Dodaj do ulubionych

laboratorium analityczne na Chodżki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.06, 13:18
Co sądzicie o laboratorium na Chodżki w szpitalu dziecięcym
Obserwuj wątek
    • anatemka Re: laboratorium analityczne na Chodżki 07.11.06, 18:25
      fajne jest.
      a o co konkretnie ci chodzi?
      • natkaa66 Re: laboratorium analityczne na Chodżki 08.11.06, 11:27
        anatemka napisała:

> fajne jest.
        > a o co konkretnie ci chodzi?
        A co może być fajnego w laboratorium????
        • anatemka Re: laboratorium analityczne na Chodżki 08.11.06, 16:35
          bardzo ładnie maja urządzone, śliczny punkt przyjęć:)
    • janeczka79 Re: laboratorium analityczne na Chodżki 07.11.06, 18:47
      Jeśli ci chodzi o jakość badań, to na przykład alergolog, u której kiedyś
      byłamn z dzieckiem, zleciła badania na pasożyty i lamblie. No i właśnie dała mi
      skierowanie do tego laborat. bo jak to ujęła ma do niego zaufanie, choć nie tak
      wielkie jak do tego na Czwartku, prywatnego. Oczywiście zasugerowała abym dla
      pewności i tam zrobiła wyniki!
    • Gość: Aga Re: laboratorium analityczne na Chodżki IP: *.c203.msk.pl 08.11.06, 09:34
      Wielu lekarzy wysyła tam pacjentów. Słyszałam, że to laboratorium ma jako
      jedyno z niewielu w Lublinie jakieś tam odpowiednie certyfikaty. Dla mnie
      plusem jest to, że robia mi analizę moczu nawet w sobotę albo niedzielę.
      Minusem są panie, które pobierają. Małemu dziecku wbijają grubą igłę i nie
      psikają "znieczulaczem", w innych laboratoriach robią to delikatniej. Ale punkt
      pobierań jest już szpitalny a nie synevo.
      • anatemka Re: laboratorium analityczne na Chodżki 08.11.06, 16:37
        o nie nie kochana. Punkt pobrań jest synevo. Od niedawna coprawda.
        • Gość: Aga Re: laboratorium analityczne na Chodżki IP: *.lublin.mm.pl 08.11.06, 18:47
          To sorki, nie byłam tam jakieś dwa miesiące, widocznie coś zmienili. A gdzie
          jest teraz ten punkt pobierania? Tam gdzie był? Wyremontowali? Idziemy niedługo
          na analizy to bedę miała okazję obejrzeć.
          • anatemka Re: laboratorium analityczne na Chodżki 09.11.06, 09:36
            tam gdzie był. Chyba.... bo powiem szczerze że nie korzystałam z niego
            ostatnio, ale nic o przenosinach nie słyszałam.
            • Gość: ewelka Re: laboratorium analityczne na Chodżki IP: *.devs.futuro.pl 10.11.06, 09:38
              Niech mnie Bóg broni przed laboartorium na Czwartku.Ja mam przykre
              doświadczenia - źle wykonali badania. Odebrałam wynik, który przy mojej
              chorobie powinien pokazać odchylenia raczej w drugą stronę. Sugerowałam, ze to
              pomyłka ale co to tam kogo obchodzi. Wróciłam do domu po badania wykonane w
              innym lab.i dopiero po ich obejrzeniu z łaską pobrano krew /zresztą nieudolnie/
              na powtórkowe badanie. Oczywiście tamten wwynik był pomylony. Teraz ufam tylko
              laboratorium szpitalnemu w PSK4.
              • Gość: analityk Re: laboratorium analityczne na Chodżki IP: *.it-net.pl 10.11.06, 10:46
                Masz święte prawo ufać temu labolatorium, a nieufać innemu. tylko wiedz, ze
                takie pomyłki mogą zdarzyć sie wszędzie...i zdarzają się, wiem to doskonale...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka