Gość: harry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:51 tosh z bonkersem wrócili i próbują zaistnieć. jako Bożena Lose, smakosz_buraka, q i inne takie tam prowokacje. ludzie: do szpitala leczyć się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: q Re: podsumowanie wieczoru na forum z Magdą z ASP IP: *.media4.pl 17.06.05, 23:52 ja jestem nowy, wypraszam sobie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: podsumowanie wieczoru na forum z Magdą z ASP IP: *.media4.pl 17.06.05, 23:54 ale już lecę na imprę, tel zadzwonił, a myślałem że to będzie żałosny wieczór przy kompie, pa, lecę się bawić :-)))) !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twój stary I bardzo dobrze, że stosują takie prowokacje IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.06.05, 23:53 Przynajmniej ujawniają ciemnotę polaczków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harry Re: I bardzo dobrze, że stosują takie prowokacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.05, 23:57 nie jesteś moim starym tylko jesteś żałosnym skompromitowanym gryzipiórkiem najbardziej szmatławych redakcji w tym mieście. skompromitowałeś się na forum już dawno bomers. poziom twoich prowokacji to pierwsze klasy przedszkola. gorzej było z tobą już chyba tylko w radiu gdzie ubaw jest do dziś jak się o tobie gada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bożena Lose UKRZYŻOWAĆ ICH! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 00:00 Bo to pewnie żydzi lub cyganie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurna-listka Re: UKRZYŻOWAĆ ICH! IP: 80.245.39.* 18.06.05, 00:05 Nie. Po prostu chłopcy, którzy myślą, że są dziennikarzami. A poziomem nie różnią się od kiboli i dresiarzy. Ten sam język, te same zainteresowania. Całe środowisko się z was śmieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ditran Jesteś dziennikareczko - kpiną IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.06.05, 00:08 I co z tego? Ty nazywasz siebie dziennikarką skoro przeszkadza inne zdanie na forum. Oj zmień zawód i wstąp do LPR-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikareczka Re: Jesteś dziennikareczko - kpiną IP: *.yzmaint.southbury.ibm.com / *.southbury.ibm.com 18.06.05, 00:16 O. Wreszcie napisałeś coś jako ditran. Prawda boli, co nie? Karykaturo dziennikarza? "Bożeno Lose" :) Popatrz na siebie i ujrzyj swoimi oczkami, że skompromitowałeś się już w internecie do końca. Razem z toshem pokazaliście, że w dzisiejszych czasach dziennikarzem może być nawet największy prymityw, cham i prostak. Myślisz, że dlaczego trafiłeś do Ekspresu Wrocławskiego? Bo nigdzie indziej nie chcieli niezrównoważonego popaprańca, który grozi ludziom w internecie śmiercią, obraża ich i stosuje głupie prowokacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Jesteś dziennikareczko - kpiną 18.06.05, 05:35 inne zdanie nie przeszkadza, ale brak klasy i zero jakkolwiek rozumianego dobrego wychowania i owszem... a kiedys, gdysmy z Bomersbachem w jenej stacji radiowej kombinowali, to mialem go nawet za porzadnego kolege. Potem z radia go wywalili, albo tez wywalil sie sam i nasz kontkat sie urwal. Zdarzylo mi sie widziec go jeszcze kiedys w autobusie z obitym pyskiem a teraz to juz na milion procent go nie zobacze, za dalekosmy sa od siebie, a moze i dobrze...szkoda tylko, ze ludziom sie tak radykalnie w dyniach zmienia na stare lata. A tylesmy z red. Borkowska mieli cieplych slow Jacku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziennikareczka Re: podsumowanie wieczoru na forum z Magdą z ASP IP: 210.0.209.* 18.06.05, 00:29 Dobra robota Harry. Zresztą kolejny raz. Osiołki pewnie nie mogą zrozumieć, że taka fajna prowokacja znowu padła. Ditranowi vel Bożenie Lose vel Magdzie z ASP vel smkoszowi_burakow zmiękła chyba rura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurnalistka Re: Zazdrości suka IP: 148.235.160.* 18.06.05, 01:08 Nerwy puszczają Bomersbach? Prawda boli ale cię wyzwoli matołku. Pamiętaj o tym. Głupio tak zostać zdemaskowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: Zazdrości suka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 01:18 Ale się pasjonująca dyskusja zrobiła. Tylko aż nie mogę uwierzyć, że te różne prowokacje internetowe robi jakiś dziennikarz. Serio tak jest? Przecież to kompletna paranoja, żeby zawód zaufania publicznego wykonywał taki dzieciak. Panie Bomesbach ile pan ma lat? Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.asp Re: Zazdrości suka 18.06.05, 01:22 Młody jestem jeszcze i szaleję ile wlezie. Odpowiedz Link Zgłoś
magda.z.asp Re: Zazdrości suka 18.06.05, 01:44 :) o kurde zapomniałem się przelogować tyle człowiek ma tych nicków że spamiętać nie może Bożena Lose, Ditran, smakosz_burakow ale jak kolega Tosh wróci to walniemy dwie flaszki i już uporządkuję swoje wszystkie tożsamości. Odpowiedz Link Zgłoś
ckodwro Re: Zazdrości suka 18.06.05, 19:34 powtarzam sie, ale znajdz sobie kolego jakąś dupę i będziesz miał zajęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurna_ditranistka Re: podsumowanie wieczoru na forum z Magdą z ASP IP: *.andinatel.com / 200.107.34.* 18.06.05, 02:03 Dobranoc Ditraneczku! Słodkich snów życzy koleżanka po fachu. Do usłyszenia albo zobaczenia, nie znasz dnia ani godziny, kiedy wspólny zawód nas połączy. Chociaż ja bym na twoim miejscu zrezygnowała. Po co robić z siebie pośmiewisko? I to równo w wyborczej, robolu, radiu, itd. Śnij o Bożenie Lose albo Magdzie z ASP! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel tosh oświadczam IP: 81.219.236.* 18.06.05, 03:40 Nie mam nic wspolnego z prowokacjami na forum wyborczej i z zadnymi innymi takoz. Odwalcie sie ode mnie, chyba ze plucie syfem sprawia wam przyjemnosc. Jesli sprawia, to milej zabawy. Ja w to wbijam i to oswiadczenie niech bedzie ostatnim akcentem mojej bytnosci w tym dole wypelnionym wymiotami i innym badziewiem, ktory dla paru osob jest jedynym miejscem, ktore stwarza okazje do obrobienia mi czterech liter i poczucia smaku tryumfu. Zreszta, od dawien dawna juz tu nic nie pisze, czego i wam zycze. Aha - a Jacek moze sobie pisac co mu sie podoba, a wy - skoro jestescie tak oburzeni - to nie pompujcie balonika i zwyczajnie olewajcie jego posty. Bo prawda jest taka, ze to wy sie kompromitujecie probujac, zreszta nieudolnie, obrazac go i mieszac z blotem za to, ze w sposob dosc ekscentryczny smieje sie z was zwyczajnie. Tu was boli? Niepozdrawiam mt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel tosh i jeszcze jedno IP: 81.219.236.* 18.06.05, 03:47 kolezanko o pieknym nicku jurna-listka powinnas sie wyluzowac. Bo jesli, moja droga, jestes taka madra i tak wspaniala (stawiam Ciebie za nasze przeciwienstwo, skoro tak nas-oczywiscie podstawnie-obrazasz) to nie powinno Ci sprawic problemu wykonanie telefonu do mnie lub do Jacka i co za tym idzie wylanie miski zolci, ktora chyba Ci juz mocno doskwiera, prosto na nasze glowy. Troche odwagi, jesli masz problem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big sister Re: oświadczam IP: *.lpaxtn01.pa.comcast.net 18.06.05, 10:37 > Nie mam nic wspolnego z prowokacjami na forum wyborczej czyżby? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=72&w=22127997 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vel tosh Re: oświadczam IP: 81.219.236.* 18.06.05, 18:14 chodzilo mi o te ostatnie... Za Magde posypalem glowe popiolem... Odpowiedz Link Zgłoś