Dodaj do ulubionych

Rafał Blechacz w Filharmonii Wrocławskiej

IP: *.chello.pl 29.10.05, 07:57
Przestańcie wypisywać te brednie o odwoływanych koncertach!!!! To, że tifc
sobie zamarzył, że zwycięzca zagra teraz wielkie tournee, to jeszcze o niczym
nie świadczy! Blechacz zagra dokładnie tyle koncertów, na ile podpisał umowę!
Obserwuj wątek
    • Gość: tfurca subiektywnie IP: 212.127.66.* 30.10.05, 19:01
      koncert w filharmonii wrocławskiej finalisty XV konkursu im. f.chopina ...
      cudowne to bylo chłopak ma power. pierwsza cześć - wydawało się jakby fortepian
      był nie dostrojony - tzn ja tego bynajmniej nie zauważyłem, podsłuchałem w
      czasie przerwy, za to pan od kamery z tvp3, który stał przede mną, hmmm bateria
      siadła po trzech akordach i zmagał się on z panią z obsługi że musi wyjść po
      nową, no co za debil... to rozpraszalo bardzo... a przecież wiadomo, że jak się
      nawet pali to wychodzić nie można.

jednak i tak było to wszystko piękne, porywające, wypieki na twarzy. druga cześć
      koncertu i 5 bisów to majstersztyk, oklaski na stojąco, okrzyki, aplauz
      dudniaący, a on, Rafal B. skromny, kłaniający się i nawet nie rozproszyło mimo
      złowrogich pomruków na sali [mogło dojsc do morderstwa przez to], że ktoś dostał
      esemesa i komórka komuś zadzwoniła plus ktoś zaczął bić brawo gdy nie trzeba
      było ...

zatem tłumy ogromne ludzisk, różnojakich, przedstawiciele władz miasta, rodziny
      z dziećmy, oczywiście wiekszość to szacowni melomani w podeszłym wieku, ... grał
      nasz bohater narodowy bez orkiestry, sam, na scenie też siedzieli ludzie, czemu
      zatem nie udało się zrobić przekazu na rynek by cały wrocław to odczuł po trochu
      to wydarzenie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka