deus.vult 16.02.09, 23:58 Jeśli ten system nie będzie umożliwiał przedłużania parkingu bez chodzenia do samochodu, to mogą go sobie schować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zsp2008 Za parking zapłacimy SMS-em 17.02.09, 07:24 Niech pierw wybudują jakieś parkingi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajku Re: Za parking zapłacimy SMS-em IP: *.icpnet.pl 17.02.09, 09:22 U nas zamienili plac zabaw dla dzieci na parking... Robią je tam gdzie nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
zamek_przemysla Re: Za parking zapłacimy SMS-em 17.02.09, 09:45 O to w tym chodzi własnie żeby nie chodzić do samochodu. Dziwie się że w tak nowoczesnym (jak na Polskę oczywiście) miesicie już dawno taka usługa nie śmiga no ale cóż kupili badziewne automaty siemensa i tak to już jest. System powinnien być zintegrowany w taki sposob jak firma mbilet to robi w innych poznaniach znacyz sie mbilet to ta usluga co mozna placic przez telefon za bilet tramwajowy ale wiem ze ta firma swiadczy podobne uslugi jako zaplata za parkowanie w innych miastach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek.es Za parking zapłacimy SMS-em IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.09, 10:13 Poznańscy kierowcy znaleźli lepszy sposób. Pozwala on całkowicie ( chyba,że ktoś ma pecha) uniknąć opłat za parkowanie. Wystarczy postawić samochód na miejscu objętym zakazem postoju i zatrzymywania się. Wtedy nie płacą za parkowanie w strefie (bo stoją w miejscu niedozwolonym) a szansa na mandat lub wywiezienie auta jest nikła. Tak parkują na Ratajczaka, św.Marcin, Strzeleckiej,Krysiewicza, Kościuszki (przy Niezłomnych-co ciekawe uniemożliwiając zaparkowanie zgodnie z przepisami wzdłuż budynku). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość moBilet to nieporozumienie IP: 195.20.110.* 17.02.09, 10:22 Wszysko jest ok póki działa. Ale jak tylko jakaś reklamacja to nie ma z kim gadać. Mi kilka razy podwójnie naliczyło opłaty za przejazd MPK. Do dzisiaj nie odzyskałem pieniędzy. Prosiłem o logi z systemu dotyczące moich transakcji - głucha cisza. Dzięki - ja z usług tej firmy na pewno już nie skorzystam. Swoją drogą ktoś powinien wogóle sprawdzić ich systemy zanim powierzy im obsługę transakcji finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś