Gość: Mijka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.03, 19:40 Chciałabym się dowiedzieć gdzie w Poznaniu robią piercing, czy moglibyście polecic mi jakieś gabinety oraz cennik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mirafiori Re: piercing IP: *.icpnet.pl 03.12.03, 20:14 czy ty jestes lewakiem albo innym brudasem z rozbrata. tylko te zule przebijaja sobie dziwne miesca. gratuluje znajomych... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom_z_radio_marryja Re: piercing 03.12.03, 20:31 Gość portalu: Mijka napisał(a): > Chciałabym się dowiedzieć gdzie w Poznaniu robią piercing, czy moglibyście > polecic mi jakieś gabinety oraz cennik Idź za głosem Pana, przybądź do mnie. Nie ma większego Mistrza Piercingu w promieniu kilkudziesięciu kilometrów. Zaobrączkowaleś już "Klejnot Rodzinny" Ja ci pokażę, gdzie tkwi istota piercingu. Potem pójdziemy na Mszę Adwentową. pisz : wiernysluchacz@rydzyjko.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olivier Re: piercing IP: *.mostostal-slupca.pl 04.12.03, 07:57 witam, ja kolczyk kupowalem (jezyk) na Szymanskiego 8 tam tez przebijaja (ale nie korzystalem) ja kulem sie u kosmetyczki naprzeciwko poczty- wejscie glowne (okolice zamku) pozdrawiam i zycze milej zabawy z nowym cackiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Hej kumpel jest w mostostalu szefem jak IP: *.icpnet.pl 04.12.03, 10:53 zobaczy to pojdziesz na bruk Odpowiedz Link Zgłoś