kazimierzp 16.01.06, 21:24 Cos czuję, że policjanci maja rację!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bzzzz Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 00:11 Lepszej promocji ksiazki nie mozna sobie wyobrazic! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jagas Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.e-wro.net.pl 17.01.06, 09:19 też tak pomyślałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.lubin.dialog.net.pl 17.01.06, 10:03 Wystarczy wpisać tytuł książki w wyszukiwarce i już zna się nazwisko autora. De facto wszystkie dane zawarte są w artykule. A jak jest niewinny... Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 18.01.06, 09:10 Dzisiaj ciężko się wypromować w tradycyjny sposób. Trzeba sięgać po metody, które są zabójczo skuteczne. --- O zdjęciach gadają obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Acan HEHE, PODRÓŻNIK, BO PEWNIE PO MORDZIE UCIEKŁ Z POL IP: *.spray.net.pl 18.01.06, 09:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.01.06, 12:15 Jeśli sprzedał ten telefon to niech się wytłumaczy skąd miał. Zresztą gdyby się wytłumaczył policjanci chyba by go nie zgarnęli... Za dużo by ryzykowali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krytyk Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.magma-net.pl 17.01.06, 14:32 na razie zostal 'zatrzymany' i to juz drugi raz, wczesniej sad nakazal natychmiastowe zwolnienie, trudno wiec od razu orzekac o winie, swietne dowody - telefon i ksiazka, niedlugo moze zaczna zatrzymywac autorow kryminalow? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozbawiona Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 21:07 Ludziska, smieszni jestescie! Zapewne akta tej sprawy są ściesle tajne, a Wy najlepiej wiecie, czy winny czy niewinny, po tej krótkiej informacji w internecie:) Przeciez to nie Policja wnioskuje o tymczasowe aresztowanie tylko prokurator! To sprawa o zabójstwo, a nie o kradzież torebki w dyslkotece, Policja tylko wykonuje Polecenia prokuratora!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:53 coś tam musi być - jakiś opis, który dla niewtajemniczonego jest niemożliwy do stworzenia, a pewnie zgadzają się i metody i okoliczności, kolejność zadawania ciosów, miejsca ciosów, narzędzie itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.toya.net.pl 18.01.06, 12:54 a od kiedy policjanci książki czytają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policjant Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:05 Muszę ci Elu powiedzieć, że czasem czytają. Dziwne no nie ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa [...] IP: *.chello.pl 17.01.06, 13:34 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekP Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.bankier.pl 17.01.06, 14:51 Właśnie czy to nie jest promocja tej ksiązki??? Odpowiedz Link Zgłoś
adusia1989 Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> 17.01.06, 18:20 swietne spostrzezenie! moze tak byc czytalam kiedys o artystce która udawala ze umarla i to chyba bylo inspiracja jej obrazow. Chcac nie chcac ksazka bedzie wypromowana i na pewno stanie sie popularniejsza, wiecej osob po nia siegnie jednak ja uwarzam ze nie wszyscy artysci sa az tak tworczy i posuwaja sie do takich wyszukanych sposobow promocji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:54 a pamiętacie prowokację Jerzego Nowaka? Przy okazji reklamę folmu paradokumentalnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GIEDROWICZ Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.chello.pl 18.01.06, 00:42 to rzeczywiście smutne, że aby doczekać się wzmianki o napisanej przez siebie książce na łamach "gazety" trzeba być anarcholewakiem, neokomunistą, zboczeńcem lub mordercą - bardzo to smutne!! nie mówiĘ oczywiściE o artykułach sponsorowanych, niemniej "gdybym miał pieniądze, to też bym nie zapłacił!" :o) moja powieść pt. "Bessa~Lala" jest o miłości, chociaż też w niej nie brakuje dreszczyka emocji. POLECAM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytacz Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 07:59 a tu jest recenzja tej książki ;))) : Marta Mizuro 2005-06-27 Recenzja "Czytelnia.onet.pl" Jakoś nie potrafię sobie wytłumaczyć fenomenu powieści z tzw. kluczem. O ile nie przymykam oczu na zamiłowanie odbiorców do sensacyjek i plotkarstwa, to jednak pojąć nie mogę, dlaczego bezpośrednio nie zainteresowany wydawca chce podjąć ryzyko wydawania tytułu, którego celem jest złośliwe, paszkwilanckie wręcz (w 90 % przypadków) sportretowanie kilkudziesięciu żywych, acz niekoniecznie znanych wszystkim, osób. A cała zabawa polega na tym, żeby pierwowzory karykatur rozpoznały się pod zmienionymi nazwiskami, podzieliły odkryciem z kolegami i rodziną, a następnie (w 80 % przypadków) poobrażały na autora. Nie rozumiem także, jakież to powody kierują twórcą, który publikując takie dzieło popełnia (na ogół) towarzyskie seppuku. (...) Bohaterem „Bessy~Lali” jest niejaki Hubert, dla przyjaciół Berti, zdradzający duże podobieństwo do autora (klucz obejmuje wszystkich). Współpracuje on z redakcją pewnego kultowego czasopisma, jak podejrzewa – stojącego na „lewej kasie”. Redaktorzy wykorzystują go jako niskopłatnego chłopca na posyłki, co przyprawia Bertiego o niemałą frustrację i nic dziwnego, że marzy tylko o tym, by się na nich odegrać. Kiedy bohater nie biega akurat z jakąś sprawą i nie doznaje kolejnego upokorzenia, włóczy się po różnych imprezach, knajpach lub ulicznych fastfodziarniach, bo tylko na nie go stać. Coś tam niby inwestuje na giełdzie, stąd wzięła się ta „Bessa”, ale w szczegóły nie wchodzi: pewno przy tej okazji nie styka się z osobami godnymi obsmarowania. Kiedy już czytelnik dochodzi do wniosku, że poza infantylnymi opowiastkami o pijacko-narkotycznych rozróbach oraz odegraniem się na znajomych dziwkach i złodziejach bohater nie ma nic ciekawego do zaprezentowania, ten – co podkreśla nieustająco – cynik o romantycznej duszy, zakochuje się po uszy. Uczucie spływa na niego tak nagle, jak autorowi przychodzi do głowy pomysł, by może jednak uraczyć czytelnika jakąś fabułą. I nawet przez pewien czas (w części drugiej zatytułowanej „Lala”) trzyma się swojego pomysłu, dopóki ukochana, wzorcowo zła kobieta podejrzewana na zmianę o czary i satanizm, zerwawszy z szaleństwami, lecz wcześniej poniżywszy Bertiego do cna, nie wychodzi za mąż. Zanim wystrzeli końcowa strzelba prezentowana wcześniej głównie po to, by całą powieść przekierować na tory thrillera, a nie jego parodii, Hubert opowie nam jeszcze o paru imprezkach, o których najwidoczniej wcześniej zapomniał. I ja w tym momencie zapomniałabym, że w tej części powiększa się jeszcze lista portretowanych, m.in. o pewnego wydawcę, co chyba nie uwierzył w talent polskiego „Céline’a”. Czyli pewną konsekwencję w tym chaosie da się zaobserwować, ale wrażenie niechlujstwa w konstrukcji pozostaje. Tak sobie myślę, że już chyba wiem, po co takie powieści powstają – otóż dlatego, że występowanie w roli portrecisty stwarza okazję ku temu, by uczynić z siebie jedynego sprawiedliwego zmagającego się z bezwzględnym światem. Ustawienie się w takiej pozycji automatycznie czyni z nieciekawej persony bohatera tragicznego i właściwie nie trzeba go już było w tym celu dobijać. Z drugiej strony: może takie powieści powstają tylko po to, by wreszcie zmotywować autora do przeprowadzenia się do jakiegoś pomniejszego, przyjemniejszego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmypi Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> 25.01.06, 11:28 Czy czytałeś tę książkę?? Czy znajdę tu kogoś, kto tę książkę czytał??Z pewnych względów, znając nieźle środowisko ofiary, chciałabym książkę "Amok" przeczytać, ale niestety chyba jej nakład jest aktualnie wyczerpany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: tu mozna kupic ta ksiazke:> IP: *.80-203-5.nextgentel.com 25.01.06, 16:49 ja czytalam. ksiazke tez posiadam. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: allegrowicz Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:46 Na allegro jest użytkownik "Bala", który sprzedzał coś w grudniu 2000. Ciekawe czy to on... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.ornet.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:00 hehe,myślicie,że byłby taki głupi,żeby zabić i opisać to w książce? podoba mi się ten motyw, widać,że uczy się od najlepszych np.od Sharon Stone ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bri Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.crowley.pl 17.01.06, 15:11 "Tropiąc internet" - trudne zadania stawia sobie nasza policja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:21 :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:58 są tacy, ktorzy się tym non stop zajmują i wcale to nie jest śmieszne, jak myślicie, z kim ci wszyscy pedofile ujęci po przybyciu na spotkanie z nieletnim rozmawiali na czacie? Tego typu prowokacje są czasami dość zastanawiające, wiem n.p., że niektórzy policjanci udający meneli namawiają spotkanych nocą prawdziwych meneli do n.p. "skoku" na kiosk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 03:51 > trudne zadania stawia sobie nasza policja ;) --------------------------------------------------- Słuszną linię ma Nasza Władza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:30 Małe sprostowanie: Chobienia to powiat Lubin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 15:37 Czy można uznać ten cytowany fragment książki za jej reklamę ! Kto przeczyta taką chorą książkę ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:24 Ja... i wielu, wielu innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zapolska Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:35 Można podpisywać się LautrenO, i mieć mentalność garkotłuka, żądnego taniej sensacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kajetan wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 17.01.06, 15:44 Nie mam zwyczaju przyczepiać się do takich sformułowań, ale "tropiąc internet"? czyżby chodziło o animizację intenetu? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rm Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.wroclaw.mm.pl 17.01.06, 15:46 znam osobiście wdowę po darku, jesli to ten koleś go zabił , to mam nadzieje, że wsadzą sku..ela na 25lat. a jak nie on.. to niech sie dobrze tłumaczy skąd mial telefon. nie czepiajcie sie sformułowań bo to nieistotne w tym momencie.. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek jak tam PiS, wywiążecie się z pogadanek przedwybo 17.01.06, 17:57 Gość portalu: rm napisał(a): > znam osobiście wdowę po darku, jesli to ten koleś go zabił , to mam nadzieje, > że wsadzą sku..ela na 25lat. a jak nie on.. to niech sie dobrze tłumaczy skąd > mial telefon. nie czepiajcie sie sformułowań bo to nieistotne w tym momencie.. Chyba słyszałem o tej historii od znajomych ofiary. Jeśli jednak udowodnią gnojowi morderstwo, to dzięki czerwonej hołocie, stryczka nie dostanie. I będzie robił kasę w więzieniu na pseudoliteraturze z opisami szczegółów morderstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tojkaa Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.80-203-5.nextgentel.com 18.01.06, 22:18 A ja znam osobiscie autora...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grom Re: wszystko ok, ale "tropiąc internet"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 03:55 > "tropiąc internet"? czyżby chodziło o animizację intenetu? ------------------------------------------------------------------ Lepiej by było "śledząc internet", ale tak ciekawiej(!) brzmi. To znaczy, że autor ma bogatsze słownictwo niż ty (i ja też). :->>> Odpowiedz Link Zgłoś
katastrofy Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 17.01.06, 15:56 to co z tym tropieniem, czy policja wytropiła już jakiś internet? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qa Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.magma-net.pl 17.01.06, 15:58 teraz to sie juz pewnie stropila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trop_trop stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.ists.pl / *.ists.pl 17.01.06, 16:03 czy nasza dzielna policja tropi każdą aukcję ? santa marija, a jeśli mnie oskarżą o zabójstwo kenedyego ? strach się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zgred Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:34 Nie bój się, oni nie wiedzą , kto to był Kennedy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:53 Ty pewnie myślisz, że to był sekretarz generalny KPZR, ale nie mart się, zaraz dostanisz zastrzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.chello.pl 17.01.06, 17:59 wszyscy się naśmiewają, ale to idiotyczne sformułowanie (tropienie internetu) zostało użyta przez dziennikarza, nie jest fragmentem wypowiedzi nikogo z Policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: stropiona tropieniem użytkowniczka allegro IP: *.pools.arcor-ip.net 25.01.06, 18:56 Robicie sobie zarty a tu chodzi o powazna sprawe...To chyba dobrze ze policja nie zaprzestala sledztwa, mimo ze od morderstwa minelo kilka lat,prawda?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FILOZOF Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.kom / *.os1.kn.pl 17.01.06, 16:19 co za bzdura ??? Czy gdy ja napiszę że zamorowałem moją dziewczynę która poszła właśnie do kibla (ups!toalety...) też zostanę aresztowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropiciel Do "Filozofa" IP: 217.153.188.* 17.01.06, 16:53 jeżeli znajdą Twoją dziewczynę zaszlachtowaną niedaleko Twojego kibla w sposób jaki opiszesz w swojej równie chorej i posranej książce, a Ty w komisie sprzedasz jej rzeczy osobiste, to mam nadzieję, że zrobią to najszybciej, jak można, żeby tacy popaprańcy po ulicach nie chodzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cebula Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:26 Gość portalu: tropiciel napisał(a): > jeżeli znajdą Twoją dziewczynę zaszlachtowaną niedaleko Twojego kibla w sposób > jaki opiszesz w swojej równie chorej i posranej książce, a Ty w komisie > sprzedasz jej rzeczy osobiste, to mam nadzieję, że zrobią to najszybciej, jak > można, żeby tacy popaprańcy po ulicach nie chodzili. podpisuję się i jeszcze jedno ,ciągle słyszy się że policja nic nie robi,ale jak coś robi ,cos się dzieje,to też słychać głosy niezadowolenia na litość;w policji pracują zwykli ludzie,gdyby to były jakieś klony jasnowidzące to nie byłoby problemu,wszystkie sprawy rozwiazane by zostały w mig i bez pomyłek może lepiej by było bez policji? nie byłoby na kogo zwalać może pomyslicie że,to nasze prawo często wiąże ręce policji co z tego że zbrodniarz zostanie doprowadzony jak w papierkach jest zapisane że trzeba go wypuścić Ps.nie mam nikogo w policji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm.. Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:33 nic jeszcze z tych dowodów nie wynika i nic nie wiemy ale dobrze, że mamy tyle na świecie mądrulek, wyjdzie, że i świat mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrazik Re: Do "Filozofa" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:56 Kim jest ten pisarz? Od kiedy jest sławny? Może od dziś, gdy udzielił wywiadu i oświetlił swą głowę aureolą sławy? Słownictwo sądząc po fragmencie jest raczej prymitywne? Dlaczego starał się o wyjazd do Anglii? Czy nie byłoby uczciwiej najpierw wyjaśnić "pomówienia"? Od kiedy cierpi na sklerozę? Czy tak ciężko określić gdzie kupiło się telefon? A może trudno jest wymyślić wiarygodnego sprzedawce na poczekaniu? Dlaczego zamiast się cieszyć, że być może kolejne morderstwo zostanie wyjaśnione wieszamy policjantów? Dlaczego wreszcie adwokat oskarżonego wypowiada się o nim w faktach z wielką ostrożnością: "oskarżony twierdzi że jest niewinny"... Poczekajmy na kolejne fakty w tej sprawie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: Do "Filozofa" IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:30 Jak sprzedajesz 20-50 telefonów miesięcznie, możesz nie pamiętać, skąd akurat pochodziła np. czerwono-zielona Nokia 3210 sprzed 6 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Do "Filozofa" IP: 217.153.164.* 17.01.06, 23:58 Z tego, co dotychczas przeczytałam, podejrzany-pisarz zajmuje się pisaniem i podróżowaniem właśnie, a nie handlem telefonami? Jak on na wszystko znajduje czas!!! Bo jesli sprzedał tylko ten jeden, to głowę bym dała, że dobrze pamięta jego pochodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Do "Filozofa" IP: *.magma-net.pl 18.01.06, 09:47 sprawa miala miejscu 5 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Jedna uwaga. IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:28 Zanim wydacie sądy, opowiecie się za karą śmierci, radzę najpierw obejrzeć choćby "Skazanego na Showshank". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Jedna uwaga. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 21:15 jedna uwaga zanim spiszesz kare smierci na smierc radze zobaczyc na sekcji zwlok cialo 6 letniej zgwalconej a potem zywcem podpalonej dziewczynki. daj sobie spokoj z tania liberalna propaganda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mArgra Re: Jedna uwaga! IP: *.ghnet.pl 18.01.06, 00:19 nie lepiej wiec byloby wprowadzic tortury. specjalny zaklad "dostajacy" najwiekszych wykolejencow. wg wielu tortury sa tak samo niehumanitarne jak kara smierci wiec z dwojga wole moja sugestie. przynajmniej poczuja sie po czesci chociaz jak sie czula ich ofiara. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lauren głup Re: Druga uwaga! IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:07 obejrzłem wiele filmów i twierdzę, że kara śmierci jest zła - nawet Istłud tak twierdził w penym filmie. A gwałtów i podpalań to nie pokazywali, więc nie istnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ser Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:25 Czyż to nie bala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jenk Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 17:43 ...powąchaj Rywina, może wpadniesz na to kto go wysłał do Agory............. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Filozof, literat i bandzior - bujne życie, 17.01.06, 17:46 Czas zacząć płacić za te przygody. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scnab Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.chello.pl 17.01.06, 18:00 Dziwne,bo koleś w 2000 roku objeżdzał świat.W sieci jest pełno informacji na jego temat.A książka do kupienia za 19zł. Odpowiedz Link Zgłoś
adusia1989 Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz 17.01.06, 18:15 moze i maja racje ale nalezy wczesniej sprawdzic czy to co podal "gazecie" pisarz rowniez nie jest prawdziwe. I dopiero wtedy nalezy podjac ostateczne decyzje w tej sprawie. Wiemy doskonale, ze policja w Polsce nie zawsze - o zgrozo, coraz czesciej - zachowuje sie w sposob karygodny, lamiacy wszelkie prawa - nawet prawa czlowieka. Musimy wziac to pod uwage Odpowiedz Link Zgłoś
adusia1989 Re: A moze on naprawde jest niewinny 17.01.06, 18:22 a moze on jest niewinny ktos go wrobil tylko ten telefon tu nie pasuje a jesli chodzi o zbieznosc danych osobowych... policja badajac internet powinna znac jego mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jot-23 Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: 65.91.136.* 17.01.06, 18:46 po pierwsze --> "nie pamieta" skad mial telefon ofiary...to smierdzi najbardziej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 20:54 wzięli go pod lupę za ten telefon, przeczytali bloga - naturalna kolej rzeczy, a tam przypadkiem wszystkie fakty, sposób zabicia, narzędzia i okoliczności się zgadzają. Co mnie dziwi to to, że przy ofierze nie znaleziono nic co by go mogło dodatkowo obciążyć, jakieś fragmenty naskórka, cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.barak-online.net 17.01.06, 23:41 znajac tych geniuszy z policji to pewnie marka telefonu byla podobna do marki sprzedanego telefonu albo kolor i stad te blyskotliwe podejrzenia. a policja chce zaszpanowac ze czyta literature Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: A moze on naprawde jest niewinny IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 00:42 za to ty jesteś nie tylko geniusz, ale nawet eugeniusz. Kryminalna to chyba co innego, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: młoda Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:46 Trudno, żebyś czuł inaczej, po tak tendencyjnym artykule :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek adresy blogów IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.06, 19:15 czytałem kiedyś fragmenty jego blogów, niezły hardcore. blogi juz nie istnieją. mekka.blog.pl/ amok.blog.pl/ zdaje się, że medyna.blog.pl/ też jest jego autorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elemelek Re: adresy blogów IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.06, 19:18 jak się okazuje w googlach jest wszystko - klikajcie na linki KOPIA www.google.pl/search?hl=pl&lr=lang_pl&q=site:mekka.blog.pl www.google.pl/search?hl=pl&lr=lang_pl&q=site:amok.blog.pl Odpowiedz Link Zgłoś
keridwen Re: adresy blogów 17.01.06, 20:40 tak, mailowalam kiedys z chrisem z mekki. inteligentny mezczyzna. bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Right Way Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.bielsko.dialog.net.pl 17.01.06, 19:15 Za samo bluźnierstwo powinien wisieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: Czy policja rozwiązała zagadkę zabójstwa sprz IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:33 Brawo. Zapraszamy na Białoruś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe To może być niezły psychol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:34 Jak się zerka na jego blogi to przebija z nich przedewszystkim pogarda dla całego świata i ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joe Niestety, tak często kończą nadwrażliwcy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:57 Z powodu nadmiernej wraźliwości Świat jawi im się jako pełen niedoskonałości, okropieństw i ludzkiej niegodziwości. To wszystko prowadzi do konkluzji, że ludzie i świat są naprawdę do niczego, że są marnym błotem i robactwem. Stąd już tylko krok do obłędu. Aż pewnego dnia zabicie jakiegoś "robaka" przestaje być problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LaurenO Re: To może być niezły psychol IP: *.compower.pl 17.01.06, 20:34 Czy to jeszcze przestępstwo, czy już zbrodnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqark Człowiek z powaznymi zaburzeniami... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.01.06, 19:47 Czyli po prostu świr... Jesli udowodnia mu popelnienie morderstwa, to powinni zamknac go na dozywocie z takimi samymi swirami. Pozbawic ich nadzoru i niech sie wymorduja na wzajem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: Człowiek z powaznymi zaburzeniami... IP: 195.205.97.* 17.01.06, 19:50 pomyslałam , jakby fajnie było , gdyby poszedł siedzieć do normalnego pierdla pod normalną celę na dłużej. Bez alkoholu . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzia przeczytał Andre Gide "Lochy Watykanu" IP: 195.214.216.* 17.01.06, 19:59 i z braku lepszego pomysłu postanowił spróbować???? No to nie orginalny. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia news prosto z Faktu w Gazecie.pl 17.01.06, 20:14 Czy Wy chcecie zrownac sie prostota z Onetem (bo chyba nie zasiegiem,a moze wlasnie dlatego, takie rewelacje publikujecie na piewszej stronie) Wstyd, dla mnie byl to najlepszy serwis informacymy, czy Wy tez musisie schodzic na psy!!?? Prosze nie robcie tego i innym wiernym czytelnikon ps. nad artykulem z tymi rewelacjami jest banner RADIA czy to jakas sugestia?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ansa CZY AGORA JEST ZAANGAZOWANA W WYDANIE KSIAZKI? IP: *.umcs.lublin.pl 17.01.06, 20:20 Odpowiedz Link Zgłoś