Dodaj do ulubionych

Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprzed...

16.01.06, 21:24
Cos czuję, że policjanci maja rację!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: bzzzz Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:11
      Lepszej promocji ksiazki nie mozna sobie wyobrazic! :-)
      • Gość: jagas Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.e-wro.net.pl 17.01.06, 09:19
        też tak pomyślałam....
        • Gość: tom Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.01.06, 10:03
          Wystarczy wpisać tytuł książki w wyszukiwarce i już zna się nazwisko autora. De
          facto wszystkie dane zawarte są w artykule. A jak jest niewinny...
          • looney1 Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 18.01.06, 09:10
            Dzisiaj ciężko się wypromować w tradycyjny sposób. Trzeba sięgać po metody,
            które są zabójczo skuteczne.

---
            O zdjęciach gadają
            obiektywni.pl
          • Gość: Acan HEHE, PODRÓŻNIK, BO PEWNIE PO MORDZIE UCIEKŁ Z POL IP: *.spray.net.pl 18.01.06, 09:11
    • Gość: Krzysztof Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 12:15
      Jeśli sprzedał ten telefon to niech się wytłumaczy skąd miał. Zresztą gdyby się
      wytłumaczył policjanci chyba by go nie zgarnęli... Za dużo by ryzykowali.
      • Gość: krytyk Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.magma-net.pl 17.01.06, 14:32
        na razie zostal 'zatrzymany' i to juz drugi raz, wczesniej sad nakazal
        natychmiastowe zwolnienie, trudno wiec od razu orzekac o winie, swietne dowody -
        telefon i ksiazka, niedlugo moze zaczna zatrzymywac autorow kryminalow?
        • Gość: rozbawiona Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 21:07
          Ludziska, smieszni jestescie! Zapewne akta tej sprawy są ściesle tajne, a Wy najlepiej wiecie, czy winny czy niewinny, po tej krótkiej informacji w internecie:) Przeciez to nie Policja wnioskuje o tymczasowe aresztowanie tylko prokurator! To sprawa o zabójstwo, a nie o kradzież torebki w dyslkotece, Policja tylko wykonuje Polecenia prokuratora!:)
      • Gość: n Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:53
        coś tam musi być - jakiś opis, który dla niewtajemniczonego jest niemożliwy do
        stworzenia, a pewnie zgadzają się i metody i okoliczności, kolejność zadawania
        ciosów, miejsca ciosów, narzędzie itp...
        • Gość: ela Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.toya.net.pl 18.01.06, 12:54
          a od kiedy policjanci książki czytają
          • Gość: policjant Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:05
            Muszę ci Elu powiedzieć, że czasem czytają. Dziwne no nie ???
    • Gość: aa [...] IP: *.chello.pl 17.01.06, 13:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: BartekP Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.bankier.pl 17.01.06, 14:51
        Właśnie czy to nie jest promocja tej ksiązki???
        • adusia1989 Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> 17.01.06, 18:20
          swietne spostrzezenie! moze tak byc czytalam kiedys o artystce która udawala ze
          umarla i to chyba bylo inspiracja jej obrazow. Chcac nie chcac ksazka bedzie
          wypromowana i na pewno stanie sie popularniejsza, wiecej osob po nia siegnie
          jednak ja uwarzam ze nie wszyscy artysci sa az tak tworczy i posuwaja sie do
          takich wyszukanych sposobow promocji
          • Gość: m Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:54
            a pamiętacie prowokację Jerzego Nowaka?
            Przy okazji reklamę folmu paradokumentalnego?
        • Gość: GIEDROWICZ Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.chello.pl 18.01.06, 00:42
          to rzeczywiście smutne, że aby doczekać się wzmianki o napisanej przez siebie
          książce na łamach "gazety" trzeba być anarcholewakiem, neokomunistą, zboczeńcem
          lub mordercą - bardzo to smutne!! nie mówiĘ oczywiściE o artykułach
          sponsorowanych, niemniej "gdybym miał pieniądze, to też bym nie zapłacił!" :o)
          moja powieść pt. "Bessa~Lala" jest o miłości, chociaż też w niej nie brakuje
          dreszczyka emocji. POLECAM!
          • Gość: czytacz Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 07:59
            a tu jest recenzja tej książki ;))) :
            Marta Mizuro 2005-06-27
            Recenzja "Czytelnia.onet.pl"
            Jakoś nie potrafię sobie wytłumaczyć fenomenu powieści z tzw. kluczem. O ile nie
            przymykam oczu na zamiłowanie odbiorców do sensacyjek i plotkarstwa, to jednak
            pojąć nie mogę, dlaczego bezpośrednio nie zainteresowany wydawca chce podjąć
            ryzyko wydawania tytułu, którego celem jest złośliwe, paszkwilanckie wręcz (w 90
            % przypadków) sportretowanie kilkudziesięciu żywych, acz niekoniecznie znanych
            wszystkim, osób. A cała zabawa polega na tym, żeby pierwowzory karykatur
            rozpoznały się pod zmienionymi nazwiskami, podzieliły odkryciem z kolegami i
            rodziną, a następnie (w 80 % przypadków) poobrażały na autora. Nie rozumiem
            także, jakież to powody kierują twórcą, który publikując takie dzieło popełnia
            (na ogół) towarzyskie seppuku. (...) Bohaterem „Bessy~Lali” jest niejaki Hubert,
            dla przyjaciół Berti, zdradzający duże podobieństwo do autora (klucz obejmuje
            wszystkich). Współpracuje on z redakcją pewnego kultowego czasopisma, jak
            podejrzewa – stojącego na „lewej kasie”. Redaktorzy wykorzystują go jako
            niskopłatnego chłopca na posyłki, co przyprawia Bertiego o niemałą frustrację i
            nic dziwnego, że marzy tylko o tym, by się na nich odegrać. Kiedy bohater nie
            biega akurat z jakąś sprawą i nie doznaje kolejnego upokorzenia, włóczy się po
            różnych imprezach, knajpach lub ulicznych fastfodziarniach, bo tylko na nie go
            stać. Coś tam niby inwestuje na giełdzie, stąd wzięła się ta „Bessa”, ale w
            szczegóły nie wchodzi: pewno przy tej okazji nie styka się z osobami godnymi
            obsmarowania. Kiedy już czytelnik dochodzi do wniosku, że poza infantylnymi
            opowiastkami o pijacko-narkotycznych rozróbach oraz odegraniem się na znajomych
            dziwkach i złodziejach bohater nie ma nic ciekawego do zaprezentowania, ten – co
            podkreśla nieustająco – cynik o romantycznej duszy, zakochuje się po uszy.
            Uczucie spływa na niego tak nagle, jak autorowi przychodzi do głowy pomysł, by
            może jednak uraczyć czytelnika jakąś fabułą. I nawet przez pewien czas (w części
            drugiej zatytułowanej „Lala”) trzyma się swojego pomysłu, dopóki ukochana,
            wzorcowo zła kobieta podejrzewana na zmianę o czary i satanizm, zerwawszy z
            szaleństwami, lecz wcześniej poniżywszy Bertiego do cna, nie wychodzi za mąż.
            Zanim wystrzeli końcowa strzelba prezentowana wcześniej głównie po to, by całą
            powieść przekierować na tory thrillera, a nie jego parodii, Hubert opowie nam
            jeszcze o paru imprezkach, o których najwidoczniej wcześniej zapomniał. I ja w
            tym momencie zapomniałabym, że w tej części powiększa się jeszcze lista
            portretowanych, m.in. o pewnego wydawcę, co chyba nie uwierzył w talent
            polskiego „Céline’a”. Czyli pewną konsekwencję w tym chaosie da się
            zaobserwować, ale wrażenie niechlujstwa w konstrukcji pozostaje. Tak sobie
            myślę, że już chyba wiem, po co takie powieści powstają – otóż dlatego, że
            występowanie w roli portrecisty stwarza okazję ku temu, by uczynić z siebie
            jedynego sprawiedliwego zmagającego się z bezwzględnym światem. Ustawienie się w
            takiej pozycji automatycznie czyni z nieciekawej persony bohatera tragicznego i
            właściwie nie trzeba go już było w tym celu dobijać. Z drugiej strony: może
            takie powieści powstają tylko po to, by wreszcie zmotywować autora do
            przeprowadzenia się do jakiegoś pomniejszego, przyjemniejszego miasta.
        • jimmypi Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> 25.01.06, 11:28
          Czy czytałeś tę książkę?? Czy znajdę tu kogoś, kto tę książkę czytał??Z pewnych
          względów, znając nieźle środowisko ofiary, chciałabym książkę "Amok" przeczytać,
          ale niestety chyba jej nakład jest aktualnie wyczerpany.
          • Gość: t Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.80-203-5.nextgentel.com 25.01.06, 16:49
            ja czytalam. ksiazke tez posiadam. Polecam
    • Gość: allegrowicz Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:46
      Na allegro jest użytkownik "Bala",
      który sprzedzał coś w grudniu 2000.
      Ciekawe czy to on...
    • Gość: bolo Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:00
      hehe,myślicie,że byłby taki głupi,żeby zabić i opisać to w książce? podoba mi
      się ten motyw, widać,że uczy się od najlepszych np.od Sharon Stone ;))
    • Gość: bri Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.crowley.pl 17.01.06, 15:11
      "Tropiąc internet" - trudne zadania stawia sobie nasza policja ;)
      • Gość: maja Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:21
        :D
        • Gość: m Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:58
          są tacy, ktorzy się tym non stop zajmują i wcale to nie jest śmieszne, jak
          myślicie, z kim ci wszyscy pedofile ujęci po przybyciu na spotkanie z nieletnim
          rozmawiali na czacie?
          Tego typu prowokacje są czasami dość zastanawiające, wiem n.p., że niektórzy
          policjanci udający meneli namawiają spotkanych nocą prawdziwych meneli do
          n.p. "skoku" na kiosk.
      • Gość: Grom Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 03:51
        > trudne zadania stawia sobie nasza policja ;)
        ---------------------------------------------------
        Słuszną linię ma Nasza Władza.
    • Gość: justyna Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:30
      Małe sprostowanie: Chobienia to powiat Lubin
      • Gość: Zniesmaczony Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:37
        Czy można uznać ten cytowany fragment książki za jej reklamę ! Kto przeczyta
        taką chorą książkę !
        • Gość: LaurenO Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:24
          Ja... i wielu, wielu innych.
          • Gość: Zapolska Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:35
            Można podpisywać się LautrenO, i mieć mentalność garkotłuka, żądnego taniej
            sensacji.
    • Gość: kajetan wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 17.01.06, 15:44
      Nie mam zwyczaju przyczepiać się do takich sformułowań, ale "tropiąc internet"?
      czyżby chodziło o animizację intenetu?

pozdrawiam
      • Gość: rm Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.06, 15:46
        znam osobiście wdowę po darku, jesli to ten koleś go zabił , to mam nadzieje,
        że wsadzą sku..ela na 25lat. a jak nie on.. to niech sie dobrze tłumaczy skąd
        mial telefon. nie czepiajcie sie sformułowań bo to nieistotne w tym momencie..
        • darr.darek jak tam PiS, wywiążecie się z pogadanek przedwybo 17.01.06, 17:57
          Gość portalu: rm napisał(a):
          > znam osobiście wdowę po darku, jesli to ten koleś go zabił , to mam nadzieje,
          > że wsadzą sku..ela na 25lat. a jak nie on.. to niech sie dobrze tłumaczy skąd
          > mial telefon. nie czepiajcie sie sformułowań bo to nieistotne w tym momencie..

Chyba słyszałem o tej historii od znajomych ofiary.
          Jeśli jednak udowodnią gnojowi morderstwo, to dzięki czerwonej hołocie,
          stryczka nie dostanie. I będzie robił kasę w więzieniu na pseudoliteraturze z
          opisami szczegółów morderstwa.

• Gość: Tojkaa Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.80-203-5.nextgentel.com 18.01.06, 22:18
          A ja znam osobiscie autora......
      • Gość: Grom Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 03:55
        > "tropiąc internet"? czyżby chodziło o animizację intenetu?
        ------------------------------------------------------------------
        Lepiej by było "śledząc internet", ale tak ciekawiej(!) brzmi. To znaczy, że
        autor ma bogatsze słownictwo niż ty (i ja też).
        :->>>
    • katastrofy Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 17.01.06, 15:56
      to co z tym tropieniem, czy policja wytropiła już jakiś internet?
      • Gość: qa Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.magma-net.pl 17.01.06, 15:58
        teraz to sie juz pewnie stropila...
        • Gość: trop_trop stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.01.06, 16:03
          czy nasza dzielna policja tropi każdą aukcję ? santa marija, a jeśli mnie
          oskarżą o zabójstwo kenedyego ? strach się bać.
          • Gość: Zgred Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:34
            Nie bój się, oni nie wiedzą , kto to był Kennedy...
            • Gość: . Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:53
              Ty pewnie myślisz, że to był sekretarz generalny KPZR, ale nie mart się, zaraz dostanisz zastrzyk.
              • Gość: autor Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.chello.pl 17.01.06, 17:59
                wszyscy się naśmiewają, ale to idiotyczne sformułowanie (tropienie internetu)
                zostało użyta przez dziennikarza, nie jest fragmentem wypowiedzi nikogo z Policji
          • Gość: Ona Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.06, 18:56
            Robicie sobie zarty a tu chodzi o powazna sprawe...To chyba dobrze ze policja
            nie zaprzestala sledztwa, mimo ze od morderstwa minelo kilka lat,prawda??
    • Gość: FILOZOF Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 16:19
      co za bzdura ??? Czy gdy ja napiszę że zamorowałem moją dziewczynę która poszła
      właśnie do kibla (ups!toalety...) też zostanę aresztowany???
      • Gość: tropiciel Do "Filozofa" IP: 217.153.188.* 17.01.06, 16:53
        jeżeli znajdą Twoją dziewczynę zaszlachtowaną niedaleko Twojego kibla w sposób
        jaki opiszesz w swojej równie chorej i posranej książce, a Ty w komisie
        sprzedasz jej rzeczy osobiste, to mam nadzieję, że zrobią to najszybciej, jak
        można, żeby tacy popaprańcy po ulicach nie chodzili.
        • Gość: cebula Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:26

Gość portalu: tropiciel napisał(a):

> jeżeli znajdą Twoją dziewczynę zaszlachtowaną niedaleko Twojego kibla w sposób
          > jaki opiszesz w swojej równie chorej i posranej książce, a Ty w komisie
          > sprzedasz jej rzeczy osobiste, to mam nadzieję, że zrobią to najszybciej, jak
          > można, żeby tacy popaprańcy po ulicach nie chodzili.

podpisuję się
          i jeszcze jedno ,ciągle słyszy się że policja nic nie robi,ale jak coś robi ,cos
          się dzieje,to też słychać głosy niezadowolenia
          na litość;w policji pracują zwykli ludzie,gdyby to były jakieś klony
          jasnowidzące to nie byłoby problemu,wszystkie sprawy rozwiazane by zostały w mig
          i bez pomyłek
          może lepiej by było bez policji?
          nie byłoby na kogo zwalać
          może pomyslicie że,to nasze prawo często wiąże ręce policji
          co z tego że zbrodniarz zostanie doprowadzony jak w papierkach jest zapisane że
          trzeba go wypuścić

Ps.nie mam nikogo w policji

• Gość: hmm.. Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:33
            nic jeszcze z tych dowodów nie wynika i nic nie wiemy ale dobrze, że mamy tyle
            na świecie mądrulek, wyjdzie, że i świat mądry...
          • Gość: zrazik Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:56
            Kim jest ten pisarz? Od kiedy jest sławny? Może od dziś, gdy udzielił wywiadu i
            oświetlił swą głowę aureolą sławy? Słownictwo sądząc po fragmencie jest raczej
            prymitywne? Dlaczego starał się o wyjazd do Anglii? Czy nie byłoby uczciwiej
            najpierw wyjaśnić "pomówienia"? Od kiedy cierpi na sklerozę? Czy tak ciężko
            określić gdzie kupiło się telefon? A może trudno jest wymyślić wiarygodnego
            sprzedawce na poczekaniu? Dlaczego zamiast się cieszyć, że być może kolejne
            morderstwo zostanie wyjaśnione wieszamy policjantów? Dlaczego wreszcie adwokat
            oskarżonego wypowiada się o nim w faktach z wielką ostrożnością: "oskarżony
            twierdzi że jest niewinny"... Poczekajmy na kolejne fakty w tej sprawie...
            • Gość: LaurenO Re: Do "Filozofa" IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:30
              Jak sprzedajesz 20-50 telefonów miesięcznie, możesz nie pamiętać, skąd akurat
              pochodziła np. czerwono-zielona Nokia 3210 sprzed 6 lat.
              • Gość: xxx Re: Do "Filozofa" IP: 217.153.164.* 17.01.06, 23:58
                Z tego, co dotychczas przeczytałam, podejrzany-pisarz zajmuje się pisaniem i
                podróżowaniem właśnie, a nie handlem telefonami? Jak on na wszystko znajduje
                czas!!! Bo jesli sprzedał tylko ten jeden, to głowę bym dała, że dobrze pamięta
                jego pochodzenie.
                • Gość: asd Re: Do "Filozofa" IP: *.magma-net.pl 18.01.06, 09:47
                  sprawa miala miejscu 5 lat temu...
          • Gość: LaurenO Jedna uwaga. IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:28
            Zanim wydacie sądy, opowiecie się za karą śmierci, radzę najpierw obejrzeć
            choćby "Skazanego na Showshank".
            • Gość: jako Re: Jedna uwaga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:15
              jedna uwaga zanim spiszesz kare smierci na smierc radze zobaczyc na sekcji
              zwlok cialo 6 letniej zgwalconej a potem zywcem podpalonej dziewczynki.

daj sobie spokoj z tania liberalna propaganda
              • Gość: mArgra Re: Jedna uwaga! IP: *.ghnet.pl 18.01.06, 00:19
                nie lepiej wiec byloby wprowadzic tortury. specjalny zaklad "dostajacy"
                najwiekszych wykolejencow. wg wielu tortury sa tak samo niehumanitarne jak kara
                smierci wiec z dwojga wole moja sugestie. przynajmniej poczuja sie po czesci
                chociaz jak sie czula ich ofiara.
                • Gość: Lauren głup Re: Druga uwaga! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:07
                  obejrzłem wiele filmów i twierdzę, że kara śmierci jest zła - nawet Istłud tak
                  twierdził w penym filmie.
                  A gwałtów i podpalań to nie pokazywali, więc nie istnieją.
    • Gość: ser Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:25
      Czyż to nie bala
    • Gość: jenk Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:43
      ...powąchaj Rywina, może wpadniesz na to kto go wysłał do Agory.............
    • chris12 Filozof, literat i bandzior - bujne życie, 17.01.06, 17:46
      Czas zacząć płacić za te przygody.
    • Gość: scnab Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.chello.pl 17.01.06, 18:00
      Dziwne,bo koleś w 2000 roku objeżdzał świat.W sieci jest pełno informacji na
      jego temat.A książka do kupienia za 19zł.
    • adusia1989 Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 17.01.06, 18:15
      moze i maja racje ale nalezy wczesniej sprawdzic czy to co podal "gazecie"
      pisarz rowniez nie jest prawdziwe. I dopiero wtedy nalezy podjac ostateczne
      decyzje w tej sprawie. Wiemy doskonale, ze policja w Polsce nie zawsze - o
      zgrozo, coraz czesciej - zachowuje sie w sposob karygodny, lamiacy wszelkie
      prawa - nawet prawa czlowieka. Musimy wziac to pod uwage
    • adusia1989 Re: A moze on naprawde jest niewinny 17.01.06, 18:22
      a moze on jest niewinny ktos go wrobil tylko ten telefon tu nie pasuje a jesli
      chodzi o zbieznosc danych osobowych... policja badajac internet powinna znac
      jego mozliwosci
      • Gość: jot-23 Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: 65.91.136.* 17.01.06, 18:46
        po pierwsze --> "nie pamieta" skad mial telefon ofiary...to smierdzi
        najbardziej...
        • Gość: m Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:54
          wzięli go pod lupę za ten telefon, przeczytali bloga - naturalna kolej rzeczy,
          a tam przypadkiem wszystkie fakty, sposób zabicia, narzędzia i okoliczności się
          zgadzają.
          Co mnie dziwi to to, że przy ofierze nie znaleziono nic co by go mogło
          dodatkowo obciążyć, jakieś fragmenty naskórka, cokolwiek.
      • Gość: k Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.barak-online.net 17.01.06, 23:41
        znajac tych geniuszy z policji to
        pewnie marka telefonu byla podobna do marki sprzedanego telefonu
        albo kolor i stad te blyskotliwe podejrzenia.

a policja chce zaszpanowac ze czyta literature
        • Gość: m Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:42
          za to ty jesteś nie tylko geniusz, ale nawet eugeniusz.
          Kryminalna to chyba co innego, nie?
    • Gość: młoda Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:46
      Trudno, żebyś czuł inaczej, po tak tendencyjnym artykule :/
    • Gość: elemelek adresy blogów IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.06, 19:15
      czytałem kiedyś fragmenty jego blogów, niezły hardcore. blogi juz nie istnieją.
      mekka.blog.pl/
      amok.blog.pl/
      zdaje się, że medyna.blog.pl/ też jest jego autorstwa.
      • Gość: elemelek Re: adresy blogów IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.06, 19:18
        jak się okazuje w googlach jest wszystko - klikajcie na linki KOPIA
        www.google.pl/search?hl=pl&lr=lang_pl&q=site:mekka.blog.pl
        www.google.pl/search?hl=pl&lr=lang_pl&q=site:amok.blog.pl
        • keridwen Re: adresy blogów 17.01.06, 20:40
          tak, mailowalam kiedys z chrisem z mekki.
          inteligentny mezczyzna.
          bardzo.
    • Gość: Right Way Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.01.06, 19:15
      Za samo bluźnierstwo powinien wisieć.
      • Gość: LaurenO Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:33
        Brawo. Zapraszamy na Białoruś.
    • Gość: joe To może być niezły psychol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:34
      Jak się zerka na jego blogi to przebija z nich przedewszystkim pogarda dla
      całego świata i ludzi.
      • Gość: joe Niestety, tak często kończą nadwrażliwcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:57
        Z powodu nadmiernej wraźliwości Świat jawi im się jako pełen niedoskonałości,
        okropieństw i ludzkiej niegodziwości. To wszystko prowadzi do konkluzji, że
        ludzie i świat są naprawdę do niczego, że są marnym błotem i robactwem. Stąd już
        tylko krok do obłędu. Aż pewnego dnia zabicie jakiegoś "robaka" przestaje być
        problemem.
      • Gość: LaurenO Re: To może być niezły psychol IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:34
        Czy to jeszcze przestępstwo, czy już zbrodnia?
    • Gość: sqark Człowiek z powaznymi zaburzeniami... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.06, 19:47
      Czyli po prostu świr... Jesli udowodnia mu popelnienie morderstwa, to powinni
      zamknac go na dozywocie z takimi samymi swirami. Pozbawic ich nadzoru i niech
      sie wymorduja na wzajem...
      • Gość: ha Re: Człowiek z powaznymi zaburzeniami... IP: 195.205.97.* 17.01.06, 19:50
        pomyslałam , jakby fajnie było , gdyby poszedł siedzieć do normalnego pierdla
        pod normalną celę na dłużej. Bez alkoholu .
    • Gość: dzia przeczytał Andre Gide "Lochy Watykanu" IP: 195.214.216.* 17.01.06, 19:59
      i z braku lepszego pomysłu postanowił spróbować????
      No to nie orginalny.
    • czesia news prosto z Faktu w Gazecie.pl 17.01.06, 20:14
      Czy Wy chcecie zrownac sie prostota z Onetem (bo chyba nie zasiegiem,a moze
      wlasnie dlatego, takie rewelacje publikujecie na piewszej stronie)
      Wstyd, dla mnie byl to najlepszy serwis informacymy, czy Wy tez musisie schodzic
      na psy!!?? Prosze nie robcie tego i innym wiernym czytelnikon
      ps. nad artykulem z tymi rewelacjami jest banner RADIA czy to jakas sugestia??
    • Gość: Ansa CZY AGORA JEST ZAANGAZOWANA W WYDANIE KSIAZKI? IP: *.umcs.lublin.pl 17.01.06, 20:20
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka