raf50 28.02.06, 20:07 Rozwijająca się firma handlowa z siedzibą w Warszawie zatrudni pracownika do prostych prac biurowych. Warunek konieczny - znajomość angielskiego w mowie i w piśmie. CV na adres: info@genexy.net.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola07_23 Re: pracownik biurowy 02.03.06, 11:34 Jestem chetna ale niestety mój angielski jest słaby a tak apropo dlaczego zawsze do biura poszukujecie osoby z jezykiem skoro przewaznie sie z niego nie korzysta jak mlodzi ludzie studiujacy moga znalesc prace jak wszyscy maja takie wymagania jak nie doswiadczenie to jezyki.Dajcie ludziom mlodym szanse na dobra i normalna prace!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
raf50 Re: pracownik biurowy 04.03.06, 09:37 Karola07, przykro mi ale w tym przypadku język angielski będzie wykorzystywany w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
stasss Re: pracownik biurowy 10.03.06, 18:30 kto ma ci dac szanse ?? szanse to ci moze dac mama lub tata walcz, sama walcz Odpowiedz Link Zgłoś
dzidziaaa Re: pracownik biurowy 08.03.06, 17:33 Witam. Jestem zainteresowana ofertą. Chciałabym wiedzieć na jakim poziomie wymagany jest język.Uczę się angielskiego 9 rok i umiem go w miarę dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś