Dodaj do ulubionych

Neony Katowic 30 lat temu

25.04.11, 22:35
Mam kilka widokówek Katowic w nocy.
Jak okiem sięgnąć świeciły neony .
Teraz te widokówki mogą posłużyć do odtworzenia kolorystyki tamtych cudów techniki.
Obserwuj wątek
    • Hi Tadeusz!
      Zakladam - a nawet jestem pewny - ze mieszkasz do dzisiaj w Katowicach. Moze
      znajdziesz kiedys czas - w niekoniecznie deszczowy wieczor zrobic zdjecia tych miejsc -
      ale AD 2011?
      Pozdrawiam!
      • bokertov1947 napisał:

> Hi Tadeusz!
        > Zakladam - a nawet jestem pewny - ze mieszkasz do dzisiaj w Katowicach. Moze
        > znajdziesz kiedys czas - w niekoniecznie deszczowy wieczor zrobic zdjecia tych
        > miejsc -
        > ale AD 2011?
        > Pozdrawiam!

Dobry pomysł ! Takie porównania są najlepsze :)) Katowice się zmieniają i to jest mega
        plus :))
        • Hi Tadeusz!
          Cojs ja widze, ze nie ciagnie Cie do tych zdjec neonow ad 2011 ?!
          Jeszcze Ci kto zrobi konkurence (ja nie, bo wiem, ze robisz to najlepiej)!
          Pozdrawiam!
          • Hi tadeusz!
            Masy sie domagaja! Co robia miejsca z neonami - wczoraj i dzis!
            Pozdrowienia !
            To dla mobilizacji!
    • Dzisiaj oszczędzają na prądzie
      • Gdzie nie spojrzeć pustki , pojedynczy ludzie , półmrok i kompletna smuta.
        To miasto umiera .
        • tadeusz542 napisał:

> Gdzie nie spojrzeć pustki , pojedynczy ludzie , półmrok i kompletna smuta.
          > To miasto umiera .

Hi tadeusz542!
          A moze trafiles na niekorzystny stopien zasilania?
          Pozdrawiam!
          • Nawet za komuny przy dziesiątym stopniu zasilania "ZENIT" " Telimena" i "Moda Polska"
            świeciły pełnym blaskiem każdego dnia co najmniej do pierwszej w nocy .
            To co teraz się dzieje to czysta nędza.
            • Może w święta wyjdzie to fajniej ale niestety nie będzie to widok codzienny
              • tadeusz542 napisał:

> Może w święta wyjdzie to fajniej ale niestety nie będzie to widok codzienny

Hi Tadeusz!
                Trzymam Cie za slowo! Swieta juz przeszly! A moze miales inne na mysli?
                Pozdrawiam!
    • Jak na ambicje metropolitalne to Katowice wyglądają smętnie , gdyby nie lampy uliczne i
      rózne tam światła hoteli czy witryny operatorów komórkowych po mieście trzebaby
      chodzić z latarkami.
      • Hi Tadeusz!
        Po prowdzie - to mosz trocha recht. Ale fotki som fajne.
        Pozdrowienia i zyczynia w Nowym Roku 2012!
        Pyrsk!
    • Jakie świetne zdjęcia! Wtedy było jakoś tak bardziej klimatycznie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka