iorpel 22.10.05, 18:47 Chcesz miec zawsze czyste mieszkanie-proszę o kontakt.Szybko,solidnie,dokladnie.Referencje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sila100 Urodzaj na sprzątaczki !!! 23.10.05, 08:36 Tylko jeszcze nie wiedzą gdzie się ogłaszać z tymi zdolnościami, jak to ze sprzątaczkami bywa !!!! Dla przypomnienia - to forum jest dla pracodawców!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dorys_o Czytaj mądralo! 23.10.05, 09:23 Słuchaj jak ci sie coś nie podoba to nie komentuj. Chyba nie masz co robić ze wysyłasz ludziom głupie komentarze. Bym cie olała gdyby ten komentarz był tylko u mnie. Wku..ają mnie tacy ludzie którzy nie dorastają innym do pięt a się wymądrzają. Zastanów się co robisz. Odpowiedz Link Zgłoś
anula831 Re: Czytaj mądralo! 23.10.05, 16:34 Brawo!!!!!!!!!!!! widocznie ten ktos po prostu nie ma wlasnych zajec i zajmuje sie cudzymi. Chyba nic dodac nic ujac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
no1teresa a jednak sila ma racje 23.10.05, 18:45 i mam nadzieje, ze wasze posty zostana z tego forum usuniete Odpowiedz Link Zgłoś