Forum   nokia 5200

nokia 5200

(5 wyników)
  • proszę o pomoc. poszukuję motywów do nokii 5200 - takich zmieniających całą kolorystykę wyświetlacza. czy znacie jakieś stronki z których można je ściągnąć bezpośrednio na telefon. nawet takie gdzie trzeba za nie zapłacić. z góry dziękują za pomoc.
  • Może ktoś wie, jak samemu ściągnąć simloka z tego telefonu??
  • Mam pytanko, czy warto kupic Nokie 5200? mam mozliwosc za ok 300zł. Chce miec telefon bezawaryjny. Czy moze szanowni forumowicze napisaliby mi co mysla o jakosci wykonania tego telefonu, baterii itd. Nie mam zamiaru zbytnio korzytac z np mp3, fotki tez okazjonalnie. Dla mnie telefon jest do rozmow i smsow, ale mam mozliwosc kupienia taniej tego aparatu i zastanawiam sie czy warto. Jak dla mnie najwazniejsza jest funkcjonalnosc, trwalosc, solidnosc wykonania (nie rzucam telef...
  • Mam Nokie 5200. Zakupiłam kabel USB (NOK DKE-2) w celu sciągnięcia muzyki z kompa na telefon. Niestety dysponuję Windows 98 SE i program PC Siute z oficjalnej stronki Nokii nie chodzi na moim kompie (jest przeznaczony dla wyższych wersji Windows-a). Proszę o pomoc - gdzie mogę ściągnąć sterowniki dla Nokia 5200 ale pod Windowsa 98 SE. Pozdrawiam.
  • Co myślicie o Siemensie C65? Warto go kupić?
Pokaż wątki z forum:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się