Gość: Erazmus IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 23.06.03, 00:11 Monsieur Brzozowski znowu szuka sensacji . Prawda jest taka że zbitka gwiazd nie tworzyła drużyny i zasłużenie poleciała do II ligi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Łysy Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 00:58 Ja się nie zgodzę... była błędna polityka kadrowa, zajęli się nią ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o tym co robią... wydali miliony i polecieli do II ligi. Smutne a zarazem żałosne, zespół, którego potencjał finansowy pozwoliłby na grę w pucharach, ale jak widać pieniądze to nie wszystko, trzeba jeszcze kogoś kto umie z nich skorzystać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 23.06.03, 01:25 Gość portalu: Łysy napisał(a): > Ja się nie zgodzę... była błędna polityka kadrowa, zajęli się > nią ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o tym co robią... > wydali miliony i polecieli do II ligi. Smutne a zarazem żałosne, > zespół, którego potencjał finansowy pozwoliłby na grę w > pucharach, ale jak widać pieniądze to nie wszystko, trzeba > jeszcze kogoś kto umie z nich skorzystać... W sumie to jest w pewnym sensie pocieszenie dla mnie . Śląsk mając budżet ok 600 tysięcy poleciał do III ligi a Zagłębie mające 15 milionów poleciało z hukiem do II ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 01:48 Gość portalu: Erazmus napisał(a): > Gość portalu: Łysy napisał(a): > > > Ja się nie zgodzę... była błędna polityka kadrowa, zajęli się > > nią ludzie, którzy nie mają bladego pojęcia o tym co robią... > > wydali miliony i polecieli do II ligi. Smutne a zarazem > żałosne, > > zespół, którego potencjał finansowy pozwoliłby na grę w > > pucharach, ale jak widać pieniądze to nie wszystko, trzeba > > jeszcze kogoś kto umie z nich skorzystać... > > W sumie to jest w pewnym sensie pocieszenie dla mnie . Śląsk > mając budżet ok 600 tysięcy poleciał do III ligi a Zagłębie > mające 15 milionów poleciało z hukiem do II ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 23.06.03, 06:36 Ale jaja! Brzozowski zabrał się za Zagłębie :))) Mam nadzieję, że już nie będzie mu się chciało interesować IV-ligowym Śląskiem. Wyjdzie to mojemu klubowi na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Nie rozumiem IP: *.magma-net.pl 23.06.03, 09:08 > W sumie to jest w pewnym sensie pocieszenie dla mnie . Śląsk > mając budżet ok 600 tysięcy poleciał do III ligi a Zagłębie > mające 15 milionów poleciało z hukiem do II ... A z czego tu sie cieszyc, powiedz mi, kolejny klub z dolnego slaska spada w dol po analogicznych bledach dzialaczy jak w slasku, wybacz mi nie rozumiem, wyglada na to ze cieszysz sie dlatego ze jak u nas bryndza to dobrze ze u innych tez tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Nie rozumiem IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 23.06.03, 12:46 Gość portalu: kast napisał(a): > A z czego tu sie cieszyc, powiedz mi, kolejny klub z dolnego > slaska spada w dol po analogicznych bledach dzialaczy jak w > slasku, wybacz mi nie rozumiem, wyglada na to ze cieszysz sie > dlatego ze jak u nas bryndza to dobrze ze u innych tez tak jest. Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku chciałoby się powiedzieć ... kibicom Zagłębia którzy się śmiali jak Śląsk spadał, więc czemu my teraz mamy się nie cieszyć z ich nieszczęścia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: Nie rozumiem IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 23.06.03, 13:54 Gość portalu: kast napisał(a): > > > W sumie to jest w pewnym sensie pocieszenie dla mnie . Śląsk > > mając budżet ok 600 tysięcy poleciał do III ligi a Zagłębie > > mające 15 milionów poleciało z hukiem do II ... > A z czego tu sie cieszyc, powiedz mi, kolejny klub z dolnego > slaska spada w dol po analogicznych bledach dzialaczy jak w > slasku, wybacz mi nie rozumiem, wyglada na to ze cieszysz sie > dlatego ze jak u nas bryndza to dobrze ze u innych tez tak jest. Przynajmiej raz przyszlowie "Biednemu wiatr w oczy wieje " sie nie sprawdzilo. Poza tym skoro na mecze I Zaglebia przychodzilo 4 razy mniej widzow niz na lecacy do III ligo Slask to chyba Lubin nie zasluguje na ekstraklase ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.03, 14:11 FAktycznie Slask zasluguje... 200 widzow na pozegnalnym meczu... poza tym pilka jest tam gdzie sa pieniadze... Czy jakies Jaworzno zaluguje, albo Grodzisk czy Wronki??? Po prostu cieszysz sie malostkowy kibicu z czyjegos potkniecia... Zalosne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Nie rozumiem IP: *.e / 10.10.40.* / 213.199.225.* 23.06.03, 14:18 Gość portalu: Łysy napisał(a): > FAktycznie Slask zasluguje... 200 widzow na pozegnalnym meczu... poza tym pilka > > jest tam gdzie sa pieniadze... Czy jakies Jaworzno zaluguje, albo Grodzisk czy > Wronki??? Po prostu cieszysz sie malostkowy kibicu z czyjegos potkniecia... > Zalosne... Można powiedzieć inaczej. Nie cieszymy się z potknięcia Zagłębia tylko z sukcesu piłkarzy z Łęcznej :))) Głowy do góry! Zagłębie za rok awansuje, działacze wyciągną kasę z KGHM za awans i wypłacą sobie premie. Kibice będą zadowoleni, działacze bogaci a NIK będzie miał zajęcie na kilka kolejnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grisha Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 14:05 fakt cieszy spadek zaglebia..ale czy my mielismy lepszy zarzad..gdzie oni nas doprowadzili?????teraz nawet nie wiemy czy wogole zagramy ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9 Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: 217.96.51.* 23.06.03, 07:57 żałosne pismaki do roboty szukać taniej sensacji, wcześniej Śląsk teraz Zagłębie , Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boofet Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 23.06.03, 08:47 Gratulujemy wam wieśniaki! Cała Legnica się cieszy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eric Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: 195.20.110.* 23.06.03, 09:36 co się czepiacie dziennikarzy. zaglebie zawsze mecze sprzedawalo a teraz gwiazdorkom zupelnie nie zalezalo na utrzymaniu tej malomiasteczkowej druzyny wiec czemu mieliby sobie nie dorobic pare groszy na lewo?? przeciez bylo jasne od poczatku, ze to sie tak skonczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Porazka Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.06.03, 10:03 Muhahaha, panie Brzozowski, jest Pan kompletnym zerem dziennikarskim. Szuka pan taniej sensacji, prosze isc do jakiegos brukowca. Boze, ci dziennikarze to juz normalnie zenada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eljan_k Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: 80.51.36.* 23.06.03, 12:16 Problem jest tylko jeden, po prostu w Lubinie nie ma zbyt dużego zainteresowania piłką ot i tyle.A piłkarze pójdą tam gdzie będą ich chcieli.Mają w d....e Lubin ,dla 'gwiazd'to jest prowincja. Odpowiedz Link Zgłoś
marecius Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI 23.06.03, 12:58 Zgadzam sie z ostatnią wypowiedzią po kiego czorta wielki zespół w Lubine jak żadko co przychodzi tam 3 tys ludzi no może na ostatnim meczu w 1 lidze bylo ok 7 tys , ale wejście było zadarmo .Gościu ładuje pieniądze w brud (choć swoim umysłem doruwnuje CYMANKA ) oni wogóle niepowinni sie zajmowac PIŁKĄ NOŻNĄ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Non Kibic Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.03, 14:01 Bardzo dobrze im tak !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mają to na co zasłużyli, cieniasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.UN Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.lukas.com.pl 23.06.03, 14:36 no zajedwabiście, dolny śląsk potęgą jest i basta! może by tak w ogóle w tej krainie zaorać wszystkie stadiony, z piłkarzy zrobić górali i wysłać z łowieczkami na sudeckie hale, w tv kodować mecze i zakazać używać słowa futbol... ...a w polsce niedługo mistrzem zostanie jakiś lks "wieśniacy" zadupie, a w I lidze nie będzie żadnego klubu z miasta powyżej 50kLuda... i będzie piknie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Re: ZAGŁĘBIE LUBIN ZDEGRADOWANE DO II LIGI IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 23.06.03, 14:40 Gość portalu: F.UN napisał(a): > no zajedwabiście, dolny śląsk potęgą jest i basta! może by tak w > ogóle w tej krainie zaorać wszystkie stadiony, z piłkarzy zrobić > górali i wysłać z łowieczkami na sudeckie hale, w tv kodować > mecze i zakazać używać słowa futbol... > ...a w polsce niedługo mistrzem zostanie jakiś lks "wieśniacy" > zadupie, a w I lidze nie będzie żadnego klubu z miasta powyżej > 50kLuda... i będzie piknie! Z tymi owieczkami to wcale nie głupi pomysł :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoojls lubin fe w końcu z a s r a ń c y !! IP: *.lubin.dialog.net.pl 23.06.03, 21:43 gównozjady, ulubieńcy mentów stadionowych gówniarstwa i prostactwa. TERAZ CZWARTA LIGA W ZASIĘGU !!! Odpowiedz Link Zgłoś