Gość: oonnaa IP: *.4web.pl 30.08.07, 23:56 Czy ktos moze wie gdzie i o ktorej godzinie jest rozpoczecie dla pierwszych klas? A moze ktoś zna numer telefonu do sekretariatu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Absolwent XXV lo Re: 25 lo IP: *.astral.lodz.pl 31.08.07, 11:23 Gość portalu: oonnaa napisał(a): > Czy ktos moze wie gdzie No raczej ze w szkole >o ktorej godzinie jest rozpoczecie dla pierwszych klas? o 9 >A moze ktoś zna numer telefonu do sekretariatu? Tak trudno skorzystać z internetu i samemu poszukać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no a jak :D Re: 25 lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.07, 17:16 no przecież koleżanka korzysta z internetu i próbuje szukać ! :P A absolwent niech taki łohoho nie będzie :P pozdro :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwent XXV lo Re: 25 lo IP: *.astral.lodz.pl 31.08.07, 19:19 Z google korzystac jej w gimnazjum nie uczyli ? Dziwne mnie uczyli.Szybciej uzyskala informacje z Google niz z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: 25 lo IP: *.toya.net.pl 01.09.07, 12:48 Rozpoczęcie roku o godzinie 9.00. Powodzenia w nowej szkółce. Będziesz zadowolona! tel. do sekretariatu: (0-42) 253-10-50; 253-10-54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: broxetion Re: 25 lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.07, 11:00 keep it up ! :S kto jeszcze idzie do XXV ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: 25 lo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 10:07 Po autorce wątku widać jaki poziom inteligencji jest potrzebny w XXV LO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoja Re: 25 lo IP: *.toya.net.pl 26.09.07, 22:07 Gość zdaje się być gderliwym, czepliwym, niezadowolonym z życia cynikiem. Może tylko poziom inteligencji ma ponad normę. Jak DODA. Odpowiedz Link Zgłoś
ww_lodz Re: 25 lo 01.12.07, 14:05 jaaaaaakie to jest fajne liceum! wysoki poziom nauki, ale bez napinania i nauki przez 24h. nauczyciele wspaniali, uczniowie spoko. fajne LO! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: 25 lo IP: *.toya.net.pl 10.12.07, 22:12 Całkowicie się z Tobą zgadzam. Tu jest naprawdę OK. Bezpiecznie i miło. No, może niektórzy nauczyciele troche pogięci, za to inni SUPER!!! Tylko nauki trochę przydłużo. Jestem w klasie matematycznej a najwięcej uczę sie polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: 25 lo IP: *.4web.pl 15.12.07, 14:35 Gość portalu: Ola napisał(a): "No, może niektórzy nauczyciele troche pogięci" Zgadzam się ;) szczegolnie pani Sa i pan Na ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albercik Re: 25 lo IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.12.07, 16:51 Marudzicie.. XXVLO jest okejowe, a p. Sa i p. Na to imho najlepsi nauczyciele przedmiotowi w swoich dziedzinach. Może teraz narzekacie, ale będziecie im wdzięczni później. Więc.. do reki kolorowe długopisiki.. jakie to były kolory? Czarny, niebieski i zielony/czerwony? ;] pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: 25 lo IP: *.toya.net.pl 20.12.07, 17:32 Mylisz się Alberciku. Moja klasa była piłowana, byliśmy umęczeni dodatkowymi lekcjami, a do matury najgorzej przygotowani! Inne klasy zdały lepiej... w ciągu roku nie miały tyle stresów i szoku co my! A na co komu kolorowe długopisiki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maddi Re: 25 lo IP: *.4web.pl 21.12.07, 18:11 ja znam pania Sa tylko z opowiadan, ale o kolorowych dlugopisach slyszałam ;P mam za to lekcje z panem Na i szczerze mowiac bardzo sie ciesze. na pewno swietnie uczy, a jesli chodzi o jego charakter...no coz ostatecznie da sie wytrzymac :P ale lepiej wylaczac komorki na jego lekcji ;P za to nienawidze lekcji chemii z pewna pania profesor ;/ jesli nie jestes jej pupilkiem to lepiej wcale sie nie zglaszaj, bo masz male szanse ze cie w ogole zapyta. musisz sie nauczyc pisac w zeszycie z predkoscia swiatla ;/ i nigdy, ale to nigdy nie zadwaj zadnych pytac i nie mow ze czegos nie rozumiesz.pani profesor zaraz zrobi grozna mine i kompletnie nic ci nie wytlumaczy i sma musisz sie wszystkiego domyslac;/ nie wiem po co ta pani zostala nauczycielka;/ chyba tylko po to zeby dyktowac numery zadan... Odpowiedz Link Zgłoś