Dodaj do ulubionych

Zdrojewski - pirat drogowy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.04, 21:20
Dziś miałem okazję jechać za srebrnym Mercedesem 200 o numerze rejestracyjnym
DW 00001 prowadzonym przez byłego prezydenta Wrocławia i obecnego posła
Bogdana Zdrojewskiego. W terenie zabudowanym auto jechało z prędkością 125
km/h .Oto przykład jak władza deprawuje.
Obserwuj wątek
    • igi.wr Re: Zdrojewski - pirat drogowy 13.04.04, 21:33
      A Ty godnie dotrzymywałeś mu kroku? ;)
      • Gość: erni Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 21:53
        A ty jechałeś za nim też te 125 km/h - rzeczywiście jak władza deprymuje !!
    • Gość: justicje Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.04, 22:02
      > Dziś miałem okazję jechać za srebrnym Mercedesem 200 o numerze rejestracyjnym
      > DW 00001 prowadzonym przez byłego prezydenta Wrocławia i obecnego posła
      oraz Dyrektora Zarządzającego :)
      > Bogdana Zdrojewskiego. W terenie zabudowanym auto jechało z prędkością 125
      > km/h .
      Cóż. Jechał szybko "w trzech osobach", więc myślał, że go nikt nie zauważy.
      Ciekawe, czy zapłaciłby mandat, jeśli złapała by go policja ?

>Oto przykład jak władza deprawuje.
      To nie władza deprawuje. To zależy od człowieka. Albo się przepisów
      przestrzega, albo nie. Albo się jest człowiekiem prawym, albo się tnie 125 po
      mieście.
    • Gość: Kuba Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.04, 22:24
      Oczywiście, że przez chwilę jechałem za nim z taką prędkością, jak inaczej
      sprawdzic z jaką prędkością jechał.Zaręczam jednak iż szybko mi umknął.
      • Gość: erni Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 22:41
        Widzisz moze on tez sprawdzal ile kedzie ktos przed nim.. :)
      • Gość: Marta Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 08:44
        Trzeba było zadzwonić na policję ;-)
        • Gość: Jan Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 15:05
          No właśnie, sama się z tego pomysłu śmiejesz, przecież wiadomo, że policja go
          nie ruszy, ma za dużo kasy i układów za sobą...

Będziemy musieli zaczekać, aż kogoś zabije. Smutne, ale prawdziwe - jak widać to
          człowiek bez hamulców (moralnych).

Władza deprawuje!
          • igi.wr Re: Zdrojewski - pirat drogowy 14.04.04, 16:38
            Tak, słyszałem że już zamordował blisko setkę osób, wcześniej je gwałcąc i
            obcinając kończyny, nstępnie wszyskich zjadł.
            • Gość: Lola Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 16:54
              Gdzie, kiedy, z kim i za ile?
              Faktycznie - ludność Wrocławia wyraźnie się zmniejsza, a Kuźniki szczególnie
              wyludnione.
    • wielki_czarownik A Pan Zdrojewski może się wypowie? 14.04.04, 18:34
      Do tej pory dość często zabierał głos w wątkach jemu poświęconych. A tu? Nagła cisza? Ciekawe dlaczego.
      • igi.wr Re: A Pan Zdrojewski może się wypowie? 14.04.04, 21:03
        Czarownik, póki co namierza Kubę ;)
      • Gość: erni Re: A Pan Zdrojewski może się wypowie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 22:22
        Bo wielki czarownik tu sie zjawil
    • Gość: Jakub Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.magma / *.magma-net.pl 14.04.04, 20:15
      Kuba.... z samoobrony może?
      • Gość: Lola Re: Zdrojewski - pirat drogowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.04, 20:35
        Pije Kuba do Jakuba, a moze odwrotnie.... Sugerujesz, ze kierowca był pod
        wpływem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka