intelnet 29.06.05, 16:54 Poszukuję osoby (posiadającej doświadczenie - najchętniej), która będzie odpowiedzialna za umawianie spotkań handlowych. Możliwość pracy w domu. Jeżeli jesteś zainteresowany, czekam na info. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agrafik Re: Praca dla telemarketera/ki 30.06.05, 02:40 intelnet napisała: > Poszukuję osoby (posiadającej doświadczenie - najchętniej), która będzie > odpowiedzialna za umawianie spotkań handlowych. Możliwość pracy w domu. > Jeżeli jesteś zainteresowany, czekam na info. ja też, co niby ma robić ta telemarketerka??? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9921 Re: Praca dla telemarketera/ki 10.07.05, 19:47 pracowałam jako sprzedawca i teleankieterka. Do moich obowiąków należało by, proszę o odpowiedz i ewentualną możliwość przeprowadzenia rozmowy kwalifikacyjnej. Odpowiedz Link Zgłoś
intelnet Re: Praca dla telemarketera/ki 30.06.05, 09:14 Chodzi o umawianie spotkań dla agenta ubezpieczeniowego, jeżeli kogoś to interasuje czekam na info na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
kowalowa Re: Praca dla telemarketera/ki 30.06.05, 10:30 z checią dowiem się czegoś wiecej, jednak mejla twego znaleść nie mogę..ups:)) Odpowiedz Link Zgłoś
intelnet Re: Praca dla telemarketera/ki 30.06.05, 10:39 Mój adres: intelnet@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.skrzyniecka Re: Praca dla telemarketera/ki 30.06.05, 22:51 Jestem zainteresowana i czekam na bliższą informacje mój adres joanna.skrzyniecka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś