Dodaj do ulubionych

The Lord of The Rings

IP: *.python.dialup.pol.co.uk 24.12.01, 02:39
Mialem zamiar sie wybrac na ten film zanim wroce do Polski, ale niestety bilety
trzeba rezerwowac z duzym wyprzedzeniem, wiec obejrze go po powrocie z Kraju.
Jedno jest pewne, to jest film kultowy, ktory koniecznie trzeba ogladnac w
kinie. Brytyjscy krytycy sa zgodni, film jest wydarzeniem w dziejach
kinematografii, z tego co wiem jest to jeden z najdrozszych filmow w dziejach
kina, ale nie o to przeciez chodzi, dobrze, ze pieniadze ktore zostaly wydane
na ten film nie zmarnowaly sie, tak jak to bylo w przypadku Waterworld. Film
ktory zrobil furore w angielskich kinach to Harry Potter, ale porownujac ten
film z Wladca Pierscieni wypada on bardzo blado wedlug znawcow kina. Wszystkim
bardzo polecam obejrzenie tego filmu, a takze dwoch nastepnych czesci, ktore
wejeda do kin w nadchodzacych dwoch latach.
P.S. A jakie sa wasze ulubione filmy??? Moje ulubione filmy polskie to: Mis,
Rozmowy Kontrolowane, Nie lubie poniedzialkow, Rejs, Seksmisja, wszystkie
Bareji w zasadzie, a zagranicznych to napewno bedzie Wladca Pierscieni, a tak
poza tym to Monthy Phyton rulez.
Obserwuj wątek
    • couleur3 Re: The Lord of The Rings 24.12.01, 03:48
      Ciekawe czy to taka bajeczka jak "Gwiezdne Wojny" , coś mi się wydaje że tak.
      Myślę że jak się ma 15 lat to się jest zachwyconym takim filmem.
      • Gość: KKS Re: The Lord of The Rings IP: *.prodigy.net.mx 24.12.01, 09:15
        co do filmu The Lord of The Rings, niezly trwa 3 godziny

star Wars juz puszczaja reklame, ale kiepsko wyglada! malo wojny lub akcji za
        to same sceny romatyczne, chodzi mi tu o vadera i prince
    • Gość: P.B Re: The Lord of The Rings IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 24.12.01, 22:01
      Gość portalu: Nutter napisał(a):

> Mialem zamiar sie wybrac na ten film zanim wroce do Polski, ale niestety bilety
      >
      > trzeba rezerwowac z duzym wyprzedzeniem, wiec obejrze go po powrocie z Kraju.
      > Jedno jest pewne, to jest film kultowy, ktory koniecznie trzeba ogladnac w
      > kinie. Brytyjscy krytycy sa zgodni, film jest wydarzeniem w dziejach
      > kinematografii, z tego co wiem jest to jeden z najdrozszych filmow w dziejach
      > kina, ale nie o to przeciez chodzi, dobrze, ze pieniadze ktore zostaly wydane
      > na ten film nie zmarnowaly sie, tak jak to bylo w przypadku Waterworld. Film
      > ktory zrobil furore w angielskich kinach to Harry Potter, ale porownujac ten
      > film z Wladca Pierscieni wypada on bardzo blado wedlug znawcow kina. Wszystkim
      > bardzo polecam obejrzenie tego filmu, a takze dwoch nastepnych czesci, ktore
      > wejeda do kin w nadchodzacych dwoch latach.
      > P.S. A jakie sa wasze ulubione filmy??? Moje ulubione filmy polskie to: Mis,
      > Rozmowy Kontrolowane, Nie lubie poniedzialkow, Rejs, Seksmisja, wszystkie
      > Bareji w zasadzie, a zagranicznych to napewno bedzie Wladca Pierscieni, a tak
      > poza tym to Monthy Phyton rulez.
      Ja również nie mogę się doczekać, premiery tego filmu.

