magic48 19.07.06, 11:55 dziewczyny potrzebuje przelac 30 ml perfum, i nie moge tego zrobić przelewajac w probki ://ratujcie! moze ma ktoś coś na zbyciu co by było dobre jakas butleczka??niewiem :*caluje was! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dixi Re: BŁAGAM o pomoc!!! 19.07.06, 12:02 sa na to sposoby: 1) kupic atomizer na allegro, w sephorze itp (ladny ale nie zawsze mozna trafic, poza tym czesto drogie sa), 2) pojsc do jakiejs rozlewni i wyzebrac pusty flakonik (brzydki, mimo tego czesto jak wyzej) 3) wykorzystac zuzyta butelke po kroplach do nosa, olejku do ciasta, wodeczce miniaturce itp (ekonomiczny) powodzenia :) Odpowiedz Link
sorbet Re: BŁAGAM o pomoc!!! 19.07.06, 12:31 Jeśli jesteś w Warszawie, to przy Elektoralnej jest mały sklep z wyborami medycznymi. Myślę można kupić tam większe fiolki. W jakichs - nie pamiętam niestety nazwy - perfumeriach sprzedawane są "szminkopodobne pojemniki" ze sprajem:-) Pozdr. Odpowiedz Link
akikoo Re: BŁAGAM o pomoc!!! 19.07.06, 12:44 sorbet napisał: szminkopodobne pojemniki" ze sprajem:-) np. Douglas :) Odpowiedz Link
magic48 Re: BŁAGAM o pomoc!!! 19.07.06, 13:16 dziekuje za opdowiedzi:* spuer pomysl ze strzykawką ;) wiec njabardziej by mi pasowalo isc do jakiejs rozlweni i zebrac:/ nikt z was nie ma takiej??? Odpowiedz Link
akikoo Re: BŁAGAM o pomoc!!! 19.07.06, 13:41 Jeżeli to jest naprawdę pilne i nie ma na horyzoncie żadnej rozlewni, to pomyślłam też o takich miniaturowych słoiczkach z dżemem, które są w niektórych sklepach. Odpowiedz Link
basiaplewik Re: BŁAGAM o pomoc!!! 20.07.06, 16:22 w rozlewni refan sprzedają puste butelki zatomizerem- ja często kupuję tam 10- tki- sztuka po 3 złote:) Odpowiedz Link
akikoo ciekawostka - urocze flakoniki 22.07.06, 10:12 Przypadkiem znalazłam takie i wklejam jako ciekawostkę: www.refan.pl/katalog_jpg/strona54.jpg Odpowiedz Link