Dodaj do ulubionych

jestem śmieciarzem

12.06.08, 14:29
Człowiek wraca z wakacji i aż żal że taka wymiana zdań na mój temat
mnie oimęła.
Jasne że jestem z rankingu, sygnalizuję artykuły - Ci, którzy nie są
zainteresowani - czytać nie muszą, wolna wola, wolny kraj.
Nie będę się narzucał, raz w tygodniu zrobię podsumowanie.
Co do śmieciarstwa - JESTEM ŚMIECIARZEM !
Zbieram śmieci: fatalne umowy, skandaliczne traktowanie klienta,
buble na budowach etc.
Jest tylko jedna grupa ludzi, którym takie śmieciarstwo się nie
podoba, już się przyzwyczaiłem do obelg od dewelpoperów, oni
najbardziej wkurzają sie na nasz portal - bo ich punktujemy, a
śmieciarz to porzyteczne zajęcie. Gdyby nie było śmieciarzy, jak
wyglądałyby wasze śmietniki?

W przeciwieństwie do tych, którym sie wydaje, że mnie obrazili,
podpisuję się imieniem i nazwiskiem. Dziękuję za głosy pozytywne.

Pozdrawiam wszystkich, a szczególnie deweloperów.

Dziś już tylko: Polska, biało - czerwoni :)!!!!

polecam wybrane z tygodnia:

podsumowanie wyników ankiet:
rankingdeweloperow.pl/teksty/2008/6/podsumowanie-wynikow-ankiet-maj-2008r/

kontrola na budowie u. Mateckiego:
rankingdeweloperow.pl/teksty/2008/6/z-wizyta-u-ekonbud-fadom-cz-iii-ul-mateckiego/

jak system działa przeciw klientom:
rankingdeweloperow.pl/teksty/2008/6/prawdziwa-sztuczka-deweloperow/

bardzo ciekawe posty o firmie Budnex:
rankingdeweloperow.pl/forum/24/
Obserwuj wątek
    • tomek.zien Re: jestem śmieciarzem 12.06.08, 14:32
      sorry pożyteczne
    • Gość: czesia Przeczytaj sobie ... IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 17:37
      ... pkt. 6 regulaminu forum
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html

oraz Netykietę - Czego unikać
      forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html

Może wtedy zrozumiesz swój błąd?:P
      • Gość: Omnibus Re: Przeczytaj sobie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 21:44
        Widać, że nie czyta regulaminów, ale jak można tego wymagać od
        kogoś, kto robi błędy ortograficzne!
        • Gość: Phantom Re: Przeczytaj sobie ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.08, 20:23
          Nie czepiaj sie ortografow, to akurat moglo mu sie wymsknac.
          Uwazam, ze 1 mail z cotygodniowym podsumowaniem bylby OK i nie bedzie to
          postrzegane jako spam.
    • Gość: Copycat Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 16.06.08, 20:27
      Chyba sam sobie wydajesz opinnie takim przedszkolem ktore przedstawiasz ! I co za brak samokrytyki zadziwiajace ? Pisalem tez o chinczyku mysle ze ten watek przeskoczyles ! tak wiec otworz szerzej oczy Mistrzu od deweloperki.
      I jeszcze jedno nikt Cie nie obraza lecz krytykuje Twoja tematyke szary czlowieczku!
      • Gość: aga Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 22:00
        myślę, że artykuły tomka są bardzo interesujące,
        nie rozumiem skąd ta krytyka,
        osoby które kupują u danego developera mogły dowiedzieć się trochę więcej,
        więc skąd ten antagonizm?????
        nie rozumiem
        • Gość: Franek Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 07:33
          Aga, zauważ, że krytykują dwie (może trzy) osoby. Po prostu przy okazji robią wielki szum, jakby ich było tysiąc; tak już jest z krzykaczami, że ich siła nie tkwi w argumentach, tylko w sposobie ich podawania :) Powołują się na regulamin, a 'nie widzą' jak nad i pod tym wątkiem wyskakują posty z ofertami sprzedaży (również łamiące regulamin). Ja tam popieram pana 'tomek.zien', niech robi swoje, bo robi dobrą robotę. A krzykaczami i trollami niech się nie przejmuje, najwyżej nabiją mu posta w górę od czasu do czasu.
          Pozdr.
          • Gość: czesia Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 09:55
            Tomku vel Ago vel Franku

Pisanie monologów i później odpowiadanie na nie wcześniej czy później skutkuje wizytą u specjalisty od główki. Nie robiąc sobie więcej obciachu rób to co dotychczas, ale w innej formie. Samo puszczenie linku dowodzić może tylko temu, że nie stać cię na żadną refleksję żeby chociaż w 1-2 zdaniach napisać co nieco komentarza. A ty jak osiołek zamieszczasz tylko tytuł tzw. wątka, link i spadówa. Jeżeli nie podobają ci się inne wątki, które coś reklamują i naruszają regulamin lub netykietę to co stoi na przeszkodzie, abyś nacisnął ten czerwony kosz. Może będziesz wysłuchany.
            • Gość: Franek Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: *.icpnet.pl 17.06.08, 11:10
              Nie jestem ani anką, ani tomkiem. Aż tak Cię dziwi, że ktoś może mieć inne zdanie na jakiś temat niż Ty? Nie musisz odpowiadać, bo nie zależy mi na dyskusji z Tobą.

• Gość: total eclipse Re: jestem śmieciarzem i analfabeta !!! IP: 192.176.5.* 30.06.08, 12:43
              "czesiu", ty naprawdę powinnaś leczyć się na głowę... a nie całymi
              dniami napieprzać w klawiaturkę!!!
        • Gość: Copycat Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.in-addr.btopenworld.com 17.06.08, 14:42
          Interesujace - ciewsze sie ze TYLKO TY JE CZYTASZ - sprawdz przy okazji ile
          ludzi zainteresowal swoimi postami. Pamietaj Panie Tomku Zien utrzymanie i
          prowadzenie strony internetowej koszytuje wiecej wysilku i wkladu niz tylko
          mizerne umieszczanie postow i czekanie na komenty od ludzi !! Dlatego pisze ze
          to jest smietnik bo jest !!!!
          • Gość: aga Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.08, 21:41
            ;-D

po prostu bez komentarza ....
            ;-))
            • Gość: czesia Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 02:14
              Taka sama "głębia" wypowiedzi jak twoja przewija się przez wątki ziena:P
              • Gość: Copycat Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.in-addr.btopenworld.com 18.06.08, 08:35
                Szanowne Damy zrozumnie nadrzednosc gatunku meskiego ;p
                A co do watku to ja rozwijam tylko jeden !!! Ach ten kobiecy umysl
                jest taki prosty i nie widzi nigdzie roznicy, coz.
                Pozdrawiam wszystkie aktywne dzialaczki frontu obrony TOMKA ZIENIA
                moze zalozycie fan club albo nowy post od fanek COOL !!
                • Gość: czesia Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.08, 19:06
                  >> Ach ten kobiecy umysl
                  jest taki prosty i nie widzi nigdzie roznicy, coz. <<

Jesteś pewien, że zrozumiałeś mojego posta? Sama znajomość liter nie zawsze wystarczy aby zrozumieć treść:P
                  • Gość: Copycat Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.08, 08:43
                    Wymiana uprzejmosci na forach to nic nowego tak wiec dziekuje za
                    Twoje uwagi - sa "bezcenne" - moze nad trescia popracujemy razem ?
                    Pozdrawiam ;p
                    • Gość: czesia Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 15:01
                      Chyba mi nie powiesz, że z tego sformułowania
                      "Ach ten kobiecy umysl jest taki prosty i nie widzi nigdzie roznicy, coz."
                      nie przewija się "subtelność" pitekantropa cechująca wielu samców:P
                      • Gość: jinx Re: Ciekawa aczkolwiek malostkowa uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.08, 16:30
                        stop the spam
                      • Gość: Copycat Brak nawiazania IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.08, 16:53
                        Pitekantrop wykorzystywał ogień, nie umiał go jednak rozniecać. W
                        przeciwienstwie do mnie Czesiu. Sama widzisz brak elementow
                        wspolnych. Wzrost tez znacznie powyzej 150 cm ;)
                        he he ;p
                        • Gość: czesia Re: Brak nawiazania IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 17:17
                          Gość portalu: Copycat napisał(a):

> Sama widzisz brak elementow wspolnych;)

"Subtelność" ta sama. Ciosana:P

> he he ;p

He he he he
                          • Gość: Copycat Re: Brak nawiazania i ponowny brak IP: *.in-addr.btopenworld.com 19.06.08, 17:56
                            Plenty - bardzo plytkie szkoda ale trzeba przyznac prostota Twoich odpowiedzi
                            utozsamia mnie w przekonaniu ze kobiety to tylko plec piekna. :P
                            Pozdrawiam
                            • Gość: czesia Re: Brak nawiazania i ponowny brak IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.08, 18:19
                              Widocznie wzorce czerpałam od takiego "mistrza" jak Ty gdzie precyzja i głębia wypowiedzi biją "jasną" poświatą. Naucz się sam, a dopiero potem pouczaj innych.
                              Adios:P
                            • Gość: oddziałowa Re: Brak nawiazania i ponowny brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 19:58
                              Masz problemy z tożsamością płci?
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=67&w=81098644&a=81098915

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka