tadeusz542 25.04.11, 22:35 Mam kilka widokówek Katowic w nocy. Jak okiem sięgnąć świeciły neony . Teraz te widokówki mogą posłużyć do odtworzenia kolorystyki tamtych cudów techniki. Zgłoś Obserwuj wątek
Re: Neony Katowic 30 lat temu Hi Tadeusz! Zakladam - a nawet jestem pewny - ze mieszkasz do dzisiaj w Katowicach. Moze znajdziesz kiedys czas - w niekoniecznie deszczowy wieczor zrobic zdjecia tych miejsc - ale AD 2011? Pozdrawiam! Zgłoś
Re: Neony Katowic 30 lat temu bokertov1947 napisał: > Hi Tadeusz! > Zakladam - a nawet jestem pewny - ze mieszkasz do dzisiaj w Katowicach. Moze > znajdziesz kiedys czas - w niekoniecznie deszczowy wieczor zrobic zdjecia tych > miejsc - > ale AD 2011? > Pozdrawiam! Dobry pomysł ! Takie porównania są najlepsze :)) Katowice się zmieniają i to jest mega plus :)) Zgłoś
Re: Neony Katowic 30 lat temu Hi Tadeusz! Cojs ja widze, ze nie ciagnie Cie do tych zdjec neonow ad 2011 ?! Jeszcze Ci kto zrobi konkurence (ja nie, bo wiem, ze robisz to najlepiej)! Pozdrawiam! Zgłoś
Re: Przypomnienie - Neony Katowic 30 lat temu Hi tadeusz! Masy sie domagaja! Co robia miejsca z neonami - wczoraj i dzis! Pozdrowienia ! To dla mobilizacji! Zgłoś
Ludzka pustynia Gdzie nie spojrzeć pustki , pojedynczy ludzie , półmrok i kompletna smuta. To miasto umiera . Zgłoś
Re: Ludzka pustynia tadeusz542 napisał: > Gdzie nie spojrzeć pustki , pojedynczy ludzie , półmrok i kompletna smuta. > To miasto umiera . Hi tadeusz542! A moze trafiles na niekorzystny stopien zasilania? Pozdrawiam! Zgłoś
No co ty ! Nawet za komuny przy dziesiątym stopniu zasilania "ZENIT" " Telimena" i "Moda Polska" świeciły pełnym blaskiem każdego dnia co najmniej do pierwszej w nocy . To co teraz się dzieje to czysta nędza. Zgłoś
Re: Spróbuję w Święta tadeusz542 napisał: > Może w święta wyjdzie to fajniej ale niestety nie będzie to widok codzienny Hi Tadeusz! Trzymam Cie za slowo! Swieta juz przeszly! A moze miales inne na mysli? Pozdrawiam! Zgłoś
inne fotki z katowic nocą Jak na ambicje metropolitalne to Katowice wyglądają smętnie , gdyby nie lampy uliczne i rózne tam światła hoteli czy witryny operatorów komórkowych po mieście trzebaby chodzić z latarkami. Zgłoś
Re: inne fotki z katowic nocą Hi Tadeusz! Po prowdzie - to mosz trocha recht. Ale fotki som fajne. Pozdrowienia i zyczynia w Nowym Roku 2012! Pyrsk! Zgłoś
Re: Neony Katowic 30 lat temu Jakie świetne zdjęcia! Wtedy było jakoś tak bardziej klimatycznie... Zgłoś