Dodaj do ulubionych

Po Paradzie Równości Parada Normalności

17.06.05, 21:59
serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34474,2773460.html
>>"Wychował się w kamienicy przy wrocławskim rynku, bez matki. Ojciec, były milicjant, trzymał Radka i jego młodszą
siostrę krótko, w wojskowym drylu."

1. "Zniewolone dzieciństwo Ukryte źródło tyranii". Media Rodzina of Poznań 1999 www.biblionetka.pl/ks.asp?id=17131
"Alice Miller skupiła się na analizowaniu wpływu traumatycznych przeżyć dzieciństwa na dalsze życie człowieka. Z jej badań
jasno wynika, że przemoc rodzi przemoc i tak długo, jak długo będziemy bić swoje dzieci, będziemy również zabijali i
nienawidzili siebie nawzajem. Musimy zatem przerwać łańcuch agresji ciągnący się przez pokolenia, aby wychować bardziej
empatyczne i życzliwe społeczeństwo. Dopóki - jako społeczeństwo i poszczególne jednostki - nie zrozumiemy zła, jakie nam
wyrządzono w dzieciństwie, nie przeżyjemy tamtego zaległego gniewu i żalu, a w konsekwencji przebaczenia, nie będziemy mogli
wychować życzliwie nastawionych do świata i stroniących od przemocy jednostek.

2. Ukryte źródło tyranii" - recenzja ksiazki "Rodzice Hitlera" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=9005

3. "SKĄD SIĘ BIORĄ TYRANI" Artykuł zamieszczony w"Gazecie Wyborczej" z dnia 29-30 maja 1999r forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=10333

3. Artykuł Ireny Koźmińskiej, Polityka, lipiec 1998 "Przydałoby się jeszcze jedno przykazanie: „Szanuj dziecko
swoje”" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=6847

4. www.psychoterapia.nwd.pl/index.php
"Jest jeszcze jedna forma pamiętania czy powtarzania schematu. Wyczerpująco podjęła ten temat psycholog Alice Miller, która
w swojej książce "Zniewolone dzieciństwo" analizuje między innymi dzieciństwo Adolfa Hitlera. Ten sposób pamiętania ujęty
jest następująco:

" Dziecko, które maltretowano od samego zarania życia, musi znaleźć sposób, by opowiedzieć o doznanej krzywdzie. Jeśli nie
znajdzie nikogo, komu mogłoby opowiedzieć tego czynami, może opowiedzieć o tym, co mu wyrządzono tylko czynami" Oczywiście
jest to proces nieświadomy będący pewną formą odwrócenia ról - mianowicie dziecko bite będzie biło, upokarzane będzie
upokarzało, dziecko, które żyło w poczuciu zagrożenia innym zafunduje taki zagrażający klimat. Jeśli nie można opowiedzieć o
doznanym okrucieństwie czy to psychicznym czy fizycznym trzeba je zademonstrować. Całym swoim życiem "opowiemy", co się nam
przydarzyło, czego doświadczyliśmy. Czasem niszczymy samych siebie - traktujemy siebie samych tak jak odczuwaliśmy, że
rodzice traktowali nas w dzieciństwie. Czasem ofiarami padają własne dzieci, które są w zasięgu ręki i niejako pod
płaszczykiem metod wychowawczych będą doznawały przemocy. Adolf Hitler nie miał dzieci, nagromadzoną w nim nienawiść przelał
na miliony ludzi."
Obserwuj wątek
    • rmk28 Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności 17.06.05, 22:04
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34314,2773460.html
      >>"Wychował się w kamienicy przy wrocławskim rynku, bez matki. Ojciec, były milicjant, trzymał Radka i jego młodszą siostrę krótko, w wojskowym drylu."

1. "Zniewolone dzieciństwo Ukryte źródło tyranii". Media Rodzina of Poznań 1999 www.biblionetka.pl/ks.asp?id=17131
      "Alice Miller skupiła się na analizowaniu wpływu traumatycznych przeżyć dzieciństwa na dalsze życie człowieka. Z jej badań jasno wynika, że przemoc rodzi przemoc i tak długo, jak długo będziemy bić swoje dzieci, będziemy również zabijali i nienawidzili siebie nawzajem. Musimy zatem przerwać łańcuch agresji ciągnący się przez pokolenia, aby wychować bardziej empatyczne i życzliwe społeczeństwo. Dopóki - jako społeczeństwo i poszczególne jednostki - nie zrozumiemy zła, jakie nam wyrządzono w dzieciństwie, nie przeżyjemy tamtego zaległego gniewu i żalu, a w konsekwencji przebaczenia, nie będziemy mogli wychować życzliwie nastawionych do świata i stroniących od przemocy jednostek.

2. Ukryte źródło tyranii" - recenzja ksiazki "Rodzice Hitlera" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=9005

3. "SKĄD SIĘ BIORĄ TYRANI" Artykuł zamieszczony w"Gazecie Wyborczej" z dnia 29-30 maja 1999r forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=10333

3. Artykuł Ireny Koźmińskiej, Polityka, lipiec 1998 "Przydałoby się jeszcze jedno przykazanie: „Szanuj dziecko swoje”" forumhumanitas.ipbhost.com/index.php?showtopic=301&view=findpost&p=6847

4. www.psychoterapia.nwd.pl/index.php
      "Jest jeszcze jedna forma pamiętania czy powtarzania schematu. Wyczerpująco podjęła ten temat psycholog Alice Miller, która w swojej książce "Zniewolone dzieciństwo" analizuje między innymi dzieciństwo Adolfa Hitlera. Ten sposób pamiętania ujęty jest następująco:

" Dziecko, które maltretowano od samego zarania życia, musi znaleźć sposób, by opowiedzieć o doznanej krzywdzie. Jeśli nie znajdzie nikogo, komu mogłoby opowiedzieć tego czynami, może opowiedzieć o tym, co mu wyrządzono tylko czynami" Oczywiście jest to proces nieświadomy będący pewną formą odwrócenia ról - mianowicie dziecko bite będzie biło, upokarzane będzie upokarzało, dziecko, które żyło w poczuciu zagrożenia innym zafunduje taki zagrażający klimat. Jeśli nie można opowiedzieć o doznanym okrucieństwie czy to psychicznym czy fizycznym trzeba je zademonstrować. Całym swoim życiem "opowiemy", co się nam przydarzyło, czego doświadczyliśmy. Czasem niszczymy samych siebie - traktujemy siebie samych tak jak odczuwaliśmy, że rodzice traktowali nas w dzieciństwie. Czasem ofiarami padają własne dzieci, które są w zasięgu ręki i niejako pod płaszczykiem metod wychowawczych będą doznawały przemocy. Adolf Hitler nie miał dzieci, nagromadzoną w nim nienawiść przelał na miliony ludzi."
    • Gość: Isaack Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności IP: *.kom / *.kom-net.pl 17.06.05, 22:10
      no to jak to teraz?? co nie wiedzieli, kogo wybierają marszałkiem? przecież
      Radka wszyscy we Wrocławiu kojarzą tylko z MW...
    • bartollommeo Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności 18.06.05, 09:28
      Parda kończ i se wstydu oszczędz!
      Nie rób wiochy!
      • Gość: SZLOMO Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 09:54
        nie nazywałbym wiocha czystego faszyzmu, a tak poza tym to on chyba nasz ale sie
        bidulek zagubił, nos taki jakis własciwy, karnacja odpowiednia, ale czy obrzezany??
        mogłby spokojnie konkurowac z takim Benem Stillerem czy Dustinem Hoffmanem w
        młodosci o jakas rólke w konkretnej produkcji Zucker & zucker lub Metro Goldwyn
        Mayer, pewnie sie naprawde nazywa Rosenbaum albo Goldberg
        • bartollommeo Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności 18.06.05, 12:11
          Czysty faszyzm to jest nic innego jak czysta wiocha!
    • Gość: kotrast obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 10:48
      Kurzawa wywalony ze stanowiska podgryza tradycyjnie Pardę. Aż sie pali do
      władzy. Broni teraz pedałów ale tylko kouninkturalnie. Nie należe do żadnej
      partii ale to że parda sprzeciwiał się łamaniu prawa przez padałów nielegalnie
      i butnie maszerujących przez miasto rozumiem. nigdy nie głosowalem na LPR ale
      taka postawa zyskała moje popracie i chyba pierwszy raz to zrobię. Poppieram
      paradę normalności. Kazdy przyzwoity cżłowiek powinien ją poppierac., a
      margines jak zwykle wiochmeni i popiera degenatów i pedałów.
      • Gość: tom Re: co znaczy normalnie IP: *.2.12.vie.surfer.at 18.06.05, 11:15
        co znaczy dla polakow normalnie- katolik prymityny lysy alkochlik, taki obraz
        wynika z mojej obserwacji
        • Gość: kontarst Re: co znaczy normalnie IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 11:20
          nie rób z siebie wiochy. w tym konkretnym przypadku chodzi o to aby nie
          promować! pedalstwa i innych patologii. Norlanie ty też dobrze wiesz co to
          znaczy. Noprmalny zdrowy od wieków funkcjonujący układ kobiety i mężczyzny. To
          nie znaczy że paedłów trzeba szykanowac, ale na pewno nie jak ostatnio GW i TVP
          promować.
        • Gość: piotras Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 18.06.05, 11:36
          I to w kraju, ktory z powodu ideologi faszystowskich najbardziej w ubieglym
          wieku ucierpial. Obudzcie sie!!!!
          • Gość: kontrast Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 11:56
            LPR nazywasz "faszyzmem"? to kolego cienki jesteś z historii. owszem LPR
            posługuje się hałasmi prawicowymi, narodowymi. Przez to jest nienawidzona przez
            środowiska multi kulti, żydowskie, wpływowych internacjonałow, kosmopolitów i
            komunistów wszelkiej maści. osobiście LPR nie wróże sukcesów. ale w tym
            konkretnym wypadku nikt poza LPR i PiSe-m nie zachował się przyzwoicie.
            Kaczyński był przez pedalsteo i ich sojuszników opluwany i poniżany. A ja go
            podziwiam za odwagę jaką sie oakzał. Nie przestraszył się ataków i napaści.
            Uboelawam, że policja dopuściłą do tej gejowskiej zadymy w warszawie. Ale to
            już inna sprawa.
            • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 18.06.05, 12:17
              Gość portalu: kontrast napisał(a):

> LPR nazywasz "faszyzmem"? to kolego cienki jesteś z historii. owszem LPR
              > posługuje się hałasmi prawicowymi, narodowymi. Przez to jest nienawidzona
              przez
              >
              > środowiska multi kulti, żydowskie, wpływowych internacjonałow, kosmopolitów i
              > komunistów wszelkiej maści. osobiście LPR nie wróże sukcesów. ale w tym
              > konkretnym wypadku nikt poza LPR i PiSe-m nie zachował się przyzwoicie.
              > Kaczyński był przez pedalsteo i ich sojuszników opluwany i poniżany. A ja go
              > podziwiam za odwagę jaką sie oakzał. Nie przestraszył się ataków i napaści.
              > Uboelawam, że policja dopuściłą do tej gejowskiej zadymy w warszawie. Ale to
              > już inna sprawa.

Nie myl głupoty i indolecji i niewiedzy z odwagą!
              To głupota czysta głupota!
              • Gość: kontast Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 12:44
                czy głupotą nazywasz walkę z procją zboczeń, patologii,pedalstwa ipedofili?
                jeżeli tak to dziękuję ci "za mądrość". wolę "głupotę" kaczyńskiego
                niż "mądrość" organiztorów parady pedalstwa, która była sprzeczna z prawem i z
                góry obliczona na prowokację. "tchórzliwy kaczński" miał odwagę stawić czoło
                pedałom i ich promotorom, chociazby z "odważnej" GW która pluyła jadem na
                Kaczyńskiego i oburzenie za zadymę padałów.
                • Gość: bartek Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 13:26
                  Ależ ty jesteś naiwny, tu nie chodzi o pedałów tylko o głosy wyborców takich
                  jak ty-naiwniaków.A tak swoją drogą to wielką trzeba się popisać odwagą
                  zakazując przemarszu paru homoniewiadomo.To tchórz i tyle!
                  • Gość: kontarst Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 13:32
                    a na kogo mam głosować? na kurzawę i sdrp co jest chory na władzę? czy na
                    Jarugę Nowacką, czu Magdalenę Środę? Mozę na partię Demikatyczną poppierajhacą
                    pedalstwo? czy to ja jestem naiwniakiem czy ty popirrając tych politycznych
                    cwaniaczków niby to "pod rówanością" się podpisujących? Oni są cjhorzy z
                    nienawiści do wszystkiego co normalne, patriotyczne. Plują na PiS i LPR
                    programowo. A jacy niezadowoleni z tego, ze ktoś się uyjmuje za tym aby
                    normalność czyli kobieta i męzczyzna miała pierszeństwo nad zboczeńcami?Pedały
                    niech sobie robią co chcą, niech sobie zyją, zboczneie to ich sprawa i tragedia
                    osobista i ich rodzin. ale promocja tego to inna sprawa.
                    • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 18.06.05, 13:55
                      Kaczyński pedałom wyświadczył tylko przysługę nie godząc się na tę
                      paradę.Parada by sobie przeszła, telewizja by sekunde relacji pokazała a dziś
                      nikt by już o tym nie pamiętał.A tak sobie o tym piszemy.Ten niby sprzeciw był
                      obliczony na tajich "mądrych " jak ty, co to uwierzą że w polsce potrzeba
                      wielkiej odwagi do sprzeciwu przeciw homoseksualistom.W kraju w którym na
                      strazy moralności stoją głupki z MW chorzy z nienawiści i niezdolni do
                      konstruktywnego działania, kraju w którym większosc ludzi nie lubi gejów to
                      żadna odwaga, ale cóż buraki są wśród nas...
                      • Gość: kontrast [...] IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 14:23
                        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
                        • Gość: bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 15:00
                          A co boisz się że ulegniesz ich propagandzie?Nie wytrzymasz i twoja przawdziwa
                          natura wezmie górę?Dlatego boisz sie na nich patrzeć?Normalnemu społeczeństwu
                          pedały nic nie zrobią,choćby nie wiem ile maszerowali, tylko tacy jak ty sa
                          zagrozeni.
                          • Gość: lodożerca Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 16:33
                            Tak masz rację ludzie pewni swych preferencji i mocni moralnie nie boją się
                            gejów ani ich propagandy.Tylko słabi sie lekają, nie wiadomo czego z
                            zasadzie.Jak społeczeństwo jest zdrowe to nie ulegnie i hetero nie będą
                            zamieniać sie gejów.Kto się boi ten ma słabą samoswiadomość i moralnosc .Mnie
                            to zwisa będę hetero nikt mnie nie przekona bo jestem silny moralnie.
                            • Gość: kontarst Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 19:00
                              czy wiesz oczym jest tu mnowa? kto sie boi pedałów? to jasne, że żadne normalny
                              człowiek nie zmieni się w pedzia bo są parady. to nie w tym rzecz. ale
                              występuje przeciwko zakłamywaniu rzeczywistości i mieszaniu dobra ze złem
                              zboczeńców i normalnych ludzi. nie mam nic przeciwko miejszo.ściom seksulanym
                              peadłom,lesbom,sodomita czy pedofilą. to w zasadzie biedni poszkodowani przez
                              naturę ludzie. dopóki nie łamią prawa jest ok. ale to co innego niż ich
                              promowanie.
                              • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 20.06.05, 11:56
                                Gość portalu: kontarst napisał(a):

> czy wiesz oczym jest tu mnowa? kto sie boi pedałów? to jasne, że żadne
                                normalny
                                >
                                > człowiek nie zmieni się w pedzia bo są parady. to nie w tym rzecz. ale
                                > występuje przeciwko zakłamywaniu rzeczywistości i mieszaniu dobra ze złem
                                > zboczeńców i normalnych ludzi. nie mam nic przeciwko miejszo.ściom seksulanym
                                > peadłom,lesbom,sodomita czy pedofilą. to w zasadzie biedni poszkodowani przez
                                > naturę ludzie. dopóki nie łamią prawa jest ok. ale to co innego niż ich
                                > promowanie.
                    • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 18.06.05, 14:09
                      Młodzież Wszechpolska wzięła by się za coś pożytecznego np.za Śląsk Opolski tam
                      w wielu wioskach polak nie moze się pokazać, mniejszosć niemiecka szaleje.Ale
                      oni są na to za ciency zaraz dostaliby łomot, bezpieczniej jest porzucać
                      kamienieniami w paru gejów i kilka lesbijek, a może i feministka się trafi?Oni
                      raczej nie oddadzą.Tacy to dzielni "bojownicy", jakąś galerie zdemolować to
                      potrafią, trochę ryja podrzeć.
                    • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 18.06.05, 14:22
                      A skąd wiesz że ja ich popieram?Ja ich wcale nie popieram i to czy gejów
                      popierają czy nie to dla mnie zadne kryterium,jak dla ciebie jest to ważne to
                      twoja sprawa.Tropiciel pedalstwa się znalazł:D
                      • Gość: kontarst [...] IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 14:27
                        • Gość: bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 14:57
                          Pedofilu o małym rozumku przestań ludzi obrażać jesli nie masz zadnych
                          rzeczowych argumentów, zrozumienie prawdy przekracza twoje skromne mozliwosci
                          umysłowe.mam gdzieś gejów i takich frajerów jak ty ja jestem po srodku w
                          centrum, ale ty tego nie zrozumiesz bo ty potrafisz od razu tylko
                          obrazić.Piszesz że nie lubisz LPR a zachowujesz sie jak oni, pewnie kochasz LPR
                          tylko sie wstydzisz przyznać:D
                          • Gość: kontarst Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 18:56
                            pedał i pedofil to ty człowieczku. ja nie jestem za LPR. Ale przynajmniej ta
                            partia coś robiła a nie jak SdRP czy PD poppierała pedalstwo
                            • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 20.06.05, 12:11

> pedał i pedofil to ty człowieczku. ja nie jestem za LPR. Ale przynajmniej ta
                              > partia coś robiła a nie jak SdRP czy PD poppierała pedalstwo

To się nazywa świadomość obywatelska!Lpr jest cool bo nienawidzi pedałow!
                              no cóż demokracja jest nawet dla takich jak ty.Twoje wypowiedzi świadczą o
                              tobie,szczerze mówiąc nie najlepiej.Mały zaszczuty ludzik o małym
                              rozumku,zagubiony w swiecie,szuka autorytetów, znajduje to co najłatwiejsze
                              tych co wrzeszczą najgłośniej nie ważne co,wazne żeby było głośno.Inni mówią w
                              sposób za bardzo skomplikowany tudno ich zrozumieć używają trudnych
                              wyrazów...Tonie dla niego za skomplikowane,trzeba by było troszkę pomyśleć...
                              Jak kaczyński mówi do faceta "spieprzaj dziadu" mówi w sposób znajomy, przecież
                              sam uzywa takiego języka jest mu bliski,rozumie go,więc go popiera. Zabawny
                              mały zionący nienawiścia ludzik- popychadło.
                    • Gość: bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 16:12
                      Jesteś typowym wsiokiem co to o niczym nie ma pojęcia ale kłóciić się będzie,
                      bo on to wie lepiej.Burak pastewny z ciebie i tyle.Wstąp do LPR może w kilku
                      osiągniecie choć sredni poziom inteligencji!
                      • Gość: kontast Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 19:08
                        ty wieśniaku masz iloraz pedała czyli mniej niż zero. pewnie głosujesz na
                        promotorów zboczków z PD farbowanców z Uni Wolności, lub z tej pedalskiej
                        partii Nałecza świeżo odzyskanego dla pedałstwa Nałecza. sam powiedział że jest
                        gejem co nie?
                        • bartollommeo Re: Jak mozna faszyzm nazywac czyms normalnym?!? 20.06.05, 11:55
                          Gość portalu: kontast napisał(a):

> ty wieśniaku masz iloraz pedała czyli mniej niż zero. pewnie głosujesz na
                          > promotorów zboczków z PD farbowanców z Uni Wolności, lub z tej pedalskiej
                          > partii Nałecza świeżo odzyskanego dla pedałstwa Nałecza. sam powiedział że
                          jest
                          >
                          > gejem co nie?

Jakiś ty "miły"i "uprzejmy" widać same "merytoryczne"(raczej nie zrozumiesz
                          tego słowa) argumety.Wprost emanuje od ciebie dobroć i życzliwosć dla bliźnich.
                          Jesteś zwykłym prostakiem, który nie własego zdania.Pisałes wcześniej o
                          właściwych rodzinach,które tworzy większość ludzi,pewnie sam nie możesz takiej
                          założyć bo zadna laska cie nie chce i to potęguje tylko twoją nienawiść do
                          ludzi.Biedny ignorant i popychadło.Żegnaj zabawny frajerze!:D
      • Gość: Realistka Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.neurosoft.pl 20.06.05, 16:26
        > Nie należe do żadnej partii [...]
        > nigdy nie głosowalem na LPR ale [...] chyba pierwszy raz to zrobię.

Pierwszy raz, a ha ha...

Pzdr
    • Gość: konrast [...] IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 14:32
      • Gość: bartollommeo Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 14:52
        Ja cię pedofilu od gejów nie wyzywałem.Może byś poprawił umiejętność czytania
        ze zrozumieniem.Kaczyński jest w porzadku?Kaczyński sam jest umoczony.Prawda to
        ciebie w oczy kole zaczęliśmy przeglądać na oczy i argumentów zabrakło:D
      • Gość: szalony ziemniak Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 15:19
        Zaślepione,zacietrzeewione prawicowe ekstremy i szajbusy,takie jak ty,nie są w
        stanie nad niczym się zastanowić same.Tylko powtarzają to co mówią ich guru
        tacy jak Kaczyński zero własnego myslenia.
      • Gość: bartollommeo Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 15:25
        Ty nawet nicka swojego napisać nie potrafisz, a udajesz że myslisz.
      • Gość: bartollommeo Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 15:50
        Zastraszony, zaszczuty człowieczku, może przejrzysz na oczy i zrzucisz jarzmo
        Kaczyńskego i innych Giertychów.Mały pedzio o małym rozumku co to tylko "na
        kogo mam głosować"potrafi napisać.Pamiętaj, zdrowej tkanki społecznej homo nie
        ruszy, jeśli masz z tym problem to sie nie martw, jak mówi twoj idol "To da się
        wyleczyc".
        • Gość: kontarst [...] IP: *.core.lanet.net.pl 18.06.05, 19:06
          • Gość: normalny człowiek Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą IP: 213.17.147.* 19.06.05, 20:02

> jesteś biednym chorym z nienawiści człowiekiem, nawetn ie umiesz dyskutowac,
            > nie masz argumentów tylko obrażasz. to ty mnie pierwszy zaatakowałeś. poza
            tym
            > udajesz "neutralnego" a poppierasz promocję zboczeńców. jesteś słbiutkim
            > bezwolnym człowieczkiem. tak jak pisze GW i takie małe skarłąłe fiutki
            żerujące
            >
            > na pro pedlaskiej propagandzie. boisz sie kaczyńskiego, bo to jest ktoś kto
            ma
            > włąsne zdanie, kto nie boi sie takich piesków co dla mody i poklasku
            szczekają.
            >
            > większość jednak w tym kraju jest normalna i tworzy związki pomiędzy kobietą
            a
            > męzczyzną. fatk, iż prawdopodbnie jest ok. 10 % pedałów. i niech sobie
            > spokojnie żyją. ale taki chory z nienawiści burak jak ty tego i tak nie
            > załapie. wypij sobie jabola pedziu bo inaczej nie łapiesz:)

Bardzo "kulturalna" i "przemyślana" wypowiedź wraz z życzeniami.
            Wie że jest zdrowy ,prawomyślny ,inteligentny,silny.
            Ma własne zdanie jak jego idol p.Kaczyński,oprócz tego nikogo się nie boi
            Jest tolerancyjny- homoseksualistów nazywa "pedałami"i pozwala im
            "spokojnie żyć".

• bartollommeo Re: obrońcy padałow zawsze się znajdą 20.06.05, 11:44
            Twoja wypowiedż bawi mnie niezmiernie:D Udowodniłeś że jesteś tylo małym
            zaszczutym prymitywem, który boi się garstki innych od siebie ludzi,ja jestem
            pozytywnie nastawiony do ludzi.Śmieszą mnie tylko tacy jak ty,śmieszne jest to
            że powtarzasz moje zarzuty które wysunąłem przeciwko tobie w wypowiedziach
            skierowanych do mnie i twierdzisz że to ja nie mam argumentów!Boisz się że jak
            homoseksualiści będą się pokazywać częściej to twoja prawdziwa natura da znać i
            nie będziesz sie mógł powstymać-to cię męczy,więc przykrywasz swoje prawdziwe
            uczucia agresją.Nie wierzysz że można być po środku bo żeby w to uwierzyć
            trzeba choć minimalnie myśleć, czego ty raczej nie robisz.Nie jesteś w stanie
            nawet sobie wyrobić własnego zdania cały czas czekasz co powiedzą twoi idole i
            przejmujesz to bez przemyślenia,inaczej nie umiesz chwila refleksji to za duzy
            wysiłek umysłowy...Mam nadzieję że jeszcze tu jesteś i odpowiesz mi coś
            głupiego,powalisz mnie swoimi "argumentami".Wiem że na pewno tu jesteś bo
            ludzie chorzy tacy jak ty nie mogą sobie odpuśić i dopuscić do tego zeby ktoś
            inny miał ostanie zdanie.
    • k4free PRECZ z PARDOKRACJĄ we Wrocławiu !!! 19.06.05, 17:59
      pl.indymedia.org/pl/2005/06/14709.shtml
    • zdanowitch co Parda zrobił dla Wrocławia 20.06.05, 02:39
      Q Nie jestem w temacie ale co Radziu Parda zrobił dla Wrocławia i regionu ????
      nie wiem może ktoś mi odpowie :)
    • jam16 Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności 20.06.05, 08:12
      A radni są całkowicie nieskuteczni. Przecież tego człowieka trzeba zamknąć
      zanim będzie za późno....
    • wujekmik Re: Po Paradzie Równości Parada Normalności 26.06.05, 18:07
      BBC Word bez żenady nazwało uczestników sobotnich kontrdemonstracji czyli
      wszechpolaczków „neo-nazi”.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka