Gość: Tirsa IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 25.04.02, 23:39 w moją rocznicę bytności na forum.... wydrukować MÓJ wątek.... i pociąć go, wkładając mi w usta cudze słowa???? nieładnie :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicWKS Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? IP: 217.97.139.* 26.04.02, 08:05 Też tak kiedyś miałem. Wycieli kawełek z kontekstu i wyszło całkiem co innego niż pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
rezurekcja Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? 26.04.02, 10:12 Gość portalu: kibicWKS napisał(a): > Też tak kiedyś miałem. Wycieli kawełek z kontekstu i wyszło całkiem co innego > niż pisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 15:41 i nawet nie raczą przeprosić........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? IP: *.wroc.gazeta.pl 26.04.02, 17:31 Przepraszam. Bardzo przepraszam! red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.04.02, 18:59 Gość portalu: red napisał(a): > Przepraszam. Bardzo przepraszam! > red heh.... anonim już mnie przeprosił ;-).... szkoda, że nie wierzę, by to zmieniło cokolwiek w praktykach redakcji...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tirsa Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.04.02, 15:51 i jarq powinniście przeprosić, bo to jego słowa wydruowaliście, mi je przypisując.... a poza tym, zwracam się z uprzejmą prośbą o niedrukowanie mnie więcej..... chyba, że po uprzedniej autoryzacji ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczolowski Re: GAZETO JAK MOGŁAŚ??? 28.04.02, 19:28 > i jarq powinniście przeprosić, bo to jego słowa wydruowaliście, mi je > przypisując.... > > a poza tym, zwracam się z uprzejmą prośbą o niedrukowanie mnie więcej..... > chyba, że po uprzedniej autoryzacji ;-))) Moja Tirso, popierajac twoje swiete prawo do posiadania wgladu w to co GW cytuje (podpisujac to twoim nickiem) chcialbym tylko skierowac twoja uwage na Punkt 10-ty regulaminu Forum, ktory stawia nas wszystkich w roli biernych cielatek. Redakcja moze wszystko ! "Uczestnicy Forum poprzez umieszczenie swoich komentarzy i opinii na stronach Forum wyrażają zgodę na publikowanie tych treści w "Gazecie Wyborczej" oraz innych mediach wydawanych przez Agorę S.A." Obojetnie jaka by nie byla jakosc bawelny z jakiej zrobione sa Gazety t-shirty, oraz kaolinu uzytego do wyrobu kubeczkow, sa granice brawury , ktorych przekraczac nie wolno ! Szanownej redakcji zwracam tez uwage, ze bez tych ktorzy na forum pisza, ciezko byloby cos cytowac (nawet jesli to tylko forumowe pisanie). Troche fair play nie zaszkodzi ! bzzz solidarne Odpowiedz Link Zgłoś