Dodaj do ulubionych

Wybieramy najsławniejszych wrocławian

• Gość: Wojtek Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.04, 22:54
      A ja stawiam na Misia Uszatka!
    • Gość: hanna Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.do.pl / *.generacja.pl 31.08.04, 08:49
      dlaczego tak malo Polakow !! ??
    • Gość: m Edyta Stein ??? głupota! Błogosławiony Czesław! IP: *.provider.pl 04.09.04, 00:35
      no sorry, błogosławiony Czesław to przynajmniej jest tym Wrocławianinem, mimo
      że nie z urodzenia - zaś Stein, nic nie zrobiłą dla Wrocławia, mało kto ją
      kojarzy z Wrocławiem - bo prawie nic wspólnego nie miała z nim..
    • Gość: Cezary Urban Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.04, 00:42
      Moja propozycja to Radek Miszczak! Ma w sobie tyle energii co cały Wrocław
      razem wzięty...
      • Gość: Kinior Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.kom / *.kom-net.pl 11.09.04, 00:52
        MISZCZAK MISZCZAK MISZTCZAK!!!! Cezary masz rację piwo dla Ciebie:)
    • Gość: Tomasz W Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:40
      Bez wątpienia w dziedzinie sztuki najsłynniejszym Wrocławianinem był Jerzy
      Grotowski (1933-1999).
    • Gość: Asica Re: Wybieramy najsławniejszych wrocławian IP: *.devs.futuro.pl 10.09.04, 09:51
      A ja stawiam na Dzieduszyckiego i już!
    • Gość: erni TADEUSZ RÓŻEWICZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:04
      CO TO ZA WSTYD NIE MA NA LIŚCIE TADEUSZA RÓŻEWICZ AJWIĘKSZEGO WROCŁAWSKIEGO
      POETY ??!!!!!!!!!!!!!!!!!
      TO ŻENUJĄCE !!!!!!!!!!!!!~!!!!
    • Gość: erni TADEUSZ RÓŻEWICZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.04, 12:06
      Jak może nie być na liście Tadeusza Różewicza - to jakaą kpina !!!!
      Czy wrocłąwianie nie wiedzą że w ich mieście żyje i tworzy jeden z największych
      poetów w historii Polski ??!!@!!
      • pluto10 Jasiu Pawie Oczko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.09.04, 17:34
        I nikt inny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        ----------------------------
        pluto10
    • Gość: . Tabliczek nie będzie! IP: *.rozanka.wroc.pl 16.09.04, 12:18
      www.wroclaw.pl/m3529/p9736.aspx

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka