Re: Katowice w większej rozdzielczości dostępne pod tym linkiem: img208.imageshack.us/my.php?image=panofl1.jpg Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice kolejna panorama Ronda oryginał dostępny pod adresem: img408.imageshack.us/my.php?image=panoramafg1.jpg Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice nie wiem jak was, ale mnie to zdjecie nieustannie bawi po pachy. jest w nim jakas perwersyjna egzotyka, a ten talerz C+ na dachu szaletu publicznego :) miodzio. Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice Plaża przy Silesia Center ma sporo amatorów. Szkoda, że nie dostawili wanny. :) Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice Jedno z wielu takich miejsc w Katowicach, z których widać 3 i więcej sąsiadujących miast. Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice nio to i ja dołącze pare fotek z Katowic ... na początek kościół ewngelicki Odpowiedz Zgłoś
Re: Katowice Witom B999! Dugo niy zaglondou ech na zdjynciowe forum. Twoja fotka ze "drapacza"pasuje do ty zrobiony w zima. Tak ech myslou - w kero strona ejs jom zrobiou. I teroski wjym. Te zielone drzewa to plac Andrzeja - a siwy dom je na Kopernika. Stare hinterhauzy, to Drzymaly (bou tam jeszcze niydowno klub Violino). A z tylu widac "gwiozdy" i budowa muzeum. Pjykne ujyncie. Niydaleko ech mjyszkou - bo na Kosciuszki - blisko placu Miarki. Pyrsk! Odpowiedz Zgłoś