Gość: ja IP: *.autocom.pl 06.03.08, 16:38 lo dziiiizys kolejny (drugi juz) nieznany wykonawca !!! to jak ten festiwal ma byc prestizowy skroo daje sie byle kogo i nieznanego ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kudi Re: Underworld na Cracow Screen Festival IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.08, 16:55 no fakt! gdzie Underworld się mierzyć z dajmy na to Dodą! ale nic się nie martw. pewnie niedługo zawita w Kraku. ale wtedy poszalejesz! pa, pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Underworld na Cracow Screen Festival :)) IP: 82.160.240.* 06.03.08, 17:25 super ! widziałem ich 2 razy na żywo - sa genialni! Np. Opener pare lat temu, z tyłu juz prawie wschod słońca nad morzem a z przodu lasery i muza ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert Re: Underworld na Cracow Screen Festival :)) IP: *.77.classcom.pl 06.03.08, 18:32 póki co biletów nigdzie nie ma w necie organizacja jest na "najwyższym" poziomie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujo Re: Underworld na Cracow Screen Festival IP: 213.134.166.* 06.03.08, 23:10 Świetna wiadomość. Jeszcze jedna gwiazda tego pokroju i może wyjść bardzo udana impreza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sth Underworld na Cracow Screen Festival IP: *.saint-gobain.com 07.03.08, 09:00 Te Manic Street Preachers już nie są tacy Manic, niech nie grają za rok, nigdy. Wkurzyłem się do potęgi, zawsze kończy się z nimi na obiecankach. Welsh pseudo Socjal, dziady pierońskie. Ostatnia płyta jest tragedią i ostateczną dla nich przetrogą , że powinni już skończyc swoją "zabawę". Miałem nadzieję, że usłyszę kawałki z 3 pierwszych płyt, kiedy wsio miało sens. A tu kupa, niech za rok pojadą na Kubę do Raula Castro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał hmmm?? IP: 77.252.88.* 10.03.08, 21:53 człowieku nie wiem kim jesteś i jak sie znasz na muzie ale jak piszesz takie teksty to naprawdę przykre - Fani muzyki mówią: Underworld jest tym dla technoy powodzenia zyczę bo CI się sprzyda!! Odpowiedz Link Zgłoś