Gość: mauser IP: *.enh.org 25.08.02, 05:09 Czy jest na tym forum ktos kto ukonczyl te szkole na Jantarowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: t'pau nie ma juz stodwunastki IP: *.pulmonary.northwestern.edu 29.05.03, 02:06 jest tam teraz gimnazjum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grazyna Re: SP 112 IP: *.speed.planet.nl 26.06.03, 14:52 Oczywiscie,konczylam te szkole przy koncu lat szescdziesiatych.Mieszkalam przy Kruczej 2.Dyrektorka byla wtedy Michalowska,a zastepca Sokolowska pseudonim "sokole oko"(nie zapomne je ze wzgledu na jej metody wychowawcze m.in.bicie uczniow po twarzy.)Michalowska udzielala sie jako akompaniatorka szkolnego zespolu na specjalnych akademiach,np. kiedy przyjechala grupa nauczycieli z NRD.Wtedy po wystepie caly zespol musial ustawic sie w kolejce,by dostac po jednym dlugopisie z NRD. Boze, jaki to byl wtedy luksus!Pozdrawiam z Holandii. Grazyna. Odpowiedz Link Zgłoś
mauser_z_wroclawia Michalowska 23.08.03, 20:45 Ja skonczylem w 1983. Pamietam Michalowska, pseudo Zloty Zabek z powodu zlotej jedynki, zastepca dyrektora byla Malecka, biologii uczyla Mitek, matematyki Marek, ZPT Bartman. Ech to byly czasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: SP 112 IP: *.77.4.pool.telefonica.de 19.01.23, 21:51 Ja ukończyłem , 1973rocznik Odpowiedz Link Zgłoś