broi ale winien wychowawca, a jak starzy nie nauczyli to już drań będzie szalał, ale widać że rodzice też nie wychowani Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 hem... 10.08.03, 23:21 Nie jestem pewna, czy to sarkazm. Dlatego nie byłabym taka pewna, czy dzieciakowi się rzeczywiście należało. Ja też kiedyś oberwałam po głowie tak, że aż mi z rąk wyleciało krzesło, które przenosiłam. A oberwałam dlatego, że na lekcji żułam gumę. Wiem, że dzieci potrafią być potworne i okropnie męczące, ale nie sądzę, że trzeba sie posuwać do rękoczynów, by wymóc na dzieciakach skupienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baska42 Re: Nauczyciel muzyki uderzył 12-letniego chłopca IP: 213.25.112.* 12.08.03, 15:14 pedagog jest po szkoleniu ,i powinien wiedzieć co zrobić z nieznośnym dzieckiem, widać ten człowiek nie nadaje się do tego zawodu.A tak nawiasem mówiąc dzisiaj dzieci są bardzo rozpuszczone i nie wiedzą co im wolno a co nie, a to już wina rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nadia Re: Nauczyciel muzyki uderzył 12-letniego chłopca IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 30.08.03, 00:50 widocznie bachor rozrabial na maxa...dobrze mu tak Odpowiedz Link Zgłoś