Dodaj do ulubionych

Gdzie z roczniakiem?

23.02.06, 21:33
Hej!
Gdzie można spędzic czas z roczniakiem? Oprócz basenów oczywiście. Jakieś
świetlice, biblioteki, coś tego typu.

Obserwuj wątek
    • polibius Re: Gdzie z roczniakiem? 24.02.06, 09:22
      Polecam "Berka" na ul. Sienkiewicza oraz "Klub Krasnoludka". Do "Berka"
      chodziliśmy, ale niestety z Ołtaszyna, to kawał drogi i niestety musieliśy
      zrezygnować :-(
      • laurka2005 Re: Gdzie z roczniakiem? 24.02.06, 18:29
        A co oni w tym Berku oferują? Rozumiem, że sa to jakies płatne zajęcia? Płaci
        sie za godzinę czy jak to w ogóle wygląda?
        • Gość: polibius Re: Gdzie z roczniakiem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 21:11
          Zobacz ich stronę www.berek.pl/. Chodziłam z 1, 5 rocznym dzieckiem na
          zabawy fundamentalne. Bardzo żałuję, ze na południu Wrocławia, gdzie chyba
          najwięcej mładych ludzi się przeprowadza nie ma takich miejsc.
          • laurka2005 Re: Gdzie z roczniakiem? 25.02.06, 15:04
            Mam pytanie ( nic tam konkretnego na ten temat nie było): czy można sobie tam
            przyjeżdżać z dzieckiem " niezobowiązująco" raz w tygodniu na godzinkę, czy
            trzeba mieć karnet lub wcześniej sie umówić? Są tam potworzone grupy i według
            rozkładu planu dnia się z dzieckiem przychodzi? Nie mam kasy na karnet :(
            • Gość: polibius Re: Gdzie z roczniakiem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.06, 12:33
              NIc na stronie nie było?? Eee, poczytaj dokładnie. PIsałam Ci też, abyś
              zadzwoniła. Kobiety podczas rozmowy telefonicznej powinny wszystko wyjaśnić.
              Z tego co pamiętam, na "Zabawy fundamentalne" trzeba się wcześniej zapisywać.
              Ale jest ta również fajny plac zabaw dla dzieci rocznych oraz dwuletnich. Dla
              mojej Ani rewelacja.
    • Gość: azja Re: Gdzie z roczniakiem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 20:23
      ale to chodzi o konia?
      • Gość: polibius Re: Gdzie z roczniakiem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.02.06, 21:12
        Człowieku, o czym Ty piszesz?
        • wromario Re: Gdzie z roczniakiem? 25.02.06, 00:33
          Gość portalu: polibius napisał(a):

> Człowieku, o czym Ty piszesz?

Właśnie!
          Rozumiem półtorak, dwójniak, trójniak czy czwórniak - ale roczniak?
          I jeszcze gdzieś z nim chodzić? Że niby na ławeczce obalić?
    • laurka2005 Do Polibius 26.02.06, 18:17
      Nie dzwoniłam (nie mam takiej możliwości), a na stronie była wzmianka, że : "do
      godziny czasu kosztuje 8 zł." - ale nigdzie nie było napisane, czy wchodząc z
      dzieckiem " z ulicy " można sobie na taką godzinke wejść, zapłacić 8 zyla i sie
      z dzieckiem bawić, czy tez wcześniej trzeba sie zapisać, wpłącić itd. Bo to, że
      jest karnet i że kosztuje iles tam to wiem, ale chodzi mi o nieregularne i
      niezobowiązujące przychodzenia z dzieckiem, bez wpisów i karnetów. Tak na próbę :))

• Gość: polibius Re: Do Polibius IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.06, 20:03
        Na salę zabaw możesz wejść bez wcześniejszego umawiania się. Chyba, ze coś sie
        zmieniło.
        PS jeżeli nie możesz zadzwonić, to napisz im maila. Kiedy chodziłyśmy
        na "Zabawy funadamentalne" bądż inne imprezy, to zawsze umawiałam się za pomocą
        maila.
        Pozdrawiam
    • Gość: polibius Re: Gdzie z roczniakiem? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.06, 20:05
      Znalazłam jeszcze coś takiego www.bajkowebiuropodrozy.pl/, ale nie byłam
      tam. Jest jeszcze forum na stronie www.maluchy.pl oraz wejdź sobie na forum
      edziecko - dolnośląskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka