Dodaj do ulubionych

Perfect na stadionie !

08.06.04, 17:22
Zespół Perfect zagra w piątek na stadionie miejskim w Suwałkach. Koncert
będzie gwoździem programu tradycyjnej już imprezy Lato z Radiem 5, która
rozpocznie się o godzinie 16.00 na stadionie miejskim przy ulicy Zarzecze.
Mecz towarzyski piłki nożnej "Drużyna Prezydenta Suwałk kontra Dziennikarze"
to pierwsza atrakcja czekająca uczestników zabawy. Nie zabraknie konkursów
dla widowni. Będą między innymi rzuty oponą na odległość i picie wody na
czas. O godzinie 17.30 na scenie pojawi się zespół FOCH, , następnie o 19.00
zagra NIGHT COME. Imprezę zakończy występ Perfectu, który wejdzie na scenę
oGODZ. 20.30.
Obserwuj wątek
    • wolfgang87 wooooooooooooowwww 08.06.04, 17:25
      Nic dodac , nic ująć...
      Dobrze wam w tych Suwałkach !
    • omarta Re: Perfect na stadionie ! 09.06.04, 09:56
      i to sie juz udziela Urzad Miasta Suwałk czy to dziennikarze radia 5 tak ładnie
      piszą?
      • wojtek_kosynier Marta, żywo mnie interesuje, jakie masz zdanie 09.06.04, 10:04
        na temat tego bandu?
        Dla mnie to wiocha!
        • omarta Re: Marta, żywo mnie interesuje, jakie masz zdani 09.06.04, 10:06
          Wojtku śliczne podsumowanie, ja ujełabym to w mniej cenzuralnych i bardziej
          dosadnych słowach
          Ale myslisz, że to w porządku tak komentować bądź co bądź to jednak suwalskie
          wydarzenie kulturalne???
        • omarta Re: Marta, żywo mnie interesuje, jakie masz zdani 09.06.04, 10:07
          I jeszcze ciekawe czy przywioza ze soba b. zdolna córke wokalisty, hehehe
          • wojtek_kosynier Bratnia dusza! Zawsze jak kotś mi 09.06.04, 10:13
            wyskakuje z peanami na temat Perfectu, to odsyłam go do płyt „I Ching”
            i „Świnie”. Poza tym Markowski i ferajna, to... No ta jego córeczka! Litości,
            za jakie grzechy!!! Ja wiem, będą zapalone zapalniczki przy „Autobiografii”
            i „Nie płacz Ewka”. Ale ja tego nie trawię - może i „Nie płacz Ewka” jest o
            samobójstwie, ale dla mnie zalatuje knajpą. Zresztą bracia chcieli kiedyś
            zrobić na Juwenaliach coś w rodzaju hepningu i żreć przed sceną kotlety, ale
            ktoś mu mi to „odradził”...
            • wojtek_kosynier im odradził 09.06.04, 10:14
            • omarta Re: Bratnia dusza! Zawsze jak kotś mi 09.06.04, 10:20
              Ja sie zastanawiam, czy oni są aż tak tani, ze tak często grają?
              Z resztą, jesli to Dni Suwałk to ja byz zorganizowała przeglad suwalskich grup
              to po pierwsze primo.
              A po drugie primo, ile razy mozna zapraszać zestaw: rodowicz, rynkowski,
              perfect, budka suflera
              Wg mnie to świadczy o ignoracji organizatora. Dlaczego Suwalczanie od lat maja
              słuchać tych samych śmierdzących, starych kotletów???
              • moonika_xl Re: Bratnia dusza! Zawsze jak kotś mi 09.06.04, 10:22
                Zaraz sprawdze ile kosztuje Perfect. Mam gdzieś cennik tegoroczny.
                • moonika_xl Re: Bratnia dusza! Zawsze jak kotś mi 09.06.04, 10:24
                  35.000 cena z cennika, nie wiem tylko czy tyle zabuli radio 5. Ale przeciez ma
                  sponsorów, nie? Miasto też dołozy...
                  • omarta Re: Bratnia dusza! Zawsze jak kotś mi 09.06.04, 10:27
                    to rzeczywiscie nie są aż tak drodzy
                    ale nt wartośći rzeczywistej już się nie wypowiadam
              • wojtek_kosynier Taka jest prawda, że na przegląd miejscowych 09.06.04, 10:29
                przybyli by jedynie krewni i znajomi królika. Zresztą nie oszukujmy się, jakby
                przyjechał ktoś pokroju Janerki, Ścianki (i dopisz swoich ulubionych artystów)
                przyszedł by pies ze złamaną nogą.
                • wojtek_kosynier nie przyszedł by... 09.06.04, 10:29
                  • omarta Re: nie przyszedł by... 09.06.04, 10:33
                    przesadzasz chyba!
                    1. koncert za darmo (sama byłam kiedyś na urszuli)
                    2. teledyski ścianki leciały na jkiejs vivie albo czymś takim więc przysliby oj
                    przyszli

off the topic: był koncert pustek
                    • wojtek_kosynier Optymistką jesteś jak widzę 09.06.04, 10:35
                      ale odpisze później, bo teraz w Trójce jest o kultowej płycie
                      • wojtek_kosynier Re: Optymistką jesteś jak widzę 09.06.04, 10:57
                        Gdzieś dwa- trzy lata temu przyjechał do Suwałk - Easy Riders. Oczywiście nic
                        wielkiego, ale zdawało się , że w mieście żyjącym bluesem (tak kiedyś było)
                        przyjdzie te kilkadziesiąt osób. Nie przybyło nawet 10.
                        Na Vivie był także koncert Janerki i co z tego? A tak na marginesie, jak bym
                        nie stawiał obok siebie Ścianki i Urszuli. Jestem urodzony w Lublinie, ale nie
                        mogę przeboleć faktu, że miasto te kojarzone jest z Budką, Bajmem , no i
                        Urszulą. A dlaczego nie z Czechowiczem i Mądzikiem?
                        Tak naprawdę przywykłem do tego, że jak chce posłuchać kogoś na żywo, to gdzieś
                        jadę. Czasami nawet blisko! Chociazby na Przystanek Olecko. W Suwałkach w
                        ostatnich latach naprawdę ciekawi wykonawcy byli na Wiosle Jaćwinga. Już nie
                        mówię o Miłości i Łoskocie – bo to było w tamtym wieku, W tym - w pamięci
                        zapadły mi dwa zespoły: jazz-rockowy z Niemiec i acidjazzowy z Litwy (nazw nie
                        pomnę, ale mogę poszukać w swych „archiwach”).
                        • omarta Re: Optymistką jesteś jak widzę 09.06.04, 11:01
                          Nie, no wiem, ze Suwałki to nie centrum i cotu od ogółu wymagać
                          Swoja drogą w 3miescie jest podobnie, na Bajm przychodzą tłumy a jak coś
                          ambitniej to gorzej
                          Ale grały te Pustki w Suwałkach czy nie?
                          • wojtek_kosynier A miały grać? Kiedy i gdzie (mam na mysli 09.06.04, 11:04
                            lokal)? Marta, a w okolicach 1993 roku chodziałaś na koncerty w PTTK-u?
                            • wojtek_kosynier Pytanie o PTTK nie jest broń Boże natury 09.06.04, 11:08
                              osobistej. Po prostu, jak chodziałaś, to przyzwyczaiłaś się, że na koncerty w
                              Suwałkach może przyjść kilkaset osób. I to do takiej klitki!
                              • wojtek_kosynier A to se ne wrati. Niestety 09.06.04, 11:10
                            • omarta Re: A miały grać? Kiedy i gdzie (mam na mysli 09.06.04, 11:09
                              miały grać ale dokładnej daty już nie pomnę

Koncerty w pptk po schodkach na górę w b. ciasnej sali?
                              chodziłam
                              zawsze się zastanawiałam czy ktokolwiek by przeżył gdyby w trakcie koncertu
                              wybuchł tam pożar
                              • wojtek_kosynier Re: A miały grać? Kiedy i gdzie (mam na mysli 09.06.04, 11:11
                                > zawsze się zastanawiałam czy ktokolwiek by przeżył gdyby w trakcie koncertu
                                > wybuchł tam pożar
                                I dlatego właśnie zamknęli.
                                • omarta Re: A miały grać? Kiedy i gdzie (mam na mysli 09.06.04, 11:16
                                  ale za to jaki klimat był i jaki reperyuar!
                                  ach stare dobre czasy
                                  • wojtek_kosynier A na Miłości byłaś (bodajże grudzień 93) 09.06.04, 11:19
                                    Dla mnie to było objawienie, choć przyjechali bez Sikały (a może się mylę). A
                                    Możdżer grał na pianinie elektrycznym..
                                    • omarta Re: A na Miłości byłaś (bodajże grudzień 93) 09.06.04, 11:21
                                      nie, nie byłam
                                      zaliczałam raczej rockowo-punkowe
                                      • wojtek_kosynier No takie były z reguły 09.06.04, 11:24
                                        poza tym regałowe
                            • omarta Re: A miały grać? Kiedy i gdzie (mam na mysli 09.06.04, 11:20
                              oj, to jednak plota była
                              Na stronie zespołu napisane że koncerty były w marcu w Augustowie i w
                              Białymstoku
                              Ale za to 20.06 Pustki zagraja w Gdyni!!! sweet
                              • wojtek_kosynier A co to jest te Ucho? 09.06.04, 11:23
                                • omarta Re: A co to jest te Ucho? 09.06.04, 11:25
                                  taki klub w gdyni
                                  juz nie pamiętam kto go prowadzi ale jakieś powiazania z trójmiejska jazzowa ma
                                  w zwiazku z czym całe mnóstwo różnych przedziwnych koncertów ma tam miejsce
                                  Tylko, ze ode mnie to daleko...
                                  40 min kolejką a potem miedzy baraki w porcie
                                  • wojtek_kosynier Re: A co to jest te Ucho? 09.06.04, 11:27
                                    a potem miedzy baraki w porcie
                                    czyżby tam było niebezpiecznie (:
                                    • omarta Re: A co to jest te Ucho? 09.06.04, 11:29
                                      nieciekawie na pewno
                                      póki co z tych spacerów wychodziłam cało

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka