GoĹÄ: Stef IP: *.kom / 10.103.2.* 03.04.03, 22:27 szkoda przeciez mamy tylu wspaniałych kibiców (wśród nich prawdopodobnie co najmniej jeden morderca!) Taki klub zasługuje na ligę mistrzów! nie kopmy lezącego! APWĆŚ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Ultras zamknij morde IP: *.kom / 10.103.2.* 03.04.03, 22:31 Śląsk ponad wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ati Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Brzozowski. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.03, 22:50 Panie redaktorze, ma pan jakieś osobiste animozje do tego klubu. Zawsze "pluł" pan na Śląsk w swojej gazecie. Motywował pan to tym że opisuje pan prawdę która jest brutalna. Tylko naprawdę pokazał Pan swoje emocjonalne pustkowie w tym artykule - naprawdę fantastyczne przypomnienie nieudanej wizji prezesa Cymanka. Naprawdę fantastyczne miejsce pod artykułem takiej treści o początku końca klubu. Wie pan co to jest ? To jest wbijanie noża w plecy - z jakimi wydarzeniami panu się to kojarzy ? Pan tylko robi to w białych rękawiczkach ... Gratuluję smarowania przez wszystkie te lata na Śląsk, jego prezesów i wszystko co się tyczyło tego klubu. Odstraszał pan doskonale ludzi którzy mogliby wplynąć na lepszy los klubu. Jeśli Śląsk spadnie do III ligi, to powinno się panu wybudować pomnik upamiętniający to wydarzenie, bo bardzo się pan napracował aby tak było ... Gratuluje, jeszcze nigdy nie widziałem żadnego redaktora który w tak perfidny sposób i tak konsekwetnie wykorzystywał IV władzę jaką są media ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Polak Re: Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Br IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 03.04.03, 23:28 Mysle, ze ideologia stworzenia wroclawskiego Bayernu byla dobra. Tylko zostaly popelnione jakies bledy, ktore doprowadzily do tego punkt w ktorym jestesmy. Ale nie wierze w to , zeby Slask spadl na dno , do 3 ligi. Tak wspanialy klub , z taka rzesza sympatykow , poprostu nie moze popasc w ruine. Predzej czy pozniej MUSI znalezc sie jakis sponsor, predzej czy pozniej Slask msi grac w ekstraklasie i walczyc o europejskie puchary. Czego sobie i wam zycze. Zobaczycie , jeszcze bedzie na Oporowskiej Wielki Slask , zobaczycie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Robson Re: Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Br IP: *.tvk-gaj.pl 04.04.03, 10:41 Gość portalu: Polak napisał(a): > Tak wspanialy klub , z taka rzesza > sympatykow , poprostu nie moze popasc w ruine. Predzej czy > pozniej MUSI znalezc sie jakis sponsor, predzej czy pozniej > Slask msi grac w ekstraklasie i walczyc o europejskie puchary. > Czego sobie i wam zycze. Zobaczycie , jeszcze bedzie na > Oporowskiej Wielki Slask , zobaczycie... No, sympatyków to Śląsk ma wspaniałych... w niedzielę pokazali co potrafią... i nieważne, że to była tylko grupka wykolejeńców, że było to poza stadionem i nikomu postronnemu nic się nie stało - kto poważny da teraz choćby złotówkę na Śląsk? U większości wrocławian (zwłaszcza tych co się piłką nie interesują) jest teraz takie przeświadczenie: jak Śląsk to zadyma, zabójstwo, tasaki itp. Jaki sponsor chciałby być z tym kojarzony? Nad tym trzeba by się zastanowić... A tak na maginesie, to ja też wierzę, że kiedyś we Wrocławiu będzie Wielki Śląsk, ale nie wydaje mi się bym tego dożył... Odpowiedz Link Zgłoś
wiktorio1 A moze... 04.04.03, 18:57 by tak pomogl "wplywowy" posel, wyrzucony ostatnio z sejmowego klubu SLD za glosowanie za kolegow... Ma chyba teraz wiecej czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Boris B. Re: Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Br IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 00:17 Gość portalu: Ati napisał(a): > Panie redaktorze, ma pan jakieś osobiste animozje do tego > klubu. Zawsze "pluł" pan na Śląsk w swojej gazecie. Motywował > pan to tym że opisuje pan prawdę która jest brutalna. Tylko > naprawdę pokazał Pan swoje emocjonalne pustkowie w tym > artykule - naprawdę fantastyczne przypomnienie nieudanej wizji > prezesa Cymanka. Naprawdę fantastyczne miejsce pod artykułem > takiej treści o początku końca klubu. Wie pan co to jest ? To > jest wbijanie noża w plecy - z jakimi wydarzeniami panu się to > kojarzy ? Pan tylko robi to w białych rękawiczkach ... > Gratuluję smarowania przez wszystkie te lata na Śląsk, jego > prezesów i wszystko co się tyczyło tego klubu. Odstraszał pan > doskonale ludzi którzy mogliby wplynąć na lepszy los klubu. > Jeśli Śląsk spadnie do III ligi, to powinno się panu wybudować > pomnik upamiętniający to wydarzenie, bo bardzo się pan > napracował aby tak było ... Gratuluje, jeszcze nigdy nie > widziałem żadnego redaktora który w tak perfidny sposób i tak > konsekwetnie wykorzystywał IV władzę jaką są media ... Super, że są ludzie którzy myślą podobnie. Podpisuję się obiema rękoma. Gazeta robiła wszystko żeby zniechęcić Wrocławian do piłki, tworzyć wokół niej złą atmosferę. W pewnym sensie jest współtwórcą "sukcesu" Śląska. Ciekawe o czym teraz będzie pisać panowie dziennikarze. Bez Śląska wasze dochody mocno spadną, a może nawet w oczy zaglądnie wam bezrobocie. No ale w końcu we Wrocławiu jest jeszcze trochę klubów, którym można pomóc sięgnąć dna. Panowie do dzieła! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: WALDI Re: Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Br IP: 195.117.177.* 04.04.03, 10:48 Gość portalu: Boris B. napisał(a): > Gość portalu: Ati napisał(a): > > > Panie redaktorze, ma pan jakieś osobiste animozje do tego > > klubu. Zawsze "pluł" pan na Śląsk w swojej gazecie. Motywował > > pan to tym że opisuje pan prawdę która jest brutalna. Tylko > > naprawdę pokazał Pan swoje emocjonalne pustkowie w tym > > artykule - naprawdę fantastyczne przypomnienie nieudanej wizji > > prezesa Cymanka. Naprawdę fantastyczne miejsce pod artykułem > > takiej treści o początku końca klubu. Wie pan co to jest ? To > > jest wbijanie noża w plecy - z jakimi wydarzeniami panu się to > > kojarzy ? Pan tylko robi to w białych rękawiczkach ... > > Gratuluję smarowania przez wszystkie te lata na Śląsk, jego > > prezesów i wszystko co się tyczyło tego klubu. Odstraszał pan > > doskonale ludzi którzy mogliby wplynąć na lepszy los klubu. > > Jeśli Śląsk spadnie do III ligi, to powinno się panu wybudować > > pomnik upamiętniający to wydarzenie, bo bardzo się pan > > napracował aby tak było ... Gratuluje, jeszcze nigdy nie > > widziałem żadnego redaktora który w tak perfidny sposób i tak > > konsekwetnie wykorzystywał IV władzę jaką są media ... > > > Super, że są ludzie którzy myślą podobnie. Podpisuję się obiema > rękoma. Gazeta robiła wszystko żeby zniechęcić Wrocławian do > piłki, tworzyć wokół niej złą atmosferę. W pewnym sensie jest > współtwórcą "sukcesu" Śląska. Ciekawe o czym teraz będzie pisać > panowie dziennikarze. Bez Śląska wasze dochody mocno spadną, a > może nawet w oczy zaglądnie wam bezrobocie. No ale w końcu we > Wrocławiu jest jeszcze trochę klubów, którym można pomóc sięgnąć > dna. Panowie do dzieła! JEST COŚ NA RZECZY CO PISZE RED. BRZOZOWSKI. JEST PRAWDĄ IŻ JEST TO CZŁOWIEK KTÓRY PRZYCZYNIŁ SIĘ DO MARNEGO WIZERUNKU KLUBU, ALE W STOSUNKU DO DZIAŁACZY !!!!!. PAN CYMANEK ZWIESZA NOSEK NA KWINTĘ ALE CZEMU NIE PRZYZNA ŻE W DUŻEJ MIERZE TO ON JEST ODPOWIEDZIAŁNY ZA TEN BURDEL. JEST MU PRZYKRO. MAM PRPOZYCJĘ , NIECH OGŁOSI PRZETARG NA SWOJE AKCJE, NAWET ODDA JE ZA DARMO TO MOŻE SIĘ PRZYSŁUŻY NA PRZYSZŁOŚĆ DLA KLUBU. KTO SIĘ ZAANGAŻUJE FINANSOWO W KLUB JAK WŁAŚCICIEL ROBI DOBRĄ MINĘ DO ZŁEJ GRY. ODEJDŹ CYMANEK DAJ SZANSĘ INNYM. PAN SIĘ ZACHOWUJESZ JAK CHORY NA WŁADZĘ. CZAS ODEJŚĆ I ODPOCZĄĆ. MOŻE KOMUŚ INNEMU UDA SIĘ WYDŹWIGNĄĆ ŚLĄSK,CHOCIAŻ DO NORMALNEJ, STABILNEJ SYTUACJI. ZESPÓŁ JEST - BO O NICH ZAPOMINAMY - MŁODZI LUDZIE STĄD Z DOLNEGO ŚLĄSKA. NIE ZAPRZEPAŚĆ PAN TEN WIELKIEJ SZANSY PANIE CYMANEK - PANA CZAS MINĄŁ. PA PA. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Boris B. Re: Wbijanie noża w plecy - specjalność: Artur Br IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 16:12 > JEST COŚ NA RZECZY CO PISZE RED. BRZOZOWSKI. JEST PRAWDĄ IŻ JEST > TO CZŁOWIEK KTÓRY PRZYCZYNIŁ SIĘ DO MARNEGO WIZERUNKU KLUBU, ALE > W STOSUNKU DO DZIAŁACZY !!!!!. PAN CYMANEK ZWIESZA NOSEK NA > KWINTĘ ALE CZEMU NIE PRZYZNA ŻE W DUŻEJ MIERZE TO ON JEST > ODPOWIEDZIAŁNY ZA TEN BURDEL. JEST MU PRZYKRO. MAM PRPOZYCJĘ , > NIECH OGŁOSI PRZETARG NA SWOJE AKCJE, NAWET ODDA JE ZA DARMO TO > MOŻE SIĘ PRZYSŁUŻY NA PRZYSZŁOŚĆ DLA KLUBU. KTO SIĘ ZAANGAŻUJE > FINANSOWO W KLUB JAK WŁAŚCICIEL ROBI DOBRĄ MINĘ DO ZŁEJ GRY. > ODEJDŹ CYMANEK DAJ SZANSĘ INNYM. PAN SIĘ ZACHOWUJESZ JAK CHORY > NA WŁADZĘ. CZAS ODEJŚĆ I ODPOCZĄĆ. MOŻE KOMUŚ INNEMU UDA SIĘ > WYDŹWIGNĄĆ ŚLĄSK,CHOCIAŻ DO NORMALNEJ, STABILNEJ SYTUACJI. > ZESPÓŁ JEST - BO O NICH ZAPOMINAMY - MŁODZI LUDZIE STĄD Z > DOLNEGO ŚLĄSKA. NIE ZAPRZEPAŚĆ PAN TEN WIELKIEJ SZANSY PANIE > CYMANEK - PANA CZAS MINĄŁ. PA PA. Komu się uda!? Może Tobie? Wal do Śląska. Wszyscy na Ciebie czekają! Dasz 100zł jesteś Prezesem. Nie czekaj, może Tobie się uda. Cymanek to frajer, Ty będziesz lepszy! Prawda jest taka,że jedyną osobą, która daje od dobrych paru lat na Śląsk jest Pan Cymanek. To dzięki niemu ten Klub jeszcze istnieje. A co Ty zrobiłeś dla WKS. Chodzisz chociaż na mecze!? Pa Pa, ale niestety dla Śląska. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Arka Re: Buahahahahahaha IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.04.03, 00:16 zawsze i wszedzie Arka najlepsza bedzie. A po co na mapie Polski taki klub jak slask? upadlosc bliska-buhhahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 4a Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: *.sfpl.org 04.04.03, 05:07 No coz, mozna robic cos za panstwowe pieniadze jesli ma sie wladze. Jesli wladza ucieka, to i tez pieniadze. Nikt "zdolnych" i bezwartosciowych kupowac dzisiaj nie bedzie. Moze nalezy czekac do nastepnych wyborow i miec nadzieje, ze nasze wroclawskie Stowarzyszenie od sportu znow bedzie u wladzy. Poki co trzeba miec za co sie utrzymac, a to bedzie bardzo trudne. Pilkarze juz nie wytrzymuja i dorabiaja na boku. Pora zamknac ten interes. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cynek Najwyższa pora (nie mogłem się doczekać) IP: 195.116.30.* 04.04.03, 07:30 Nareszcie palanty przestaną nam robić wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szef Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: 195.75.14.* 04.04.03, 07:42 Nie martwicie się zostanie Polar, będziecie przychodzić na jego mecze, przecież połowa Śląska to "chłopaki" z Polaru. Jak się nie ma kasy, to gdzie do koryta. Do zobaczenia na meczu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 9 Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: 217.96.51.* 04.04.03, 10:50 nareszcie na apel Maciorowskiego odezwał się guru Brzozowski , błysnął ślepą nienawiścią do Śląska. No to pismaki macie o co walczyliście kilka ładnych lat. Śląsk na dnie !!!! to chcieliście widzieć, zero ambicji , żadnego pozytywnego tekstu o klubie który kona . Wraz z końcem Śląska nadejdzie koniec waszej żenady dziennikarskiej.O czym będziecie pisać !!!!! Nikt tu nikomu nie będzie wygrażał ale myślę że kiedyś wy nędzni dziennikarze sięgniecie pismackiego dna a ludzie się o tym dowiedzą !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: BUC Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: 195.117.177.* 22.04.03, 21:13 a możebyście się waleczni kibice śląska opodatkowali dobrowolnie na rok - np po stówie miesięcznie (na piśmie). Nie byłaby to lepsza pomoc dla kochanego klubu niż pierdolenie o szopenie? wtedy dopiero możemy powiedzieć, że na tonącym okręcie zostaliśmy do końca. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robbin Górnik Wałbrzych zaprasza do A klasy!!! IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 04.04.03, 13:01 Jakoś wcale mi nie smutno z powodu degrengolady w Śląsku. Mój Górnik Wałbrzych też to przeżył. Jak się rozpadał, Wrocław sie śmiał. Teraz śmieje się pięciokrotnie mniejszy Wałbrzych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: lexus wszyscy macie krotka pamiec IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.04.03, 14:27 Wszyscy krytykujacy dziennikarzy maja krotka pamiec. Czasem wchodze na to forum, by poczytac jak dopieprzacie sie do Gazety. Dawalem pieniadze do Partner Klubu, a wlasciwie firma, ktora mam dawala. Nikt bardziej nie zasluzyl na krytyke niz pan Cymanek. Wierzcie mi, rozwalil wszystko, co mozna bylo rozwalic. Przed czterema laty, grupa przyjaciol postanowila zroboc cos w tym klubie. Bylismy zaprzyjaznieni, zintegrowani, wykladalismy kase i doprowadzilismy klub do I ligi. To latem przed pierwszym sezonem w I lidze wszystko runelo. Cymanek, razem z Fajbusiewiczem formalnie rzadzili klubem, choc prezesm byl ktos inny. To cymanek wywalil kase na kopaczy, tak wielka, ze wszyscy lapalismy sie za glowy. Nota bene Ani Wlodarczyk, ani Nazaruk, ani inni ktorzy przeciez mieli grac dla chwaly tego klubu w nim nie zostali bo musieli byc sprzedani, gdy okazalo sie ze Cymanek przeszarzowal. Bylismy w opozycji do jego decyzji, ale musielismy odejsc. Klucil sie z nami wyzywal, w koncu wiekszosc miala dosc i dala sobie spokoj. Gdy prubowano ukrocic Cymanka, doprowadzil do totalnej wojny w klubie. Nawet tak prawego czlowieka jak Bogdan Ludkowski doprowadzil do odejscia ze Slaska. Rozbil nasza grupe, zawsze mowil ze wie jak poprowadzic slask, wiec dalismy mu go poprowadzic. Dziennikarze Gazety, choc ostro, wlasciwie skupili sie na krytyce tylko Cymanka. Nigdy nie przeczytalem przez ten czas artykulu wymierzonego w druzyne, obrywal ten, kto doprowadzal powoli do ruiny. Za beznadziejna polityke transferowa, za pozyczke u Ruski, za wplatanie sie w ciemne interesy z Fajbusiewiczem ktore doprowadzily go to tego, ze musial oszukac wlasny klub przy transferach Nazruka i Wasilewskiego. Niestety inne gazety albo ulegly Cymankowi, albo zostaly przez niego oklamywane, byly jego tuba i to raczej im nalezy dziekowac za to ze ten czlowiek przetrwal tak dlugo. Moja firma byla w kryzysie, nawet mialem juz zwijac interes, teraz sie odbijam, moze nawet wroce do dawania na sport, ale nigdy na Slask z Cymankiem. Pamietam taka scene jak w partner klubie zalecali inni dzialacze by nie drukowac pewnego kalendarza, bo tylko szkoda na to pieniedzy. A bylo juz biednie. Cymanek rzucil sie na nich, ze: firemke to sobie moga budowac u siebie, bo on buduje tu wielki holding. Takich sytuacji bylo mnostwo. Nikogo nie sluchal i z nikim nie konsultowal zadnej decyzji. To, gdzie jest teraz Slask, jest jego wylaczna zasluga. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ati Czesc Lexus IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.03, 19:56 Skoro mamy słabą pamięć, to sprawdzę Twoją. Juz sie kiedys spieralismy jak Slask lecial do II ligi. Pamietasz ? Wiem ze nigdy nie Cie nie przekonam do zadncyh innych pogladow niz Twoje w tej sprawie, bo przejechałeś się na Śląsku i wpakowałeś w niego pieniądze. Tylko że na dobrą sprawę to wcale nie chce Cię do niczego przekonywać. Ty jak i wtedy dopinasz się do Cymanka. Nie kwestionuję tego jakim on jest prezesem - powiedzmy że mogę Ci nawet uwierzyć na słowo że jest najgorszą osobą na świecie na to stanowisko. Tylko powiedz mi - czy atakowanie jego osoby, ustawicznie od kilku lat zaszkodziło wizerunkowi tylko tego człowieka ? Otóż nie, ucierpiał na tym przede wszystkim klub. Za kilka lat nikt nie będzie pamiętał kto był jego prezesem, tylko będzie mieć złe zdanie o Śląsku. Nawet przed ostatnimi wydarzeniami na Grabiszyńskiej, wrocławianie z którym rozmawiałem o tym klubie mieli złe zdanie o WKS - chyba nie wzieło się ono z powietrza. Zdaj sobie z tego sprawę - Ty siedziałeś w zarządzie klubu więc wiesz swoje, ja też wiem jak to wygląda od środka, natomiast 99% ludzi czyta i wierzy w to co napiszą w gazetach - teraz zastanów się czy są rzetelnie informowani przez tych panów... Teraz znów powiesz - to wina Cymanka to co jest teraz ze Śląskiem. Jak mogło być inaczej, skoro dziennikarze z taką agresją atakowali klub. To kto miał go zastąpić ? Dlatego dalej on tam siedzi. Już nie jako prezes a nadal ataki skupiają się na nim - nie na obecnym prezesie, tylko na nim, byłym. Przecież swojego wroga trzeba dobić do końca ... W Poznaniu, gdy Lech był w drugiej lidze, atmosferę wokół klubu wytworzyła prasa - to ona sprawiła że na mecze przychodziły już w 2 lidze komplety publiczności i klub ma z tego sporą cześć budżetu po dzień dzisiejszy - jego kibice też do najgrzeczniejszych nie należą więc nikt nie zasłoni się opinią że to przez to ludzie nie przychodzą na Śląsk. We Wrocławiu natomiast odwrotnie - dziennikarze zbudowali atmosferę w okół klubu, odstraszającą wszystko i wszystkich. Mam nadzieję że są z siebie dumni - jak Śląsk poleci do 3 ligi, to może w końcu znajdą sobie nowy obiekt ataków, bo wówczas 3 liga nie będzie to już dostatecznym "gorącym tematem". Jeszcze chciałbym się spytać - czy wolno się śmiać z cudzych marzeń ? Podobno nie, natomiast pan Brzozowski zrobił to - wyszperał coś sprzed dobrych kilku lat, żeby ironicznie podać to pod atykułem o takiej smutnej treści - wyśmiać marzenia Cymanka... W takiej sytuacji, no chyba że pan Brzozowski lubi wisielczy humor.Ale kto pod kim dołki kopie ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TYLKO ZAGŁEBIE Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.04.03, 09:41 NIE SZUMCIE WIERZBY NAM ZALU CO SERCE RWIE ,NIE PŁACZ WROCŁAWSKI PSIE, BO W TRZECIEJ LIDZE NIE JEST ZLE!!!!!!! ZA ROK A MOŻE DWA KLASA A , za PIEĆ MO ZE SZEJŚC O TOBIE KURWO ZGINIE WIESC!!!!!!!!!!CAŁA POLSKA JEB..IE ŚLĄSKA!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: (((((((((((-: Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 19:18 Nie płacz wrocławski psie z żalu, bo serce rwie, nie płacz wrocławski psi, bo w III lidze nie jest źle!!! Za rok a może dwa WKS w klasie A, za pięć a może sześć już po tej qrwie zginie wieść!!! ((((((((((((((((((((-: Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: totti Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: *.lanet.wroc.pl 15.04.03, 00:41 Zalosne... Chlopaki z "miasta" Lubina! Uspokojcie swe zawadiackie, dziarskie buzie. Jak mawial jeden Shrek "krowy doic!!!". CZy wy nie kumacie, ze jak Slask sie rozsypie to pismaki z Wyborczej wezma na tapete Zaglebie? Zyjecie gdzies na miedzianych polach, "tlumnie" uczeszczacie na dozynkowy stadion, ale to sie skonczy... Kilka afer w KGHMie, frontalny atak Brzozowskiego i jego Wyborczych kumpli i... wiejska pioseneczke o psie co to placze i spada do A-klasy, trzeba bedzie moyfikowac... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 9 Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: 217.96.51.* 15.04.03, 12:57 Śląsk w 3 lidze będzie miał więcej oddanych kibiców niż "Miejski"KS z Lubina to tak nawiasem i przy okazji ,jeszcze się nie utrzymaliście .....a co do redaktorków :to sztuką jest coś pisać pozytywnego a nie żyć krytyką przez kilka lat ,kto wam za to płaci ...... czy to tylko nienawiść do klubu który jest z Wrocławia i ma wspaniałą tradycję , ludzie się z was śmieją ..chyba czas pożegnać sie z działem sportowym GW. PS.Sportowy Wrocław jest przeciwko wam i stopniowo będzie bojkotował GW . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czester Tylko połączenie Polaru i Śląska IP: W3cache.Rozanka.WROC.PL:* 15.04.03, 20:06 uratuje piłkę we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eric Re: Tylko połączenie Polaru i Śląska IP: 195.20.110.* 18.04.03, 14:24 mam wrażenie, że ogólny klimat wokół Śląska jest mało pozytywny. na przykład w takim poznaniu ich lech jest wizytówką miasta i regionu. ludzie którzy nawet piłką się nie interesuja mówią "nasz lech"!!! a we wrocławiu, jak mówie że idę na mecz to patrzą się na mnie krzywo - chuligani, złodzieje, słabi piłkarze - takie skojarzenia. i wydaje mi się, że duża w tym zasługa zarówno pana prezesa jak i dziennikarzy gw, którzy o Śląsku nic pozytywnego nie napisali. a czy nie byłoby przyjemnie pooglądać najlepsze w Polsce drużyny na oporowskiej, nie mówiąc już o pucharach?? pozostaje tylko telewizja ... wrocław ma możliwość na utrzymanie drużyny w pierwszej lidze, na wysokim poziomie tylko muszą się tym zająć odpowiednie osoby i musi powstać pozytywny klimat wokół klubu. a najlepiej byłoby zacząć od nowego stadionu ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 4a Re: Tylko połączenie Polaru i Śląska IP: *.uchastings.edu 18.04.03, 20:27 Wroclaw by mial tylko ze musi oddac ukradzione pieniadze. Trzeba poczekac az wasze "sportowe" stowarzyszenie pojdzie z torbami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Woo Re: Krytyczna sytuacja Śląska IP: *.lubin.dialog.net.pl 21.04.03, 11:21 Śląsk zmierza powoli w kierunku III ligi. Nawet nie będzie szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś