aneta.witczak 19.12.05, 10:01 Zatrudnimy studenta/studentkę na 4-5 godzin dziennie do kategoryzowania wiadomosci. Mile widziana znajomosc jezyka angielskiego. Prosze o wysylanie ofert na aneta.witczak@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.karpinska Re: Poszukujemy studenta/studentki 19.12.05, 10:38 Witam! Jestem zainteresowana ofertą pracy w Państwa firmie. Obecnie studiuję ekonomię w Wyższej Szkole Działalności Gospodarczej. Mam 25 lat. Posiadam wykształcenie wyższe - licencjat oraz trzy letnie doświadczenie w prowadzeniu biura. Tel.kontaktowy - 0-509-336-530. Odpowiedz Link Zgłoś
tomas_p Re: Poszukujemy studenta/studentki 19.12.05, 12:20 Witam, jestem zainteresowany Państwa ofertą, aktualnie studiuję na Uniwersyecie Warszawskim, mam 25 lat i doświadczenie w biurze, oraz posiadam odpowiednią znajomość angielskiego, pełna dyspozycyjność do godz 18. Proszę o kontakt na tomas_p@gazeta.pl v 508 159 690 Odpowiedz Link Zgłoś
assanque Re: Poszukujemy studenta/studentki 19.12.05, 13:18 Witam, jestem bardzo zainteresowany powyzszą pracą, choc nie mam za dużego doświadczenia w pracy biurowej. Obecnie jestem studentem zaocznym na kierunku socjologia. Angielski oczywiście znam. Pozdrawiam. Łukasz Moch Odpowiedz Link Zgłoś
kobier4 Re: Poszukujemy studenta/studentki 20.12.05, 23:25 Witam byłbym usatysfakcjonowany pozytywną odpowiedzią na moją kandydatórę pracy w Państwa firmie!Jestem obecnie zaocznym studentem na 3 roku!Jestem odpowiedzialny i starający się rzetelnie wykonywać powierzoną pracę! O kontakt proszę na numer:502-891-654 bądź e-mail kobier4@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś