Gość: Nowy IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.06.05, 23:18 Panie Karwowski macie najdroższe paliwo,najdroższy parking w kraju,może jescze jakieś ciekawostki...a każdy klient wybierze Poznań lub Katowice. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hi Re: Drożsi o parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:31 no bo lotnisko jest za już za małe. Nie ma miejsca na parking i dlatego odstrasza się chętnych do pozostawienia auta. Widok czychających taksówkarzy jest odrażający. Zresztą i dla nich nie ma miejsca bo czekają na przyloty w mini zatoczce przed lotniskiem. Ciekawe jak to będzie za parę lat. pewnie kolejka do zaparkowania będzie aż do ul. mińskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrrzydlaty Na poznańskim lotnisku też zdzierają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 00:50 Na poznańskiej Ławicy każde rozpoczęte 30 minut parkowania kosztuje 6 złotych! Ostatnio odwoziłem znajomych na lotnisko i poczekałem z nimi w restauracji 65 minut do odprawy. Cena parkowania wyniosła... 18 złotych. Cieszcie się zatem, bo może nie jest tak źle u Was? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa tak...tylko brak parkomatu przy wyjezdzie.... IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 02.06.05, 01:26 Odpowiedz Link Zgłoś
sothis666 na głupote nie ma rady... 02.06.05, 08:15 moze miasto zastanowi sie jak "wplynac" na lotnisko, zeby zaczeli myslec...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yo Re: Drożsi o parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 09:08 Ja bym zapytał jeszcze o mafię taksówkową. Dlaczego opanowała lotnisko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AG Re: Drożsi o parking IP: 217.97.139.* 02.06.05, 09:28 Te ceny to skandal. Zamiast zachęcać ludzi do latania, jak typowi Polacy starają się drugiego Rodaka maksymalnie "orżnąć"! Ta zachłanność to przegięcie! A najlepsze jest to, że Policja chyba dostaje w łapę od władz lotniska bo każdemy kto nie staje na parkingu robi problemy i daje mandaty. Ot cała polska rzeczywistość... Odpowiedz Link Zgłoś
garym Re: Drożsi o parking 02.06.05, 10:02 Ponadto powinien byc jakis limitowany czasowo darmowy parking, dla tych ktorzy odwoza rodzine i chcieliby sie pozegnac. W tej chwili mozna jedynie stanac pod drzwiami na chwilke i rozpakowac walizki. Przydaloby si chociaz 0,5 godziny darmowego parkowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sydneyman Re: Parkingi na lotniskach... IP: *.tpg.com.au / *.tpgi.com.au 02.06.05, 11:53 Dla porownania 1godz. na lotnisku w Sydnej kosztuje ok.25 zl. Drogo? Odpowiedz Link Zgłoś
wozik Re: Parkingi na lotniskach... 02.06.05, 13:22 Gość portalu: Sydneyman napisał(a): > Dla porownania 1godz. na lotnisku w Sydnej kosztuje ok.25 zl. Drogo? Zapomniałeś dodać ile tam się zarabia. Taka mała drobnostka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum-bum Re: Parkingi na lotniskach - poludnie USA IP: 129.81.192.* 02.06.05, 18:13 Dla porownania - jedna (pierwsza) godzina na parkingu przy lotniskach w Memphis (TN), czy w Nowym Orleanie (LA) kosztuje ok. 2 dolarow. Pozostawienie samochodu na dobe kosztuje 10 - 12 dolarow. Czy mam to jeszcze zestawiac z przecietnymi zarobkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient Re: Najtańszy parking w sercu miasta IP: 62.233.177.* 02.06.05, 13:02 Wcale nie musi być drogo na parkingu we wrocławiu bo jest jeden w samym centrum miasta .Bardzo duży piętrowy i tani.Parking przy Szewskiej Doba kosztuje 30 zł.A jedna godzina 2,50 zł i dodatkowo jest to parking strzeżony . Dojazd do lotniska jest super. Odpowiedz Link Zgłoś
xiv Dlaczego jeden? 02.06.05, 13:56 Krotkie postoje parkingowe blisko terminala zawsze sa i beda drogie. Natomiast nie pojmuje dlaczego nie ma parkingu dlugoterminowego. Dojezdzajac do lotniska na chodniku stoi caly sznureczek samochodow, ktore stoja tam dluzej niz klikadziesiat minut. Propozycja dla rolnika z okolicy - zaorac ta ziemie klasy szostej, utwardzic, kupic nyske za 10 000 do dowozu gosci, pobierac 5 PLN za 24 godziny powinno zwrocic sie w ciagu roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bum-bum Re: Dobre pytanie! IP: 129.81.192.* 02.06.05, 18:16 To dobry pomysl "xiv" i tak robi sie (mam na mysli polozone w poblizu lotniska parkingi z szybkim dowozem do termianli) w wielu krajach (np. USA, Kanada)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikl Re: Drożsi o parking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.05, 19:19 Brawo Maksiu, mordo moja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Bobek Re: Drożsi o parking IP: *.neting.com.pl / *.neting.pl 02.06.05, 21:30 Sku..syny i złodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GD Re: Drożsi o parking IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.05, 15:27 A możeby tak jakąś tanią linie ściągnąć, co latałaby w jakimś sensownym kierunku na zachód (nie tylko do Londynu). Jak to jest, że Gdańsk, Poznań, Katowice i Kraków mają sensowne połączenia lotnicze do Europy a Wrocław ma tylko najdroższy parking? Ja z Niemiec lecę za ok. 30-50 EUR do Katowic albo Krakowa (easyjet albo WIZZair) a do Wrocławia za ok 400 Euro (EAE) GD P.S. Parking na lotnisku w Dortmundzie (P6 albo P7) kosztuje mniej niż 80 PLN za ok. 10 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: Drożsi o parking IP: *.ghnet.pl 03.06.05, 19:14 owszem da sie spuścić , ale zarząd lotniska na zielona trawkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasazer Re: Drożsi o parking IP: *.egarmatic.es / *.proxycache.rima-tde.net 04.06.05, 13:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bywalec Re: Drożsi o parking IP: *.egarmatic.es / *.proxycache.rima-tde.net 04.06.05, 13:37 nie tylko parking jest drogi ale i lotnisko dla tanich przewoznikow lotniczych jest za drogie; widocznie zarzad jest zlym gospodarzem i trzeba go wymienic Odpowiedz Link Zgłoś