• Gość: Pafik Re: The Lord of The Rings IP: 10.101.1.* 25.12.01, 00:57
        Gość portalu: P.B napisał(a):

> Ja również nie mogę się doczekać, premiery tego filmu.
        >

Tych, ktorzy nie moga sie doczekac polskiej premiery informuje, ze juz w
        styczniu bedzie on grany w Czechach pod tytulem... "Pan prstenu" :) Podobno nie
        bedzie dubbingowany, a jedynie z czeskimi napisami. Ja zastanawiam sie nad
        Praga - w koncu z Wroclawia to rzut beretem, a i z Poznania macie w miare blisko.

Pozdrawiam!
        • Gość: P.B Re: The Lord of The Rings IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.01, 14:08
          Gość portalu: Pafik napisał(a):

> Gość portalu: P.B napisał(a):
          >
          > > Ja również nie mogę się doczekać, premiery tego filmu.
          > >
          >
          > Tych, ktorzy nie moga sie doczekac polskiej premiery informuje, ze juz w
          > styczniu bedzie on grany w Czechach pod tytulem... "Pan prstenu" :) Podobno nie
          >
          > bedzie dubbingowany, a jedynie z czeskimi napisami. Ja zastanawiam sie nad
          > Praga - w koncu z Wroclawia to rzut beretem, a i z Poznania macie w miare blisk
          > o.
          >
          > Pozdrawiam!
          Jak komuś zależy na oryginalnej wersji (ewentualnie z polskimi filmami), niech
          poczeka na film w formacie divx. Zawsze jest on wcześniej niz w kinach, no prawie
          zawsze.

• Gość: KKS Re: The Lord of The Rings IP: *.prodigy.net.mx 26.12.01, 02:50
      ten film bedzie napewno w paru czesciach (jak star wars) bo sie chu... skonczyl
      Sam podszedl pod zamek, reszta poszla na ogry ;)
    • Gość: Nutter Re: The Lord of The Rings IP: *.porcupine.dialup.pol.co.uk 28.12.01, 02:29
      Tak musze przyznac, ze Wladca Pierscieni jest jednym z moich ulubionych filmow.
      Wszystkich zachecam serdecznie do obejrzenia tego filmu w kinach, ja mialem ta
      przyjemnosc dzisiaj. Jednym slowem film powala z nog, prosze zwrocic szczegolna
      uwage na najazdy kamer sa poprostu niesamowite, efekty specjalne tez sa
      piorunujace. Film definitywnie ma u mnie 10 puntkow w skali 1 do 10. Wszystkim
      forumowiczom moge go polecic i z reka na sercu powiedziec, ze nie bedziecie
      rozczarowani po obejrzeniu tego filmu. Nowozelandzycy odwalili kawal dobrej
      roboty, dobrze ze film byl krecony wlasnie w tym kraju bo Nowa Zelandia to
      bardzo malowniczy i uroczy kraj. Pozdrawiam wszystkich goraco i zycze udanego
      sylwestra Nutter.
      • Gość: KKS Re: The Lord of The Rings IP: *.prodigy.net.mx 28.12.01, 02:38
        Nutter zgadzam sie z toba! efekty niezle, szczegolnie na poczatku kiedy byla
        wojna, rowniez jak byli w kopalni i toczyli walke z ogrami, trolem i diablem ;)
        ale 3,5 godz to przesada! szczegolnie gdy film zakonczyli w tak fatalny sposob.
        Ale wiadomo, specjalnie to zrobili bo w grudniu 2002 bedzie juz 2 czesc pt;
        blizniacze wieze, a w grudniu 2003 powrot krola!
        Tak wiec kiedy obejrzymy te 3 czesci, wtedy bedzie mozna mowic ze film jest
        super

• yav Re: The Lord of The Rings 28.12.01, 11:00
          Ale wam zazdroszcze... A u nas dopiero w lutym! Jesli chodzi o zakonczenie
          filmu, to jezeli konczy sie tak jak pierwszy tom ksiazki - "Wyprawa",
          oryg. "Drużyna Pierścienia" - czyli w zupelnie niespodziewanym momencie, to
          rzeczywiscie mozna sie wkurzyc czekajac rok na ciag dalszy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka