Dodaj do ulubionych

Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa

07.03.07, 18:07
Ludziska, chcieliśta wsi spokojnej? No, to macie - w centrum wsi o nazwie
Wrocław. Psyjechało wesołe miastecko. Dzieciska i pastuchy bedom mnieli
radochę i to na placu Społecnym.I dobze, zamiast pasania krów koło UW, bedzie
teraz radocha
Obserwuj wątek
    • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 07.03.07, 19:37

Psyjechało wesołe miastecko. Dzieciska i
      pastuchy bedom mnieli
      > radochę i to na placu Społecnym.

Wrocław już ma sołtysa Dudiego to i na odpusty przyszła pora.
    • Gość: pozytywista, wro Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.07, 19:57
      A będzie jakiś większy rollercoaster? Albo TopSpin?
      • Gość: kalafior Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.07, 21:39
        Gazeta organizuje wspólny wypad forum na karuzelę. Ale wieś pełną gębą. Te
        piękne malunki kobitek na "machinach" - to je ono!!!
        • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 07.03.07, 23:00
          A watę cukrową sprzedają?
          • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 07.03.07, 23:09
            Albo piszczałki z kondomów barwionych na różowo?
            • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 07.03.07, 23:26
              Oj lepiej nie z kondomów, bo władza zamknie przybytek za gorszenie i propagandę
              homoseksualną
              • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 07.03.07, 23:45
                ..a obwarzanki bedom?Pistolety na korki,kapiszony?Se kupie.Jak tak ,to przybedem
                z dziatwom.
                • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:02
                  ....albo kolorowe wiatraczki i baloniki na drucikach.Ech,...łezka w oku mi się
                  kręci....
                  • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 00:07
                    A jak z dziatwą pójdzieta to im ino za dużo słodkiego nie dawajta co by im
                    zymby zdrowe były
                    • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:12
                      ...eee...próchnica zżarła im dawno zymby
                      • ludendorf Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 00:16
                        Ja tez bym se posedł ino jesce nie psełozyłem siano w oboze z gnojownika do
                        kompostownika
                        • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:22
                          A ja ino jeszcze nie obeszedł swej dziołchy.Lezy i ceko az.......
                          • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 00:27
                            Toć dziś pełnia nie wolno dziołchy chędożyć bo dziatwę powiększy.Trzy razy za
                            ramię spluń i do świntego obrazka pomódl to ci świenci grzechy łodpuscą
                            • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:36
                              świenci grzechy łodpuscą

Odpuscom,odpuscom.Ksiundz na wino mojej Marianny psychodzi.A i gozałkom nie
                              pogardzi, i cilencinkom,kasankom świezom.Moja dziołcha gospodarna,a i ciasto
                              sybko ruśnie jej w rencach,co by było komu w polu robić.
                              • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 00:41
                                Toć dziołcha twa gospodarna, i w domu kucharzy i w oborze obrobi.Tyć jom na
                                łodpust zabierz co by jej chuste kupić na niedziele
                                • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 00:50
                                  Ma Marianna toć gwiazda w powiecie.Wszystkie chopy mi zazdroscom,a nie które som
                                  tak bescelne,ze wyjom pod moi płotem.
                                  • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 00:54
                                    A dopiero co kaziuki sie zaceły to pijane wyją.Przegoń nicponi bo marianna
                                    dziatwe rano do dworu na służbę gotowić musi.A ja spać ido bo mi mućka rano
                                    cielić sie byndzie
                                    • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 01:25
                                      My som kułaki.Robim na siebi,a panocki z dwora to gołodupce i u mnie na kredyt
                                      biorom.Pałacyk u mnie zastawili ,a swoi dorosłe córy przyprowadzajom do mnie,co
                                      by sie spłacić.Tylko nie gadajta Mariannie,co by scen mi nie urzondzala.
                                      • janko.bzykant Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 07:30
                                        Uczta sie bawić na takim "wesołym" miasteczku, bo nie długo, gdy Jedyna
                                        Słuszna Partia zakaże internetu, TV, kin - jedynym "słusznym" zajęciem
                                        rozrywkowym będzie strzelnica i karuzela. Te nie "otumaniają" i nie są reliktem
                                        III RP, a II RP
                                        • babcia_klara Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 10:01
                                          Ja tam cekom na to miastecko, bedem tam piwo pić i wspominać krowy pasące się
                                          na Grunwaldzkimd
                                          • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 11:12
                                            e sie tam miastowa znałazła.Toć syćko co najlepsze u nas w Pazimiechach
                                            jest.Gdzie tam miastowi widzieli łodpust prawdziwy.Przyjedźta do nas to
                                            zobaczyta i krówki i bydełko ine
                                            • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 11:19
                                              Dyć ona piprzy jak potucona.To przez hipermacierowe jadło stucne.Mózg sie jej
                                              zlasował.
                                              • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 11:25
                                                A pojadła by słoniny dobrej, mlika popiła.Te miastowe to, dajcie świnci nic
                                                dobrego robić nie umią
                                                • Gość: jolka w dwójce Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 11:59
                                                  Bedom dawali na tym łodpuście jakoweś brecyje z chlibom i to bez dutków .
                                                  Godojom, ze na łotwarcie psylecom kacki z fosy......A, lotwierać bedom za kilka
                                                  dzionków. Tako wienc zmówta siem chopy i kobitki, co by my psysli piersie.
                                                • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 12:27
                                                  Te miastowe to, dajcie świnci nic
                                                  > dobrego robić nie umią

Bo chop potengum jest i basta,a te miastowe cherlawce to tani wyrobniki w
                                                  kuncernach zachodnich.Dyć to parobki.
                                                  • wnuk.nerona Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 12:43
                                                    Jakez to pikne, zem siem mogiem w koncu psyznoć do swych kozeni az spod Sciany
                                                    Wschodniej. Takom sem myślem, a myślenie mom mocna, że dutków psydałoby siem
                                                    dostać łod Dutka. Moze by my go zaprosili na łotwarcie tego parku kulturowego
                                                    psy Poccie. Bedom tam kulturne, to i łon moze psyjdzie. Ciekawym, cy nase
                                                    pobratyńce z PiSu i inne wazniacki tyz bedo. Jakoś mi siem widzi, ze łolejom
                                                    takie wazne wydazenie społecno-kulturowe.Niechaj rozkwito Wrocław i jego
                                                    kulturo karuzelowo. Niech żyje ten co wydoł pozwolenie na jarmarcno kulture w
                                                    środecku Wrocławia.
                                                  • oels Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa 08.03.07, 13:23
                                                    Tyć wyjścia nie miał.Miastowe gdzieś łodpust tyż mieć muszą a i dzieciarnia i
                                                    baby harcować piknie umiejo.Bo miastowe chopy to tylko, wsyscy świnci, ochlać
                                                    sie i baby chędożyć.Miast przy kondzieli siedzieć to pobawita na łodpuście
                                                    miastowe dziołchy
                                                  • Gość: Robek Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.chello.pl 08.03.07, 14:31
                                                    Sołtys Dudi zapowidzioł przyjuzd nowym ciungnikiem.Tylko szkoda ,ze impurtuwanym.
                                                  • Gość: jolka w dwójce Re: Wrocław - wieś potrzebuje sołtysa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.07, 16:32
                                                    To ja już tam piskać bedem, jak mnie chopy miejscowe chendożyć bedo. Myślem o
                                                    tej niebywałej okazyji by łogludnonć Dutka z dutkami a tez poznoć nowych,
                                                    jurnych z kłonicami, ze ho,ho. Ciesa siem, ze nase wadze dały recht miasteckowi
                                                    kulturalnemu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka