Dodaj do ulubionych

Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu

• supermacio Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu 13.04.08, 01:52
      Nie mam radykalnych poglądów, ale trzeba było łysego debila zostawić i drwić z
      niego, żeby Rudolf albo Adolf mu z pomocą przyszli kretynowi. Niechby i zdechł
      jak szczur razem z kolegami
      • flijoye Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu 16.10.09, 20:10
        ...patrzcie miłującego pacyfistę.

Żeby nie odróżniać Nacjonalizmu od nazizmu, trzeba naprawdę być anarchistą. A to już poniżej jednokomórkowca.
    • hugobenn onr - zdradzil narod polski 13.04.08, 02:33
      jestem dumny z tego ze we wroclawiu sa mlodzi, odwazni ludzie, ktorzy odwazyli
      sie podjac realny protest, przeciwko neofaszystowskim organizacjom
      wykorzystujacym w cyniczny sposob ofiary stalinowskich zbrodni - wszelkie proby
      podszywania sie zdrajcow narodu pod zaglade, smierc i cierpienie tysiecy ofiar
      katynskich zasluguja na glosnie NIE ...- kolezkom probujacym zbic polityczny
      kapital na wielkiej polskiej tragedii WROCLAW powiedzial FUCK OFF - BRAWO
      ANTIFA- SMIERC FASZYSTOM !!!
      • Gość: Gość: Re: Przewrotna kreaturo, jak ONR zdradził? IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 18:15
        Fałszywy człowieku w cyniczny sposób odnoszący się
        do narodowej manifestacji. W jaki sposób oni zdradzili
        Polskę?
      • Gość: SKINS Re: onr - zdradzil narod polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 11:15
        I TAK WASZ WSZYSTKICH WYŁAPIEMY !! ONR śmierć ANTIFIE!!
    • Gość: Wrocławianin Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 03:32
      Byłem tam i widziałem jak ten pobity faszysta dostał co mu się należało niestety
      rzucił się na silniejszego i dostał a później koledzy pomogli mu go troszkę
      dobić... Każdy z Was tak by zareagował w zasadzie to była obrona konieczna może
      trochę przesadzona jednak on się nie poddawał i mógł zrobić krzywdę jeszcze
      komuś innemu...
    • Gość: f Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.dsl.chcgil.sbcglobal.net 13.04.08, 04:15
      na faszystow jest tylko jeden sposob: bot w zeby.
    • Gość: Kosa I dobrze!! Lac faszystow w te ich lyse paly!! IP: 193.179.195.* 13.04.08, 04:38
      j.w.
      • 1zorro Prymitywne, fastystowskie kretyny...... 13.04.08, 08:26
        niech popatrza na Serbie, maja przyklad do czego taka "narodowa
        polityka" prowadzi.....
        • Gość: Skin's Tarnobrzeg Re: Prymitywne, fastystowskie kretyny...... IP: 83.1.92.* 13.04.08, 18:00
          Walczą fagasie i będą mieć wolną Serbie. Aty będziesz żył w państwie że cała
          elitka co potrafi wyzyskiwać będzie Cię j...ała tak że będziesz jadł to co
          murzynek bambo w afryce!! hehehehe
          • 1zorro Re: Prymitywne, fastystowskie kretyny...... 13.04.08, 19:38
            ciekaw jestem kretynie , czy bylbys taki odwazny jakbys sie urodzil
            w 1920 roku i by ci Niemcy dupe loili w 1939.....Niemcy sie czegos
            nauczyli, ale takie debile jak ty to nie....
            • Gość: Gość: Re: Ostrożnie z tym faszyzmem,teraz jest w Israelu IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 20:31
              A może odmiana faszyzmu zwana syjonizmem.
              Nad tym można dyskutować.
    • Gość: - "Odważne" skur..ysyny ! IP: *.chello.pl 13.04.08, 08:22
      Ci, co w trójkę pobili tego chłopaka - gdzie wasza odwaga jeb..ane,
      lewackie skur..ysyny ? Zwykłe tchórze, co w pojedynke są gó...no
      warci ! Znajdzie się stryczek na wasze tchórzliwe szyje ! Czeka Was
      smierć !
      • 1zorro Re: "Odważne" skur..ysyny ! 13.04.08, 19:39
        debilu, glupi....
    • Gość: wrocławianka TEMIDA IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.08, 08:34
      Jest w tym wszystkim ogrom niesprawiedliwości...
      Historia kołem się toczy...
    • Gość: Probabilis Komunistyczna demokracja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 08:44
      Okazuje się, że bycie narodowcem w naszym kraju jest czymś złym.
      Lepiej być komunistą, bo wtedy nawet policja będzie trzymała z nimi
      sztamę.
    • szatan_1 Do wszystkich narzekających na antyfaszystów! 13.04.08, 08:47
      Po tym, jak napali mnie i pobili faszyści w Gdańsku (w Parku Oliwskim),
      powiadomiłem Policję, gdzie oni przesiadują i którzy to zrobili. Oczywiści psy
      nic nie zrobiły, olali moją sprawę. Jak dostałem w Toruniu - mendy stały 6
      metrów ode mnie, w suce. Nikt się nie ruszył. W Gdańsku Wrzeszczu faszyści
      napadli (jakieś 5 - 6 lat temu) na dworcu parkę metalowców - Policja stała 20
      metrów od nich, na przyległym do dworca parkingu, zaraz pod kamerą. Nie
      zareagowali. Ba, jak naziole przychodzili do nich do szpitala i im grozili,
      Policja nie dała im ochrony, nie zareagowała. Jak rok temu ONR waliło publicznie
      Sieg Heil'owali publicznie, przy szefie policji, przy prokuratorze, na
      publicznej imprezie z okazji Powstań Śląskich - nikt nie zareagował. Tak wygląda
      działalność polskiej Policji przeciwko rosnącemu w siłę ruchowi faszystowskiemu
      w Polsce. Oni akceptują to zjawisko. Nie ma innej metody, jak tylko reakcja
      antyfaszystów. Jeśli jeden z nich dostał bęcki - dobrze, może się czegoś
      nauczy! Jeśli Policja nie potrafi sobie poradzić z bandytami, niech
      społeczeństwo samo to zrobi (TO jest właśnie demokracja!) - Brawo Wrocławscy
      Antyfaszyści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      Żeby nie było, nie popieram przemocy, ale czasami wiać trzeba!
      • Gość: anti_antifa Re: Do wszystkich narzekających na antyfaszystów! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 09:45
        Wg Twojego toku myślenia ja jestem faszystą i mogę podzielić się podobnymi
        doświadczeniami tylko że w drugą stronę:) Też dostawałem bęcki od takich jak TY.
        Nie pochwalacie przemocy - wersja oficjalna - ale jak macie okazję to obijecie
        byle kogo. A już najbardziej mnie rozbraja twierdzenie że bronicie
        społeczeństwa. Kogo bronicie? Kapitalistów, katoli, homofobów, szowinistów
        różnej maści z których składa się większość Polaków. Tych których sami
        nienawidzicie? No bez jaj! Była okazja komuś spuścić manto to to zrobiliście.
        Bajdurzeniem też jest pisanie że policja nie reaguje na niby faszystowskie
        wyskoki. Na zdjęciach widać kto się policji nie boi lub z nią współpracuje. Ja
        tam nie widzę NOP-owcó kopiących jakiegoś "anty" w błysku fleszów.
      • Gość: r0b0l Re: Do wszystkich narzekających na antyfaszystów! IP: *.e-wro.net.pl 13.04.08, 10:02
        psy robią to co im każe ekipa rządowa. Dowodów było sporo przez
        ostatnie lata.
        No i właśnie zawiał wiatr z innej strony i nareszcie łysy kwiat
        inteligencji polskiej został wybrany jak wszy z kożucha ;))
        Może i dobrze bo uliczna awantura bez udziału sił porządkowych
        skończyłaby się jatką.
        Naziole poczuły sie jak swoje ofiary - nareszcie - i myślę że
        następnym działaniem będzie zdelegalizowanie ich organizacji.
        Z Wrocławia przykład pójdzie na cały kraj
    • Gość: halfliner To faszystowskie g.. panie Dutkiewicz to hańba IP: *.e-wro.net.pl 13.04.08, 09:07
      dla Wrocławia. Czas z tym skończyć!
    • Gość: normalny Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: 195.114.161.* 13.04.08, 09:20
      Brawo Wrocławianie. Zrobiliście porządek z tymi neofaszystami.
      • Gość: anti_antifa Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 10:06
        Jacy Wrocławianie? Policja roiła porządek. Ci cali "anty" obili gości którzy
        gdzieś tam się zaplątali i to do tego w zasięgu wzroku zapewne była policja
        która by ich obroniła w razie czego. Rok temu we Wrocławiu sytuacja wyglądała
        trochę inaczej. Podobnie w Toruniu w 2006. "Anty" zebrali się na odwagę i
        zaatakowali. I co? No i nic. Dostali oklep. Tak więc zakładając że nie
        interweniowała by policja to "anty" albo by nic nie zrobili albo zrobili i
        uciekali:]

• Gość: pascal Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: 82.177.141.* 13.04.08, 10:20
      Skoro faszyści już zebrali się w jednym miejscu to wystarczyło wrzucić tam kilka
      granatów i byśmy mieli po kłopocie...
    • Gość: Oi!Warning Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 10:34
      Antifa??? Pajace którzy nigdy nie wystąpią na "solo" ...a ci
      których widać na zdjęciach są do odstrzału....
      • Gość: naziscum Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 10:58
        a co moze naziole wystepuja na solo ? bo mi sie wydaje ze sa wlasnie
        z tego znani, ze atakuje w kilkukrotnej przewadze liczebnej, albo
        zachodza od tylu i wbijaja kosy w plecy. to pobicie naziola to tylko
        byl final akcji. kumple pobitego go zostawili i uciekli chociaz bylo
        ich wiecej niz antyfaszystow. pewnie im sie spieszylo na ustwke w
        jakims miejskim szalecie na obciaganie palki w imie wielkiej
        polski :D
        • Gość: Gość: Re: Hitler, później Stalin, teraz Tusk. IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 14:01
          Rządy Tuska wybrały tradycję w którą zaczynają się
          wpisywać.
      • Gość: Apasz spoko są fotki IP: *.e-wro.net.pl 13.04.08, 16:46
        spoko są fotki tych lewaków się rozkmini :)
    • Gość: protest zaczyna sie faszystowski terror w Polsce IP: *.aster.pl 13.04.08, 10:41
      Przeciez manisfestanci, jak podaje ten tekst, niczego zlego nie
      robili, nawet zadnych hasel nie glosili, poza tym ze chca silnej
      Polski. Kazdy Polak tego chce, kazdy wrog z tym wa;pczy, a Tusk i
      jego rzad specjalizuja sie z dobijaniu i sprzedawaniu Polski.
      Wladza Tuska to faszystowski totalitarny rezim.
    • Gość: nemuri Europejski - znaczy lepszy IP: *.pools.arcor-ip.net 13.04.08, 11:08
      W Polsce oczywiscie wszystkie zachowania propolskie sa surowo tepione. Wystarczy, ze ktos jest narodowcem i juz jest zly z natury. Ale lewacy moga bic ile wlezie i tak zawsze beda ci bardziej "oswieceni", ci lepsi. Bo przeciez toleruja homoseksualizm, mniejszosci narodowe czy wyznaniowe...
      • Gość: Gość: Re: Euro-Pejski - byłby jeszcze lepszy IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 13:47
    • Gość: kaaz Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 11:26
      Czy na czele antyfaszystów stał Simon Moll, ten któremu Gazeta Wyborcza
      przyznała trzy lata temu tytył Antyfaszysty Roku, a który świadomie zazaził
      HIVem inne antyfaszystki w liczbie 20????????????????
    • Gość: haunold Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.eranet.pl 13.04.08, 11:38
      Jakiś analfabeta pisał ten tekst w redakcji Gazety. Tylu błędów zarówno jeśli chodzi o składnię i literówki dawno nie widziałem. Cóż inteligencja redaktorów Gazety bywa czasami powalająca
    • Gość: hotei duzo tego gowna jeszcze we wroclawiu zostalo ;( IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.04.08, 11:57
      • Gość: Gość: Re: duzo tego żydokomuny gowna jeszcze zostalo IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 13:32
        Oj dużo tych pozostałości po żydokomunie zostało,
        stanowczo za dużo.
    • Gość: Chakotay Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 14:01
      dobry naziol to martwy naziol,w 1945 alianci popelnili fatalny blad
      odstepujac od totalnej exterminacji faszystowskiego
      lajna......najwyzszy czas to naprawic i wytepic jak robactwo.......
      • vitabravo Re: Weeekend kompromitacji rządu Tuska we Wrocławi 13.04.08, 14:29
        Sprytny i przewrotny zabieg, aby ruchy narodowe w Polsce
        zwalczać pod pretekstem walki z Nazizmem czy faszyzmem.
        Manipulacja godna Michnika i jego pożytecznych idiotów
        pracujących dla Gazety Wyborczej.
    • Gość: szalony_ivan Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.08, 14:51
      Toż to bydło jakieś. Od tych łysych głów wieje głupotą na kilometr. Pod ścianę i
      rozstrzelać.
    • Gość: Michal Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.08, 14:52
      Tych lewakow i zydow ktorzy pobili Narodowca odrazu na szubienice. Widac kto tu
      sie jak zachowuje. ONR i NOP oskarza sie o faszyzm i nazizm a ja tu widze ze
      lewica i reszta debili ma komunistyczne metody. Gdyby nie policja lewaki nie
      bylo by z was co zbierac. Pięciu na jednego tutaj pokazaliście swoją odwagę
      cywilną śmiecie. Chwała Wielkiej Polsce
      • Gość: miły i uczynny Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 14:58
        jedni są warci drugich, powinno się ich zgromadzić w zamkniętym miejscu, niech
        się wyżynają do woli
      • Gość: Chakotay Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 16:48
        uwazaj hitlerku bo ktos ci wyprawi stalingrad albo normandie w 21
        wiecznym wykonaniu.........
        • Gość: Gość: Re: Wermacht Tuska przeciwko patriotom. IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 18:18
          Tusk kiedyś ogłosił, że patriotyzm Polaków go śmieszy.
          Teraz widzimy, że nie tylko śmieszy, ale i przeraża.
    • Gość: Cezaryna Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.08, 15:38
      Godzinowy plan nie współgra z artykułem. Który jest "porawiony"?

Chwała Narodowcom!
    • Gość: anty Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: 212.76.37.* 13.04.08, 17:32
      Jaki kraj - tacy (anty)faszyści
    • Gość: Niewiadomski Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: *.cable.ubr10.haye.blueyonder.co.uk 13.04.08, 17:47
      Te lewackie cioty bez honoru i jaj ktore w kilku bily jednego z
      narodowcow w dodatku uzywajac palki zamiast normalnie stanac do
      rownej walki 1 na 1 wkrotce spotka ten sam los(macie pecha bo tak
      sie swietnie sklada ze wasze twarze sa na zdjeciach i ja was znam
      wiec juz mozecie zaczac chodzic kanalami)
      • Gość: Skin's Tarnobrzeg Re: Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: 83.1.92.* 13.04.08, 17:56
        Zwykłe cioty, jebnął krechę albo pojechał z wora i kutasów rozbudziło, to gdyby
        byli znając życie trzeźwi umysłowo to by się kryli po klatkach jak w
        Warszawie:):) hehehe AntyAntifa Tarnobrzeg!!
    • Gość: 14 Weeekend podwyższonego ryzyka we Wrocławiu IP: 83.1.92.* 13.04.08, 17:52
      Wasze wypowiedzi są puste jak Wy sami. Żyjecie w zakłamaniu?? A może sami tak
      chcecie bo wam wszystkim to na rękę. Zobaczcie co się dzieje!! Chcecie
      tolerancji?? Chcieliście unii?? Chcieliście żydów w rządzie??
      Tolerancji nie ma i nie będzie!! Macie ceny, macie traktaty, macie ponownie
      sprzedaną Polskę. A rząd już nie ma co sprzedawać to czepia się wcześniejszych
      rządów i wypomina im co sprzedali i ukradli bo obecny już nie może. A wasze
      głupie gadki o bandziorach... Popatrzcie sami kim jesteście.. nikt z was nie dał
      nikomu w ryj?? Pewnie niektórzy nie dali bo są ciotami. Agresja ciągnie za sobą
      agresję. I nikt tego nie zmieni żadne prawo. Nie myślcie sobie że siedzenie i
      gó.. robienie w czym pomoże. Jesteście żałośni jak Ci kolesie na zdjęciu co
      biją jednego w 5. Zwykłe cioty co dużo gadają i mało robią. I robią na obcy
      kapitał za 1000 zł. No, za 1200 bo średnia krajowa się podniesła.

CHwAła Wielkiej Polsce!!!!!
      • Gość: Gość: Re: Konwulsje rządu Tuska na ulicach Wrocławia IP: *.magma-net.pl 13.04.08, 18:22
        Mocna i czująca poparcie społeczne władza nie
        przestraszyłaby się garstki manifestantów.
        Nadnerwowe reakcje tego słabego rządu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka