Dodaj do ulubionych

Dlaczego wolę supermarkety

IP: 150.254.24.* 31.01.02, 13:37
Bo na szyi nie czuje oddechu innego klienta, ktoremu spieszy sie i milczaco
mnie pogania, kiedy ja nie jestem zdecydowana.
Bo jesli nie spodoba mi sie to, co wzielam wczesniej, moge wrocic, odlozyc na
polke i wziac inne.
BO KJEST TANIEJ!!!
Obserwuj wątek
    • wiedzma1 Re: Dlaczego wolę supermarkety 31.01.02, 13:41
      Gość portalu: Magda_S napisał(a):

> Bo na szyi nie czuje oddechu innego klienta, ktoremu spieszy sie i milczaco
      > mnie pogania, kiedy ja nie jestem zdecydowana.
      czy ty piszesz o supermmarkecie czy o supermenie ?

• lechita2 Re: Dlaczego wolę supermarkety 01.02.02, 10:18
        ależeś suchara trzasnęła, ja nie mogę! Czy w Supermanie się robi zakupy??? Idź
        spać.
        • wiedzma1 Re: Dlaczego wolę supermarkety 01.02.02, 12:16
          lechita2 napisał(a):

> ależeś suchara trzasnęła, ja nie mogę! Czy w Supermanie się robi zakupy??? Idź
          > spać.

czy Ty naprawde nie lapiesz - czy po prostu Twoj IQ ...?

• Gość: Magda_S Gdzie się podział Twój IQ, Wiedźma? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.02.02, 20:49
            Skoro w taki a nie inny sposob odpowiedzialas na moje zawolanie. Spodziewalam
            sie inteligentnej zaczepki, ale skoro moge liczyc tylko na takie "suchary" i
            koncentrowanie sie na szczegolach, nie ma co z Wami dyskutowac, o
            przeprowadzeniu powazniejszej dyskusji nie wspominajac...
        • Gość: PiotrB Re: Dlaczego wolę supermarkety IP: *.au.poznan.pl 04.02.02, 10:39
          lechita2 napisał(a):

> ależeś suchara trzasnęła, ja nie mogę! Czy w Supermanie się robi zakupy??? Idź
          > spać.
          Taki wstyd nie załapać!
    • Gość: RAdost Re: Dlaczego wolę supermarkety IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.02, 16:18
      Gość portalu: Magda_S napisał(a):

> Bo na szyi nie czuje oddechu innego klienta, ktoremu spieszy sie i milczaco
      > mnie pogania, kiedy ja nie jestem zdecydowana.
      > Bo jesli nie spodoba mi sie to, co wzielam wczesniej, moge wrocic, odlozyc na
      > polke i wziac inne.
      > BO KJEST TANIEJ!!!

Ostatnio tez przekonalem sie do super,hiper- marketow - duzy wybor , niskie
      ceny -moge sie przyjrzec i spokojnie rozwazyc zakup.
      A juz tym bardziej gdy w tak zwanym sklepiku osiedlowym moge nabyc niemiecki
      chrzan , bułki w foli, sałtaki , czekolady , ogorki , masło a nawet gumy Orbit z
      Niemiec (tak jakby fabryka Wrigley byla daleko!!! ) wiec jesli ja mam wspierac
      taki "Polski Handel" to dziekuje nie wspieram!

• lechita2 Re: Dlaczego wolę supermarkety 04.02.02, 16:55
        ja zalapałem, o co chodziło koleżance, tylko poprostu to wydało mi sie być
        bezsensu...
        • wiedzma1 Re: Dlaczego wolę supermarkety 04.02.02, 22:43
          sorry Magduniu ale czasami gra slow jest prowokujaca np.:

Bo na szyi nie czuje oddechu innego klienta, ktoremu spieszy sie i milczaco
          mnie pogania, kiedy ja nie jestem zdecydowana.

no coz kazdy ma rozne skojarzenia........

a markety .. jak to markety - lubie szewca kiedy w terminie naprawi mi buty,
          lubie fryzjerke kiedy farba jest ok a kolejka niedluga,moge polubic market jak
          jest milo,tanio i nie oszukuja
          ale jezeli chodzi o slowo lubie to wole je zarezerwowac np. dla lechity
          milej nocy bo :na szyi nie czuje oddechu innego klienta, ktoremu spieszy sie i
          milczaco mnie pogania, kiedy ja nie jestem zdecydowana czyli - bede spac
          spokojnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka